- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Pure 3 в 1
Искам да попитам ползвали ли сте този продукт?Доволни ли сте?И като какво ви действа наи-вече-маска,измиващ гел или за черни точки
Izpolzvam izmiva6tiq gel na tazi marka i e mn dobar...pone na moqta koja deistva super![]()
Just haters make me famous! εĭз
Даа... супер е тва! обожавам го![]()
Препоръчвала съм го в доста теми.Найстина е добро.Аэ го иэполэвам ,като маска и съм много доволна.Иначе эа иэмиващ гел препоръчвам на Regal
[size=7][b][u]fosse cos
и аз го ползвам и аз съм много доволна от него вече за втори път го купувам и го препоръчвам
Я споделете за какво се използва![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Да и съм много доволна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+1Първоначално написано от CuRly Doll
I CAN'T GET NO SLEEP
a na kakva cena e![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
10 леваПървоначално написано от barbie__girl
[size=7][b][u]fosse cos
Аз изп0лзвам гела и лосиона от тази серия.
Добри са :P
xa 4erni t4ki li i az nz kafi sa tezi malk4i to4ici po nosa i okolo nego kakvo trqbva da si vzema ot tazi seriq i g/d kolko lv hste mi izleze vsi4koto tova udovolstvie..?
10x predvaritelno \/ \
/
za kakwa koja e??
ami da mn e dobir makar 4e miri6e malk nepriqtno no pik ima efekt i struva 7.90
L`oreal si vzeh pure zone stra6no e gotin pohvaliha mi go i si go vzeh prepora4vam vi nego efekta se zabelqzva sled vtoroto izmivane![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
О да аз ще си го купя!
ТО по принцип на гарниер са яки нещата![]()
Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
Аз си взех на EVELINE PURE CONTROL измиващия гел и крема. Казаха ми, че ефекта бил същия като от тоя Гарниер 3в1 само че цената е двойно по-ниска. А иначе не съм го пробвалатоя Гарниер, но майка ми и беше взела един крем на Гарниер ( то нейния против бръчки де) и не остана никак доволна, но може пък тази серия да е по-добра... гледам, че доста го похвалиха преди мен
Carnier Pure 3 in 1 не струва 10 лв. , а - 8 лв. и е ефикасно чак след 6 - тото измиване (тоест втората седмица, защото се използва най-много 3 пъти за 7 дена!)
Може да ми е малко тъп вапроса, но това нали е 1 продукт. И как се използва> Неможе6 ли да пробва6 и трите му действия? Смиъл, всеки пита за какво го използва6Това е
![]()
ami az 4esno da vi kaja izpolzvam produkt na EVELINE i izob6to ne mi haresva hi4 ne deistva ( e pone na moqta koja) a otnosno ceneta toi e 4,50 evtin e naistina smqtam da probvam na L`oreal Pure zone znaete li gore dolu cenata na tozi produkt
Аз го ползвам.
Яко е![]()
Аз и аз си го взех Гарниер Пюр 3в1 ама не знам как се използва![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
последно става л иза ежедневна употреба?
Mi az izpolzvam na Garnier 3 v 1 i moga da kaja 4e opredeleno sum dovolna mnogo mi haresva i kato mska su6to...no liceto mi sus sigurnost ne e kato na momi4eto koeto go reklamira![]()