.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117
    Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Значи тоя крем е за черни точки и акне така ли ?
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на rakiQ
    и аз съм супер доволна

Супер фен
    na garnier kato cqlo produktite sa mn dobri
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

продуктите на гарниер са наистина много добри репоръчвам ги на всеки ... а цената на гарниер пюр 3 в 1 е 9 и 50 не е много скупо имайки в предвид цените на други продукти....друго което мога да ви препоръчам е Akne Out но ползвайте и кремчето и лосиона вярно че са малко по скъпи но помагат двете неща излизат някъде към около 17 лева
    Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!

Да Garnier Pure 3 in 1 е мн добро,аз си го купих за 8,24 и го ползвам като маска а ако имате от червените пъпки с бяло връхче си вземете Zineryt добро е

аз съм авторката.Взех го преди 4 дена за 9 и 50,но за сега не съм очарована нещо

Аз тея дни си го търсех, но все ми казват, че е свърлило, а сега като чета постовете... КОЕ Е ПО ДОБРО Garnier Pure 3 in 1 ИЛИ Clean&Clear ?

Ммм незнам..второто не съм го ползвала.Ама ако искаш пробвай с гарниера,може на вска кожа различно да действа,пък и тук маи само аз съм с негативен коментар

а нали става и за момчета
    И нали това 3 в 1 на гарниер е крем с който тряя се мажеш секи ден

Az go polzvam ot 3 sedmici ve4e vseki den i izob6to ne mi ponasq dobre,kojata mi se za4ervqva i izob6to mn kofti.Moje da e prosto za6toto nikoga ne sum polzvala ne6to za liceto si,ili prosto ne e za moqta koja..
    dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Аз съм още една доволна от Garnier Pure 3in1 \/

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    И аз....принципно кожата ми е ужасно проблемн...козметици,хиляда глупости опитах през тоя пубертет...Сега въпреки не се е изчистила както трябва е по-добре от преди и си се чувствам добре..сутрин и вечер го ползвам и съм доволна от всичкото.

а нали става и за момчета
    И нали това 3 в 1 на гарниер е крем с който тряя се мажеш секи ден

Имам го от вече седмица и съм много доволна . Ползвам го и за измиващ гел и за маска. При всеки е различно , но при мен има някакъв ефект

Az iskam da pitam ima li nqkvo zna4enie vuzrasta,za da polzva6 krema?

ами аз не разбрах начи нали е един продукт как така се ползва като 3 продукта - като почистващ , като ексфолиант и като маска
    Как сичкото това в 1 продукт
    И последно какво значат тези 3 работи

zna4i az ispolzvah akne out i sam 4at pat dovolna no da vi predopredq ne prikalqvaite kato go ispolzvate pone 1 na den za6toto moqta koja se izsu6i yjasno mn i kojata zapo4na da mi se beli i trqq6e da hodq kato cigan4e sokato neotidoh na kozmetik

a za 3 in 1 tova ne e krem tova e eksfoliant koito moje da go polzva6 taka:moje samo da se izmie6 s nego 1 ili 2 v sedmica ili: da go polzva6 kato maska toest da si namokri6 liceto s voda i da si go nanese6 po liceto i iz4akva6 3 min i se izmiva6 no betrqbva da go polzva6 pove4e ot 3 p1ti v sedmicata za6toto kojata ti moje da nego iztarpi i da se izsy6i

i mejdu drugoto az polzvam po4ti vsi4ko ot tazi seriq osven kremovete za6toto te moje da mi omaznqt kojata.
    e nadqvam se da sam vi pomognala ;] a ako se int pove4e

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    супер е

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    az li4no sam dovolna g/d,no s liceto si kato cqlo ne sma dovolna
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Много е яко тва :]]]]] Вече от 1 седмица го ползвам иии черните точки почти ги нямааа

Град
    sofia
    10x hora pri purva vuzojnost 6e si vzema ili garnier ili loreal
    Angel or Devil always me...

Град
    град на греха
    Цитирай Първоначално написано от max_baby
    10x hora pri purva vuzojnost 6e si vzema ili garnier ili loreal
    Garnier e po dobre

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _Toi_
    ами аз не разбрах начи нали е един продукт как така се ползва като 3 продукта - като почистващ , като ексфолиант и като маска
    Как сичкото това в 1 продукт
    И последно какво значат тези 3 работи
    Ами както е показано на рекламата (или поне уж така трябва да стане) - ако само се измиеш с него - почиства, ако разтъркаш - действа като ексфолиант срещу черни точки (или общо-взето тези двете първите работи са еднакви) и ако го оставиш да действа по-дълго - като маска. Според мен това може да стане с всеки ексфолиант за лице. И тък като видях, че си споменал думата "крем" - това не е крем, но от същата серия има такъв. Естествено, че стават за момчета, то разлика в кожата няма. Подходящи са за склонна към омазняване кожа, но не и чувствителна според мен поне. За възрастта - тийнейджърска, въпреки че по-скоро определящото е какъв тип е кожата. Може и аз да го пробвам някой ден, защото съм доволна от цялата серия Garnier Pure.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си