- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите?
Винаги ми е било странно,когато някой каже "Търся си гадже."Все едно си търсиш ключовете от колата или какъвто и да е друг предмет.В края на краищата ако ти е писано да срещнеш ЧОВЕКА,ще го срещнеш и без да го търсиш с лупа така да се каже.Не знам,просто ми звучи странно.Ще ми е интересно да прочета и други мнения по въпроса.Вие сте.
мисля
и аз!
РУТИ ДОВАРО!
Не мога да мисля. Отивам да пуша.
сладури!
пич не очаквай сериозни отговри в 3 часа пусни нова тема утре сутрнита.Първоначално написано от mysterious_mind
Няма ли да ни щипнеш по бузките ?Първоначално написано от mysterious_mind
РУТИ ДОВАРО!
Ммм, какво да се каже повече по темата - ти си го каза всичкотоПървоначално написано от mysterious_mind
![]()
П.П. Мразя думата ”гадже”![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
И на мен думата не ми харесва, по-хубаво е приятел.![]()
Иначе да, тъпо е да го търсиш, защото може и да не го намериш, а усилията ще бъдат напразни.Най-добре всичко да стане от само себе си.
забавно е, вчера си мислех точно за това.Първоначално написано от mysterious_mind
ем, подкрепям те. то, гаджетата така ако се намираха, хахахаха.... да, ама не. още повече, абсолютно нищо не е сигурно. Лично мое мнение си е, че НЕ всеки ще срещне "голямата любов". Повечето ще имат късмет, ако въобще намерят любов.![]()
Повечето ми успешни връзки наистина са започнали спонтанно и то дори, когато не си търся гадже, защото вече имам такова. Но все пак, понякога, когато ти е писнало да си сам, може да се направиш малко по-привлекателен за останалите, да покажеш, че се интересуваш от тях, а и в крайна сметка - направо да им го съобщиш. Защо да не помогнеш на съдбата, не може да очакваш безрезервно, че когато той е насреща ти, просто ще се спънеш и ще паднеш в ръцете му ( за момчетата обратното - тя ще се спъне и ще падне в ръцете ви) . Оглеждаш се, усмихваш се, флиртуваш, пък за останалото отговаря съдбата![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
напразни усилия?! аз пък никога няма да седя със скръстени ръце. това е някаква тъпа страхлива логика.Първоначално написано от koalka
ако от двама души никой не търси а и двамата чакат тогава как ще се намерят?
ако всички си седят и чакат да дойде принца на бял кон или перфектната нищо няма да стане.
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
няма пряк път към нещата които наистина си заслужават и всяко усилие към тях си струва
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
Ами да,прав си,но израза "Търся си гадже" може да означава,че даденият човек е самотен,иска да има някого до себе си,с който да бъде щастлив,а не просто "търся си ключовете".Аз така го възприемам.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
звучи ти твърде неромантично?
прав сиПървоначално написано от mysterious_mind
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не винаги, когато търсиш намираш, пак останах неразбрана.Първоначално написано от Phoenixheart
Това, че не седиш с кръстени ръце е едно, а това дали ще го намериш е друго.Говорим за подходящия човек, а не забивка за една нощ.Тъпа страхлива логика, хахахах
Аз го тълкувам този израз като "Търся си някоя, все едно каква е, важното е да имам нещо, наречено "гадже"." Нали еди кой си приятел има, що пък аз да нямам..![]()
Струва ми се, че повече го употребяват 14-15 годишните, които все още не осъзнават смисъла на връзките![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
100% ВярноПървоначално написано от mysterious_mind
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy