- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Красотата
Алоооу, пак ли скачаш в/у Парис и Никол, айде друг път...Първоначално написано от К Р А С А В И Ц А
Анонимните нямат думата!
Ох, а тази любима твоя дума "суетници" как ме притеснява, мисля, че не съществува, но както и да е...
Всеки да се гримира, както му харесва. Точка по въпроса. Тежкият грим в ежедневието е смешен, плашещ, дори жалък, защото с него някои момичета се опитват да си крикрият пъпките, но не е и курвенски.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
За суетата, но с мярка. Хубаво е да се поддържаш, но не и да се вманиячаваш на тази тема. Има и други важни неща.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз определено съм ЗА суетата. На самата мен много пъти са ми казвали, че съм много суетна, но е по-добре да бъда суетна отколкото някаква мърла, която ходи с мазна коса и неподдържано лице. И не разбирайте под суетни тези, които се гримират повечко и полага някакви усилия за прическите си, суетата не се изрзява само в това. Едно суетно момиче винаги полага грижи за кожата, за косата и тялото си, които на пръв поглед изглеждат незабележими, но много важни. Ако едно момиче не полага грижи за лицето си, то колкото и грим да слага не би могло да се оттърве от всичките пъпчици петънца и бръчици, които се появяват в резултат от неподдържана кожа.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
to4no taka \Първоначално написано от KaTinCeTy
/
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Да...мазилата ще ви спасят от бръчките. Мажете се от 13 годишна възраст и ще видите как ще изглеждате на 30.
Ама сте ми тъпички...
Нека обясна.
Суетата, и постоянната поддръжка е за онези които страдат от липса на естествена красота, които немогат да излезнат от тях без да сложат грим или да си орпавят прическата, които са за никаде без скъпите спирали и фон-дю-тени и тн. които ги държат дори вечер докато спът защото са прекалено скъпи за тях (иначе бедните деца на мама и тате).
Суетата е дори грях, ако не сте чели библията.
Суетата е порок, тя е само за онези които са грозни. Как може един красив мъж да е красив и без грим ? Ами може, може. Точно както едно красиво момиче може да бъде красиво като не прекалява и не става всяка сутрин в 3:30 за да си оправи иначе гадната сбръчкана кожа и прецаканата коса до към 7:30 за да отиде само до училище с малката чантичка 5х5 сантиметра в която отново държи:
Огледалце
Гланц за устни
Фондютен
Спирала за мигли
Пудра
Гребен
И нещо за коса -.-
---
С две думи: СУЕТАТА НЕ Е КРАСОТА, КРАСОТАТА НЕ Е СУЕТА !
Красотата идва сама от самия човек, тя е излъчване... едно момиче може да е без никакъв грим или прическа... и пак да е по красиво от който и да е ваш гримиран идул !
Да не говорим за парфюмите които струтват над 500 лева и си ги копувате за да ви кажат че ухаете прекрасно само защото сте дали 500 лева за парфюм с миризма на Конска ТОР И УРИНА.
Или дрехите които струват над 1000 лева всичко. Отново за да ви кажат че сте модерна и си много красива... модерното не е красиво, модерното е промивка на мозаци за всички малки неосъзнати момиченца с парите на мама и тате. Модерното е нещо което разваля личноста на съвременния човек.
---
Тази тема е доказателство на моете думи.
Просто погледни ника си: Barbie Girl ?! WTF ?!
Да ти си просто едно барби, с много грим, лъскава на 1/2 изкуствена коса. Скъпи дрехи и парфюм. Която е душевно празна и страда от липса на акъл.
Това е грозен човек.
Грима е създаден за грозни хора, дап рекрият грозотата си.
Много грим, Скъпи дрехи, Скъпи парфюми, Модерни прически... ТОВА НЕ ПРАВИ ЧОВЕКА КРАСИВ, ТОВА НЕ Е КРАСОТА.
Красотата на човек се крие вътре в него и ако той сам не е види, а се крие зад маската на лицето си. ТО той не е красив а е модерен.
Много си права...само искам да допълня, че:
1. Нито един мъж не ми е казал, че с грим изглеждам по-добре. Всички казват, че съм по-красива без грим.
2. Гримът за мен е в голямата си част аксесоар към цялостната визия /визия е леко тъпа чуждица.../, даже напоследък почти не нося...
3. Мъжът ми ми казва най-често рано сутрин колко съм красива...недоспала, с гурели, но естествена.
аз също гласувах "за", но наистина не бива да се прекалява. : - )
Only God can Judge me... Be the Best!
Gostat donqkade e prav,pone za men....edno krasivo momi4e trqbva da izglejda dobre i bez grim,a ne kato pove4eto "fe6ani",koito po4ti seki den hodqt na frizeur i dori,kogato otidat do magazina si slagat grim....i se pak ne vijdam problem v tva da pod4ertae6 estestvenata si krasota da kajem s 4erno moliv4e i moderni dre6ki.....
P.S.Za silniq grim prez dena-za men tova e ujasno sme6no,za6toto prez denq trqbva da si po estestven,slan4evite ola4i pod4ertavat dostata4no krasotata......tejak grim poprincip ne slagam,no ako sam s takav,to e za nqkoi oficialen povod:wink:
Just haters make me famous! εĭз
Едно 13 годишно наистина не би трябвало да използва кремове против бръчки, но почистващи лосиони, както и кремове против акне и за почисване на кожата трябва. Все пак навиците се изграждат именно в тази възраст.Първоначално написано от `Death`Whore``
Тези неща са нормални, когато човек има проблеми...или да се използват от време на време.
Имаше такава тема, но и тук ще кажа - всичко с мярка.Няма нужда от прекалена маниакалност, защото и тя понякога има обратен ефект.
[b][i]Je t'aime au-del
То суетата спада към един от 7-те смъртни гряха ..но аз лично не познавам човек или поне момиче което да не е поне малко суетно и да не държи на това как ще я виждат околните..аз също съм суетна но не до такава степен че прическата ми да е винаги изрядна или ако нямам червило или гланц да се побърквам ..зависи и от това къде се намирам..ако съм у дома не ме е грижа как излгеждам дали косата ми пак е начупена или съм с по раздърпани дрехи..но когато става дума за излизане държда всичко да е както трябва..предполагам че всички са така ,а не само аз
Аз използвам почистващ лосион и крем, който предпазва от акне не защото имам проблем с това, а защото съм в такава възраст и неискам да имам.Първоначално написано от `Death`Whore``
Гостът е прав.../дори няма да се заяждам за правописните грешки)/
Аз рядко нося грим, но се грижа за кожата си, косата...
Потретвам - изглеждаш добре, когато се чувстваш добре.Аз си се харесвам и се поддържам(пфу...все едно съм на години)...
Първоначално написано от Анонимко
Dobre da re4em goste prav si oki ,no ne sam prosto edno BARBIE,ne prekalqvam s ni6to v tazi tema mnogo pati sam kazvala 4e ne trqbva da se prekalqva! ok !?! i mejdy drrygoto bez da znae6 ne govori,no ne iskam s nikoi da se zaqjdam zatova PAK 6TE KAJA SUETA S MQRKA!!!
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Ако преди това си нямала акне, не е нужно според мен. Аз никога не съм имала...само моментни пъпчасвания, които и сега се получават...но ще ти кажа едно - това са хормони, трудно ще спреш производството на хормони с едно мазане на лицето. Мама ми е казвала: "Не се коси за пъпките, защото когато спреш да ги имаш, става наистина много лошо". А ако е по-сериозно, също няма д аго спреш - то трябва да се лекува, защото проблемите с кожата показват проблеми с някой орган.Първоначално написано от KaTinCeTy
аз съм суетна в рамките на допустимото и съм за суетата всяко момиче трябва да се харесва,да се поддържа така си вдига и самочувствието.![]()
това бях азПървоначално написано от Анонимко