- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хайде, разкажете някакви забавни случки :)
Здравейте на всички.
Искам да ви помоля в тази тема да напишете по нещо весело за вас и половинката ви, което ви се е случило на скоро.
Искам да прочета вече в този форум и нещо развеселяващо, забавно и разпускащо. А това как може да стане?- От весели, засмяни и забавни хора.
Хаха.
Не ми заключвайте темата, моля ви, а просто модераторите нека изтрият ненужните постове.![]()
Ъм, наскоро ни се случи нещо интересно - той трябваше да изцеди спагетите над мивката, но изпусна тенджерата => повечето спагети се озоваха в мръсната мивка. При което аз почнах да го пръскам с вода, а той ме натика под студения душСлед много боричкане почнах да го целя със спагетите и после го бъзиках, че сякаш глисти са го налазили
Беше забавно, въпреки че аз трябваше да чистя после
П.П. Идеята на темата е много хубава![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Нещо смешно ли??? ЧАКАЙ да помисля...ми влизам си аз в този форум и почвам да чета разни постове "ооо колко съм отчаян(а), вчера стъпих върху дъвкаааааа","ще се самоубия,защото...не,не знам как да го кажа....ухапа ме паяк", "вече съм на 13,никога няма да срещна любовта"![]()
И ми я някакво такова забавно,защото и аз бях същата пикла,слава богу,че пораснах най-накрая! А с гаджето ли,нещо забавно??? ХМММММ,писна ми да ми скачат по сърцето и му дадох да си мисли,той не ми се обади повече,явно мисленето не му се отдаде! И смешното е,че аз загубих тооолкова от ценното си време за олигофрен,а решението било просто да му бия един в задника и да си живея живота,защото съм на 18,защотото съм готина и защото знам какво искам и как да го постигна!!!
![]()
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Heaven_inhabitant_f , знаеш ли какво се сетих?![]()
Не ме е*е.![]()
Еми вземи се изкъпи тогава някой може и да се прилъже да те е*еПървоначално написано от Анонимко
![]()
Уууу, удар под кръста.Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
![]()
Възхищавам се на зрелия ти и оригинален избор на хумористични реплики. Само ми се щеше да открия зрялото и оригиналното...![]()
Обичам да серем на площада :P
Но за сметка на това ти си "зрял" и оригинален"Първоначално написано от Анонимко
Здравей :PПървоначално написано от Heaven_inhabitant_f
Факт е. И знаеш ли защо? Защото поста не беше моя.Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
Не бързай да слагаш всички под общ знаменател, ако имаше някакво подобие на разсъдък, щеше да забележиш разликите в стила на писане. ^_^
Ника ми по принцип е NFW` , но по необяснима за мен причина от 2 дни не мога да се логна.
Може модераторите най-накрая да са ми отделили част от вниманието си и да са ме баннали.
Мразя ги.![]()
Добър вечер! :PПървоначално написано от Робърт
Light The Universe
Първоначално написано от Анонимко
Най-накрая някой да ти обърне внимание,нали?
Хех, това е моя бате!![]()
Btw не осирайте темата на момичето ,защото знае къде живея.
И отново с опитите за остроумие. Виж, на някои хора просто не им се отдава, това не е срамно.
Бтв, все по-малко вероятно ми се струва това да си на 18, че и готина.![]()
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
Само знаете да серете.
Пак ми Осрахте темата.
Аман вече!
Писна ми!
Ша получа срив на софтуера от вас!
Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ.
Не го ли разбра,че не срамно лягай си хайде!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Light The Universe
Ебати якото.А тоя младежа,дето може би модовете са му обърнали внимание ще го вода на разходка в парка,щото вероятно е един от малкото осатанали със здрав разум тук![]()
![]()
![]()
Една патка мислила,мислила ... и се удавилаПрепоръчвам ви да не правите нейната грешка
![]()
![]()
cherinka, приеми извиненията ми. Но имам основателна причина!
Скучно ми е.
П.П. Предният ми пост се отнасяше за Небесната Обитателка Ф, сис, да не се объркаш. ^_^
па освен боба и леба, обичам и кекс. солен, сладък къв дадеш. а секс като дават по телевизора си крия очитеПървоначално написано от cherinka
silveto ne mi e polovinka no edna mnogo sme6na slu4ka be6e kogato izpusna edna ot kartite na kasmeta, togava vsi4ki se smqhme drujno
Валар, изтървах Сънчо...сега ако заспя без да съм го гледал, ще сънувам кошмари.Първоначално написано от Valar
Ще ми изпееш ли приспивна песен?![]()
Разбрах. И все пак - за Бога, cherinka знае къде живея, затова стига сте писали тук!![]()
къци ти гей ли си ?Първоначално написано от veseliq kuci
Просто си пада по мъже ...
Една патка мислила,мислила ... и се удавилаПрепоръчвам ви да не правите нейната грешка
![]()
![]()
Добрееее де не беше най-добрата ми шега признавам! АМа просто ми е тоооолкова тъпоооо,чееееее направооооо...ако не стоя тука да се заяждам с хората трябва да седна да уча за кандидат-студентски ( да да на 18 съм....)![]()
![]()
![]()