- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Pure 3 в 1
Значи тоя крем е за черни точки и акне така ли ?
Jebem te u usta, jebem te u oko
na garnier kato cqlo produktite sa mn dobri
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
продуктите на гарниер са наистина много добри репоръчвам ги на всеки ... а цената на гарниер пюр 3 в 1 е 9 и 50 не е много скупо имайки в предвид цените на други продукти....друго което мога да ви препоръчам е Akne Out но ползвайте и кремчето и лосиона вярно че са малко по скъпи но помагат двете неща излизат някъде към около 17 лева
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Да Garnier Pure 3 in 1 е мн добро,аз си го купих за 8,24 и го ползвам като маскаа ако имате от червените пъпки с бяло връхче си вземете Zineryt добро е
![]()
аз съм авторката.Взех го преди 4 дена за 9 и 50,но за сега не съм очарована нещо![]()
Аз тея дни си го търсех, но все ми казват, че е свърлило, а сега като чета постовете... КОЕ Е ПО ДОБРО Garnier Pure 3 in 1 ИЛИ Clean&Clear ?![]()
Ммм незнам..второто не съм го ползвала.Ама ако искаш пробвай с гарниера,може на вска кожа различно да действа,пък и тук маи само аз съм с негативен коментар
а нали става и за момчета
И нали това 3 в 1 на гарниер е крем с който тряя се мажеш секи ден
Az go polzvam ot 3 sedmici ve4e vseki den i izob6to ne mi ponasq dobre,kojata mi se za4ervqva i izob6to mn kofti.Moje da e prosto za6toto nikoga ne sum polzvala ne6to za liceto si,ili prosto ne e za moqta koja..
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
Аз съм още една доволна от Garnier Pure 3in1\
/
И аз....принципно кожата ми е ужасно проблемн...козметици,хиляда глупости опитах през тоя пубертет...Сега въпреки не се е изчистила както трябва е по-добре от преди и си се чувствам добре..сутрин и вечер го ползвам и съм доволна от всичкото.
а нали става и за момчета
И нали това 3 в 1 на гарниер е крем с който тряя се мажеш секи ден
Имам го от вече седмица и съм много доволна . Ползвам го и за измиващ гел и за маска. При всеки е различно , но при мен има някакъв ефект![]()
Az iskam da pitam ima li nqkvo zna4enie vuzrasta,za da polzva6 krema?
ами аз не разбрах начи нали е един продукт как така се ползва като 3 продукта - като почистващ , като ексфолиант и като маска
Как сичкото това в 1 продукт
И последно какво значат тези 3 работи
zna4i az ispolzvah akne out i sam 4at pat dovolna no da vi predopredqne prikalqvaite kato go ispolzvate pone 1 na den za6toto moqta koja se izsu6i yjasno mn i kojata zapo4na da mi se beli i trqq6e da hodq kato cigan4e sokato neotidoh na kozmetik
a za 3 in 1 tova ne e krem tova e eksfoliant koito moje da go polzva6 taka:moje samo da se izmie6 s nego 1 ili 2 v sedmica ili: da go polzva6 kato maska toest da si namokri6 liceto s voda i da si go nanese6 po liceto i iz4akva6 3 min i se izmiva6 no betrqbva da go polzva6 pove4e ot 3 p1ti v sedmicata za6toto kojata ti moje da nego iztarpi i da se izsy6i
i mejdu drugoto az polzvam po4ti vsi4ko ot tazi seriq osven kremovete za6toto te moje da mi omaznqt kojata.
e nadqvam se da sam vi pomognala ;] a ako se int pove4e
супер е![]()
az li4no sam dovolna g/d,no s liceto si kato cqlo ne sma dovolna![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Много е яко тва :]]]]] Вече от 1 седмица го ползвам иии черните точки почти ги нямааа![]()
10x hora pri purva vuzojnost 6e si vzema ili garnier ili loreal![]()
Angel or Devil always me...
Garnier e po dobreПървоначално написано от max_baby
![]()
Ами както е показано на рекламата (или поне уж така трябва да стане) - ако само се измиеш с него - почиства, ако разтъркаш - действа като ексфолиант срещу черни точки (или общо-взето тези двете първите работи са еднакви) и ако го оставиш да действа по-дълго - като маска. Според мен това може да стане с всеки ексфолиант за лице. И тък като видях, че си споменал думата "крем" - това не е крем, но от същата серия има такъв. Естествено, че стават за момчета, то разлика в кожата няма. Подходящи са за склонна към омазняване кожа, но не и чувствителна според мен поне. За възрастта - тийнейджърска, въпреки че по-скоро определящото е какъв тип е кожата. Може и аз да го пробвам някой ден, защото съм доволна от цялата серия Garnier Pure.Първоначално написано от _Toi_
![]()