- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По какъв начин?
Mi rabotata e takava,4e s edno mom4e se zabivahme v edin klub,tancuvahme..t.e. toi doide pri men i posle cqla ve4er...kajete mi molq vi mnogo kak da mu pokaja sledva6tiq put kato se vidime ili tancuvame 4e go haresvam i 4e iskam ne6to pove4e ot priqtelstvo?PLS kajete si mnenieto
nadqvam se da nqma takia ne6ta ot sorta na:tva sa gluposti ili nz si kvo ako mislite da pi6ete bezsmisleni raboti po dobre ne pi6ete ni6to! Misi mnogo na vsi4ki koito 6te mi pomognat.4ao4e
Ако аз бях на негово място. щеше да ме изкефи рпосто пак да дойдеш при мене. Това (ако оня не е идиот ест) е достатъчен намек при такива обстоятелства...
mi da prosto idi pri nego i go zagovori :P
Първоначално написано от KillSwitchEngage
haha nalitaka 4e macko..deistvai
![]()
Отиваш при него със супер усмивка поздравяваш го и танцувате![]()
Бъди някой и живей диво,а не тихо и кротко скътан в ъгъла!
Az bih mu vzela nomera i sled nqkolko dni bih mu zvannala za kafence neshto ala bala shtoto to v cluba ne e mn podhodqshto da si razqsnqvate chuvstvata
Ayudame olvidarte si te vas!
Моя съвет е да се държиш и да бъдеш по-предизвикателна.
Надявам се, че знаеш как да го постигнеш.
А пък като танцувате отново, прокавай ръката си през вратът му, след това я плъзни на долу по тялото му (отпред) и му кажи как тази блуза, с която е в момента, му седи много добре и след това му прошепни на ушенце "Как бих могла да получа телефонният ти номер?".
![]()
Да, говорете си, танцувайте пак, ще стане от само себе си.
Ми забийте се, целувайте се и прочие. Ако той ти поиска телефона накрая - значи мисли, че може да продължите и извън клуба, но ако не - тогава не се хаби, явно няма интерес нещата да се развиват. Ако пък много го харесваш - поискай му ти телефона и се вижте някъде... На светло![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ами то вече е станала работата...щом ти харесва,просто отиваш и го питаш нещо от сорта-може да излезем и друг път...и той би тряяло да се сети..няма лошо просто да си муго кажеш...така ще разбере че хем си готина,хем си открита
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
\Първоначално написано от bLiNdchY
/
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
pitai go dali te haresva,priznai simpatiite sii mu udari edna celuv4ica
(ne e zaduljitelna) no s neq 6te pokaje6 4e go haresva6
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
pitai silveto
spored men otiva6 dr put pri nego -govorite si tam kvoto praite,tancyvate li nz i az i kogato misli6 4e e nai-podhodq6tiq moment my pyska6 ezik i ako ti otvarne si4ko e nared,ama me sumnqva ako si nqma fr-ka da ti otkaje,taka 4e davai mackaposle da kaje6 kvo e stanalo!!!
![]()