- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го забравя;[а трябва да го виждам всеки ден;[
ox nz ot kade da zapo4na..moqta istoria e takava..adski bqx vlubena v edno mom4e ot u4ilishteto mi s god po malak..zabelqzvax 4e i toi ne e bezrazli4en i taka sled izvestno vreme trygnaxme i bqx na 7moto nebe 4e sum s nego..noo vs izglejdashe mn lesno i xubavo za da e istina..razbrax 4e vaprosnia qko se drusa s treva bix kazala redovni4kokoeto nikak ne mi dopadna
no si kazax kakvo puk..shte probvam da vidim..no toi stana razli4en samo 3 dni sled kato trygnaxme zapo4na vse po malko vreme da ima za men samo otlagashe sreshtite ni[za da pushi treva s fr si].kogato beshe s men mislishe i govoreshe samo za sex;[tova sashto me nakara mn da se zamislq..i taka se stigna do fatalnia za mene den v koito go 4akax za sreshta v 3h stavashe i 10 i 20 nego vse go nqmashe no az si 4akax sama i glupava
..to4no v i 30 polu4ix sms sus sudurjanie:'milo mn sry nqma da moga da doida.'
po4uvstvax se ujasno i sulzite napiraxa v mene..trygnax si sama i posle si poplakax dosta..vleznax v skype vednaga s nadejda da go namerq tam da mi obqsni zashto e stanalo taka no vmesto nego namerix negov fr koito mi kaza 4e ne e doshal pri men zashtoto s oshte 5 mom4eta se sabrali v tqx i taka se napushili 4e toi neznael kade se namira ..
t.e zabravil e bil za men
tova beshe ujanso..i toi dosega ne si go prizna..posle kogato vleze v skype edinstvenoto koeto kaza e 4e sujalqval i za nishto na sveta ne iskal az da go vidq v momenta... ;[[ zashtoto qvno naistina mn se e bil (smooke)
mn mislix i na dr den se vidiaxme..tazi negova postupka sus srehstata beshe gadna ..ne mislq 4e bix mogla da turpq oshte takiva izdunki..reshix 4e vaprosnia ne e za men i surceto mi se kusashe zashtoto niasitna mn se vlubix.. ;[ no mu kazax 4e tova e kraq ..i taka vs svurshi..ve4e 3 meseca nishto ne znam za nego no znam samo 4e idva 15ti i shte tr da go vijdam vs den i vednaga neshto v men shte trepva.. KAK DA GO PREUDOLEIA!?!? molq vi za nqkakvi savet4eta
kak da se pravq 4e ne go vijdam kato toi kaza 4e iska da si ostanem fr i da si kazvame zdrasti pone..no podqvolite ujanso e taka..az go obi4am..oshte..no nemoga da sum s takuv 4ovek.. ;/ da ne govorim 4e toi 4esto me tyrsi v skype koeot NZ KAK DA GO RAZBIRAM.. uj kato fr no kato me vidi online vse me pita kak sum..vse pak moje bi ne tr da go reja taka gadno..nz i az..RAZDVOENA SUM..spored vas pravilno li postupix >>>kakvo da pravq sega???iskam da go zabravq i da ne me boli kato vijdam okolo men no kak.. v ot4aqnie da go zabravq dori naranix edno mom4e koeto me obi4ashe..trygnax s nego za da zabravq vaprosnia no rabzrax 4e nishto ne izpitvam i go ostavix..xora mn sam oburkana..
ujasno e taka
![]()
![]()