e predstavi si kuv si urod na4i![]()
A moje i da mu e pisnalo shtoto si stanala dosadna i prosta!!!
+1Първоначално написано от ~Imaginary_girl~
![]()
.!.
май май ....Първоначално написано от tuzaro
![]()
тва беших азПървоначално написано от Анонимко
![]()
So free
nz..moje da e bil zaet..ti pa..neo4akvai da e denono6no pred kompa samo za da ti pi6e..4oveka si ima i svoi jivot...vs pak![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
разпаднала му се клавиатурата и е събрал копчета само за 2 думиПървоначално написано от Анонимко
елементарно, но кой да се сети !
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
.!.
я даи скайпа на тая!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
може ли да е защото по едно време малко се поразлигавих?!![]()
Питай го де!Не съм врачка!Първоначално написано от Анонимко
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Emi est 4e 6e spre da ti pi6e izvinqvai ama po cql den kato si 4ati6 s edin i su6ti 4ovek emi to omrazva az daje s moita bfr kato vleze v skypa vob6te ne si i pi6eme ob6tuvaneto na jivo e mn po cenno ot teq tupi 4atove![]()
Еми явно няма кво да ти каже.Вземи си хвани гадже и не се занимавай с глупостиПървоначално написано от Анонимко
the_beauty93 pi6ete pls hora 4e umiram v toq pu6tenak
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
Ами питай го
Има хиляди причини да не ти пише![]()
ооООоОО Боже да ти имам проблемите! ! !![]()
Мдам. Newsflash за всички скайпери, миркаджии и флиртче.ком-овци: Същестува едно нещо наречено реалност и знаете ли кво.. Там всичко е по-яко отколкото в чата!Първоначално написано от w0sh
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Питай го ... така по форума никой не може да ти каже![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Така е всеки си има мнение по въпроса, но не се знае дали това е причината. Говори с негоПървоначално написано от Steli{P}