.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Моми4етарболи ли ви когато...

Ab moje da vi se stori tapo...ama az li4no nqmam informaciq po tozi vapros no iskam da znam...
    Momi4eta boli li vi kogato penisat na mom4eto pronikne mnogo dalboko i sqka6 dostigne i pritisne kraq na vaginata vi...
    Pitam za6toto kogato priqtelqt mi pronikne tolkova dalboko hem mi e nqkvo priqtno hem sqka6 me boli....ne razbiram dali mi haresva bolkata ili mi e nepriqtno i v sa6toto vreme gotino?
    Oh slojno mi e da go obqsnq...
    A i mom4etata moje da otgovotite haresva li vi kogato stignete "danoto"? Muj mi se kefi a pri vas kak e?
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Guest
    vaginata imala krai???

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vaginata imala krai???

ДЪНО!

Guest
    basi do sega winagi sym si mislel che e bezdna

Are verno kajete ako znaete ne6to ne se pravet na ludi!
    i da sajalqvam ne e bezdanna,kato penisa ti e malak ko da napraime....
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

4ove4e sajalqvam te...
    jal mi e za tebe redko tap si ili bazicite ti sa tolko mizerni 4e ne sa mi i sme6ni

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Хора мноо сте шибани ebati idiotite samo se ebavate tyka praite tapi temi i se zaqjdate edin s dryg!Ma adski tapi ste zna4i zaebi!I kat otgovarqte otgovarqite svesno ne ebavaite taka horata 4e 6e zabremeneqt ot svirki i analen sex!
    I ne mislq 4e da si na 14-15 i da pravi6 sex e lo6o!STIGA S teq ubidi da hodat po magistralite i t.n. a devstvenite mom4eta kat sa gotovi da 6ibat seka koqto im padne za6to za teh ne kajete 4e ima magistrali bre 6ibanqci tapi!
    Mnogo se pravite na otvoreni!
    A na teq det zadavat tapi vaprosi 6te im kaja 4e po dqvolite ima KNIGI i SAITOVE koito sa posveteni na tezi temi fanete popro4etete ne6to stavate sme6ni kat zadavate takia vaprosi!
    ARE STIGA 6IBANI KOPELETE PUSKALI TAPI TEMI I SPRETE DA SE ZAQJDATE I DA UBIJDATE!
    !!!Mnogo sam dobri4ko!
    po taq logika mai ne si samo 'dobri4ko' ami si i 'umni4ko',a?
    sujalqwash me.. purwo sujali sebe si .. mnogo sujalqwam che sym si izpolzwal bazicite i ne sym razsmql nqkwa krawa bahti.. wujeto li da si slagam weche..aaaaaaaaahah

CrazyBearF
    Guest
    Oooooo q stiga! Ak znae6 ne6to po temata dumai ako ne mlakvai i sledi da se obrazova6 ako nqkoi dade umen otgovor...I da mnogo sam dobri4ka stiga da ne me draznqt togava stavam tolkova ujasna 4e sama sebe si ne moga da ponasqm pa kamo li drygi da me izdarjat

Зависи. Ако пенисът натиска много, боли.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    О-в Тамбокту
    И мен понякой път ме боли и е точно както казваш ти хем ми е хубаво хем изпитвам остра болка!И аз незнам на какво се дължи! :P

Guest
    d'oh! Oh slojno mi e da go obqsnq...
    kak da mojesh kato tolkowa ti e akyla? i kato gledam kauzite,koito zashtitawash hce bilo normalno na 13-14 da prawish sex razbiram che baq rano sa te wkarali w legloto otdelno kato ti gledam i pisaneto ne ti dawam poweche ot 15 godini,a?kato izpitwash bolka otreji i 'kraq' taka nqma da go stiga s buba.. ili moq kato e malyk a negowiq golqm mojesh da mu pusnesh i w dupeto taka nqma da udari dynoto nai mnogo da ti go izkara prez ustata uspeh

Супер фен
    da slu4valo mi se e,no az use6tam mn ostra i momentna bolka kato pri porqzvane(ne sam sigurna dali sravnenieto mi e podhodq6to).polu4ava se ako ne sam dobre ovlajnena ili v opredeleni pozi,no e normalno,pomoli partniora si da bade po-vnimatelen za da nqma6 nepriqtni izjivqvaniq,polzvaite lubrikant i praktikuvaite dalbokoto pronikvake kam sredata/kraq na akta,kogato vlagali6teto ti e po-raz6ireno i otpusnato
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Хасково
    Абе,момиче...тва е най-якото..хем те боли,хем ти е аааадски яко..тая сладка болка е най-якото...а в същото време все едно те пробожда,нали?ами тя е кратка болката и после или спира да го вкарва до край,ако още те боли..или продължава..защото то се свиква..в началото боли,но после е зверско...
    IMPOSSIBLE IS NOTHING!JUST BE YOURSELF!

Град
    Хасково
    аа...и още нещо..тва се получава,ако примерно ти си отгоре..нали? нормално е,защото тогава ..офф..незнам как да го обясня,ама най-добре влиза..а ако се изправиш,както си си върху него..е тогава е срязване..ама мнооого остро...повтарям се,ама пак казвам,че свикнеш ли след няколко вкарвания и ти става супер.. \/
    IMPOSSIBLE IS NOTHING!JUST BE YOURSELF!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ами достига матката явно и за тфа боли иначе на мене ми е яко кеф и не ме боли по време на секса обаче след тфа ме цепи корема леко
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Guest
    абе дай му да та наебе в гъза щом му е голяма патката... най мн язва да получиш

Re: Моми4етарболи ли ви когато...

Ab moje da vi se stori tapo...ama az li4no nqmam informaciq po tozi vapros no iskam da znam...
    Momi4eta boli li vi kogato penisat na mom4eto pronikne mnogo dalboko i sqka6 dostigne i pritisne kraq na vaginata vi...
    Pitam za6toto kogato priqtelqt mi pronikne tolkova dalboko hem mi e nqkvo priqtno hem sqka6 me boli....ne razbiram dali mi haresva bolkata ili mi e nepriqtno i v sa6toto vreme gotino?
    A i mom4etata moje da otgovotite haresva li vi kogato stignete "danoto"? Muj mi se kefi a pri vas kak e?
    ПА КАЙ МУ МА! ДА НЕ ТИ Г НАБИВА ДО КРАЙ МАМКА ТИ И ПРОСТАКЕСА
    Кат си ПЛИТКА КАт КИтайКА ................... НАМЕРИ СИ ПО КЪСА ПИШКА ИЛИ МЪ КАЙ ТЕЕБА

Град
    у вас ;]
    d'oh! Oh slojno mi e da go obqsnq...
    kak da mojesh kato tolkowa ti e akyla? i kato gledam kauzite,koito zashtitawash hce bilo normalno na 13-14 da prawish sex razbiram che baq rano sa te wkarali w legloto otdelno kato ti gledam i pisaneto ne ti dawam poweche ot 15 godini,a?kato izpitwash bolka otreji i 'kraq' taka nqma da go stiga s buba.. ili moq kato e malyk a negowiq golqm mojesh da mu pusnesh i w dupeto taka nqma da udari dynoto nai mnogo da ti go izkara prez ustata uspeh
    Xaxaxaxaa.... "nai mnogo da ti go izkara prez ustata"... xaxaxaxaa
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Guest
    vaginata imala krai???
    ти си умствено изостанал

Guest
    \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Достигне ли шийката на матката-боли. Уф, защо вагината ми не е по-дълбочка и широчка?

CrazyBearF
    Guest

Re: Моми4етарболи ли ви когато...

Цитирай Първоначално написано от 1337 user
    ПА КАЙ МУ МА! ДА НЕ ТИ Г НАБИВА ДО КРАЙ МАМКА ТИ И ПРОСТАКЕСА
    Кат си ПЛИТКА КАт КИтайКА ................... НАМЕРИ СИ ПО КЪСА ПИШКА ИЛИ МЪ КАЙ ТЕЕБА
    Mnogo si tap bre!Toi znae kazvala sam mu!I nqma koi da pro4ete 4e hem mi e hybavo hem me boli....Vie tyka nekoi ste qko nezadovoleni zatva blika takava zloba ot vas...I penisa na mom4eto mi si e perfe tai 4e toi ni6to ne e vinoven...

I da kogato sam otgore i si poispravq tqloto vliza mn navatre...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    еми и аз усещам тфа,ма мен ме кефи да ме боли
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    na dynoto e burkan4eto s meda i e nau sladko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си