.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как мислите?

Винаги ми е било странно,когато някой каже "Търся си гадже."Все едно си търсиш ключовете от колата или какъвто и да е друг предмет.В края на краищата ако ти е писано да срещнеш ЧОВЕКА,ще го срещнеш и без да го търсиш с лупа така да се каже.Не знам,просто ми звучи странно.Ще ми е интересно да прочета и други мнения по въпроса.Вие сте.

Guest
    мисля

Град
    Пловдив
    и аз!
    РУТИ ДОВАРО!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не мога да мисля. Отивам да пуша.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от mysterious_mind
    сладури!
    пич не очаквай сериозни отговри в 3 часа пусни нова тема утре сутрнита.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Пловдив
    сладури!
    Няма ли да ни щипнеш по бузките ?
    РУТИ ДОВАРО!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Как мислите?

Винаги ми е било странно,когато някой каже "Търся си гадже."Все едно си търсиш ключовете от колата или какъвто и да е друг предмет.В края на краищата ако ти е писано да срещнеш ЧОВЕКА,ще го срещнеш и без да го търсиш с лупа така да се каже.Не знам,просто ми звучи странно.Ще ми е интересно да прочета и други мнения по въпроса.Вие сте.
    Ммм, какво да се каже повече по темата - ти си го каза всичкото

П.П. Мразя думата ”гадже”

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на koalka
    И на мен думата не ми харесва, по-хубаво е приятел.
    Иначе да, тъпо е да го търсиш, защото може и да не го намериш, а усилията ще бъдат напразни.Най-добре всичко да стане от само себе си.

Guest

забавно е, вчера си мислех точно за това.

ем, подкрепям те. то, гаджетата така ако се намираха, хахахаха.... да, ама не. още повече, абсолютно нищо не е сигурно. Лично мое мнение си е, че НЕ всеки ще срещне "голямата любов". Повечето ще имат късмет, ако въобще намерят любов.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Повечето ми успешни връзки наистина са започнали спонтанно и то дори, когато не си търся гадже, защото вече имам такова. Но все пак, понякога, когато ти е писнало да си сам, може да се направиш малко по-привлекателен за останалите, да покажеш, че се интересуваш от тях, а и в крайна сметка - направо да им го съобщиш. Защо да не помогнеш на съдбата, не може да очакваш безрезервно, че когато той е насреща ти, просто ще се спънеш и ще паднеш в ръцете му ( за момчетата обратното - тя ще се спъне и ще падне в ръцете ви) . Оглеждаш се, усмихваш се, флиртуваш, пък за останалото отговаря съдбата
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Ми тоя кадето го е казал има голямо самочувствие щом ти е прозвучало се 1 си търси ключовете

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Иначе да, тъпо е да го търсиш, защото може и да не го намериш, а усилията ще бъдат напразни.Най-добре всичко да стане от само себе си.
    напразни усилия?! аз пък никога няма да седя със скръстени ръце. това е някаква тъпа страхлива логика.
    ако от двама души никой не търси а и двамата чакат тогава как ще се намерят?
    ако всички си седят и чакат да дойде принца на бял кон или перфектната нищо няма да стане.
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

няма пряк път към нещата които наистина си заслужават и всяко усилие към тях си струва
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами да,прав си,но израза "Търся си гадже" може да означава,че даденият човек е самотен,иска да има някого до себе си,с който да бъде щастлив,а не просто "търся си ключовете".Аз така го възприемам.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

звучи ти твърде неромантично?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

прав си
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    напразни усилия?! аз пък никога няма да седя със скръстени ръце. това е някаква тъпа страхлива логика.
    Не винаги, когато търсиш намираш, пак останах неразбрана. Това, че не седиш с кръстени ръце е едно, а това дали ще го намериш е друго.Говорим за подходящия човек, а не забивка за една нощ.Тъпа страхлива логика, хахахах

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Аз го тълкувам този израз като "Търся си някоя, все едно каква е, важното е да имам нещо, наречено "гадже"." Нали еди кой си приятел има, що пък аз да нямам..
    Струва ми се, че повече го употребяват 14-15 годишните, които все още не осъзнават смисъла на връзките
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

100% Вярно
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си