- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- аз ли греша или....
Харесвам 1 момиче от може да се каже година! дори и повече! станахме приятели, споделяхме си всичко! абсолютно всичко! когато тя ме попита дали я харесвам аз казах "не"мразя се за това! но тя беше влюбена в друг! много хора я смятат за "курва" но не е така! не я виждам в тази светлина! днес пак се видяхме
радвам се но тя излезе и се целува с друг... аз си имам приятелка с която имаме проблеми! и не мога да и кажа нещо... вече не знам какво да направя!
дайте мнение или съвет...
mi.. za6to si kazal ne kato e da moji bi ako be6e kazal istinata 6tqha da sa dr ne6tata
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
не мисля... тя ме възприема като приятел... само приятелПървоначално написано от ZaHaRcHe
Ми грешката е в тебе. И то са цели 2 грешки ако не и повече.
1-во казал си не вместо да. Страхливец
2-ро с жена не се става приятел. Така тя вианги ще иска да сте само такива....
Първоначално написано от w0sh
![]()
погледни от друг ъгъл може да видишПървоначално написано от влюбен мнооого!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Винаги можеш да си промениш становището и да и кажеш истината.
Have you еver fucked one? Or you're MostHated amongst the Wimen?Първоначално написано от MostHated
Щом те е попитала може би все пак и имала в напредвид с този си свой вапрос.Може би по този начин е искала да ти подскаже нещо или те е попитала защото те е подозирала че може да я харесваш.Колкото до това за каква я смятат другите хич да не ти пука винаги ще има зли езици които да говорят лошо.Важното е че т и си я обичаш![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
покажи ми грешките шефе да знам да се поправя следващия път.Първоначално написано от KillSwitchEngage
Първоначално написано от N0Rull5
![]()
ми то остава да кажеш ,че си и влюбен в курва....абе ти си знаеш..
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Признавам грешката си. Не бях много наясно щот аз предимно говоря и така го произнасям...Първоначално написано от KillSwitchEngage
NFW :
Искам и аз на английски.
WTF is this crap, how come I can't login for 3 fucking hours?! To hell with all the mods!
Искам и още ама си нямам идея какво още да пиша... :/
Мн съжелявам за тебе човек.Но е трябвало да кажеш "не" и те подкрепям защото си постъпил правилно.Ако беше казал "да" тя щеше да е с теб как да ти кажа..от един вид уважение към теб.Ако някой път отново те попита това ти я попитай влюбена ли е в теб и я накарай да ти отг искренно.Друго не мога да ти кажа и ти пожелавам успех
Бъди някой и живей диво,а не тихо и кротко скътан в ъгъла!
Можеш много работи да направиш, но вси взел да се оплакваш!Първо - моля те, не лъжи приятелката си, защото не е приятно, ако го направят на теб, предполагам, нали?Постави се на нейно място и виж.
Второ - не знам каква е тя, но опитай се да виждаш нещата в реалната им светлина.
go peace offffffff man!Първоначално написано от w0sh
Raise your fist!
Това което си написал е много малко информация и извинявай ако с нещо те засегна.Съветвам те първо винаги да търсиш проблема в себе си.На мен ми се е случвало да изпитвам влечения към момичета но на базата на сексуални желания.Мисля че и твоят проблем е подобен.Не трябва да възприемаш секса като удоволствие.
Доколкото разбрах си имал приятелка а сега имаш някакви чуства към друга.Да предположим че се сближите с тази другата най-вероятно ще харесаш следваща.И така ще се въртиш в този кръг докато се оженишСигурно си много объркан в момента и може тези мои писаници да ги приемеш с надсмешка но ще се радвам ако отделиш време и се замислиш върху тях.Съжалявам че не използвам запетайки.