- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моми4етарболи ли ви когато...
Ab moje da vi se stori tapo...ama az li4no nqmam informaciq po tozi vapros no iskam da znam...
Momi4eta boli li vi kogato penisat na mom4eto pronikne mnogo dalboko i sqka6 dostigne i pritisne kraq na vaginata vi...
Pitam za6toto kogato priqtelqt mi pronikne tolkova dalboko hem mi e nqkvo priqtno hem sqka6 me boli....ne razbiram dali mi haresva bolkata ili mi e nepriqtno i v sa6toto vreme gotino?
Oh slojno mi e da go obqsnq...
A i mom4etata moje da otgovotite haresva li vi kogato stignete "danoto"?Muj mi se kefi a pri vas kak e?
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
vaginata imala krai???![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДЪНО!
basi do sega winagi sym si mislel che e bezdna![]()
Are verno kajete ako znaete ne6to ne se pravet na ludi!![]()
i da sajalqvam ne e bezdanna,kato penisa ti e malak ko da napraime....
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
4ove4e sajalqvam te...
jal mi e za tebe redko tap si ili bazicite ti sa tolko mizerni 4e ne sa mi i sme6ni![]()
Първоначално написано от CrazyBear
po taq logika mai ne si samo 'dobri4ko' ami si i 'umni4ko',a?!!!Mnogo sam dobri4ko!
sujalqwash me.. purwo sujali sebe si .. mnogo sujalqwam che sym si izpolzwal bazicite i ne sym razsmql nqkwa krawa bahti.. wujeto li da si slagam weche..aaaaaaaaahah
Oooooo q stiga! Ak znae6 ne6to po temata dumai ako ne mlakvaii sledi da se obrazova6 ako nqkoi dade umen otgovor...I da mnogo sam dobri4ka stiga da ne me draznqt togava stavam tolkova ujasna 4e sama sebe si ne moga da ponasqm pa kamo li drygi da me izdarjat
![]()
![]()
Зависи. Ако пенисът натиска много, боли.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И мен понякой път ме боли и е точно както казваш ти хем ми е хубаво хем изпитвам остра болка!И аз незнам на какво се дължи! :P
kak da mojesh kato tolkowa ti e akyla? i kato gledam kauzite,koito zashtitawash hce bilo normalno na 13-14 da prawish sex razbiram che baq rano sa te wkarali w legloto otdelno kato ti gledam i pisaneto ne ti dawam poweche ot 15 godini,a?kato izpitwash bolka otreji i 'kraq' taka nqma da go stiga s buba.. ili moq kato e malyk a negowiq golqm mojesh da mu pusnesh i w dupeto taka nqma da udari dynoto nai mnogo da ti go izkara prez ustata uspehd'oh! Oh slojno mi e da go obqsnq...![]()
da slu4valo mi se e,no az use6tam mn ostra i momentna bolka kato pri porqzvane(ne sam sigurna dali sravnenieto mi e podhodq6to).polu4ava se ako ne sam dobre ovlajnena ili v opredeleni pozi,no e normalno,pomoli partniora si da bade po-vnimatelen za da nqma6 nepriqtni izjivqvaniq,polzvaite lubrikant i praktikuvaite dalbokoto pronikvake kam sredata/kraq na akta,kogato vlagali6teto ti e po-raz6ireno i otpusnato
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Абе,момиче...тва е най-якото..хем те боли,хем ти е аааадски яко..тая сладка болка е най-якото...а в същото време все едно те пробожда,нали?ами тя е кратка болката и после или спира да го вкарва до край,ако още те боли..или продължава..защото то се свиква..в началото боли,но после е зверско...![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING!JUST BE YOURSELF!
аа...и още нещо..тва се получава,ако примерно ти си отгоре..нали?нормално е,защото тогава ..офф..незнам как да го обясня,ама най-добре влиза..а ако се изправиш,както си си върху него..е тогава е срязване..ама мнооого остро...повтарям се,ама пак казвам,че свикнеш ли след няколко вкарвания и ти става супер.. \
/
IMPOSSIBLE IS NOTHING!JUST BE YOURSELF!
ами достига матката явно и за тфа боли иначе на мене ми е яко кеф и не ме боли по време на секса обаче след тфа ме цепи корема леко![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
абе дай му да та наебе в гъза щом му е голяма патката... най мн язва да получиш
ПА КАЙ МУ МА! ДА НЕ ТИ Г НАБИВА ДО КРАЙ МАМКА ТИ И ПРОСТАКЕСАПървоначално написано от CrazyBear
Кат си ПЛИТКА КАт КИтайКА ................... НАМЕРИ СИ ПО КЪСА ПИШКА ИЛИ МЪ КАЙ ТЕЕБА
Xaxaxaxaa.... "nai mnogo da ti go izkara prez ustata"... xaxaxaxaaПървоначално написано от Анонимко
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
ти си умствено изостаналПървоначално написано от Анонимко
\/
Достигне ли шийката на матката-боли. Уф, защо вагината ми не е по-дълбочка и широчка?
Mnogo si tap bre!Toi znae kazvala sam mu!I nqma koi da pro4ete 4e hem mi e hybavo hem me boli....Vie tyka nekoi ste qko nezadovoleni zatva blika takava zloba ot vas...I penisa na mom4eto mi si e perfe tai 4e toi ni6to ne e vinoven...Първоначално написано от 1337 user
I da kogato sam otgore i si poispravq tqloto vliza mn navatre...
еми и аз усещам тфа,ма мен ме кефи да ме боли![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
na dynoto e burkan4eto s meda i e nau sladko![]()
ne