- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво трябва да направя за да....
Можете ли да ми кажете как трябва да постъпя ако правя секс с девствено момиче?В смисъл и аз съм девствен.Итересуваме какво трябва да правя за да не я боли?Как да я отворя или както там се казваше? Моля даваите съвети.Ако може без изцепки! И ако може по подробни коментари. Благодаря предварително
Ако има хора които не искат да пишат тък може да ми отговорите и на майла: sasuke123@abv.bg
Ako e dobre vazbudeno momicheto nqma mn znachenie kak shte q otvorish!Mnogo zavisi i ot debelinata na devstvenata i cipa ako e po debela shte q boli ako ne shte q boli po malko ili moje vaobshte da ne q boli!Pone men lichno ne me e bolqlo parviqt pat nito mi e teklo krav no mnogo zavisi!Gledai da q vazbudish dostatachno i da q predrazpolojish i vsichko shte si dodie na mqstoto! P.S-Izpolzvai lubrikant.
и с език ще трябва да я възбуждаш доста! мнооог работа еййй
Raise your fist!
Постарай се тя да се чувства кофмортно,гледай да я възбудиш максимално (така би трябвало по-малко да я боли,ако я боли) и най-важното бъди колкото се може по-нежен и не бързай да я отваряш,когато настъпи момента момичето ще ти даде знак или ще ти намекне.Успех.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Благодаря за отговорите! Модераторите ако искат да трият темата. Ако не може още някой коментар. Пак мерси!
постарай се първо тя да се въэбуди. Эапочнете с целувки,прегръдки,галения и т.н.Абе раэдаваите го по-бавно.Бъди нежен.
[size=7][b][u]fosse cos