- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нова прическа
predlojete nqkakfi gotini i feshan pri4eski.. za momi4e.. moje i snimki da slagate 4e utre hste hodq na frizior i iskam da me podstrije malko po taka da sam s nova pri4eska za 15-ti.. 10x \/ \
/ \
/ \
/
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
ako si s dalga kosa 6te interesno na stepeni ot gore kaso za obem a otdolu po dalgo i ako ti napravi se6oar 6te e mnogo dobre![]()
tvoqta kosa dalga li e?moje mnogo hubava pri4eska da ti napravi predpolagam 4e friziorkata ti znae \/
kosata mi e gore dolu pod ramenete na plastove sam nio nai kasaiq mi e do malko pod bradi4kata kosata ne mi e nito kadrava nito prava..
no vse pak nz kakvo da si napravq nqkakvi drugi idei...?
Отгорев по обемна отдолу истанена с бритон настрани![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Имам един въпрос. Значи косата ми е мн черна и искам да се боядисам кестеняво. Дали трябва да я обезцветя и как. И задължитено ли трябва да хода на фризюр и ако не какво да си купя, за да се боядисам унас.
Благодаря предварително.
И дали въобще ще се получи защото ми е много черна.![]()
puskai TEMA kato ima6 vaprosПървоначално написано от Cherkeza
po tazi tema: nikoi ne moje da preceni kakvo to4no 6te ti otiva,vzemi edno spisanie pokaji na friziorkata ti tova koeto haresa6 i tq 6te preceni koe 6te ti otiva spored formata na liceto ti tenat i cveta na o4ite ti
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ОчИтЕ тИ Са нЕжЕн СвЯт, уСтНиТе Ти - тОпЪл ШоКоЛад, пРоСто КаЗаНо нАкРаТко Ти сИ НеЩо мНоГо СлАдКо!!!