- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- с кого спите
ne znam dali 6te vi e interesno no kajete spite li s igra4ki i ako da kakvi sa
аз НЕ спя с оранжево мече!!!!
нямате доказателства!!!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Я го оправи на "С КАКВО спите", щото иначе с кого става по-интересно![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Спя с гумена кукла....с ония надуваемите!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
След "неспане"-то не ви ли се доспива?Първоначално написано от exploitedteen
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ъ не ..не спя с играчки..обаче имам една малка пухкава възглавница и обичам да си я гушкам преди да заспя ..приятно е ^_^
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Ако съм сам, съм си сам ... ако не съм сам, съм с гадже или някой фрИмам една фр-ка, с която като спиме заедно се прегръщаме
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
С едно плюшено прасенце, подарък от баба ми за рождения ми ден, когато съм ставала на 2 годинки.![]()
S pliu6ki, a ponqkoga s priqtelq mi :P
A za pliu6kite, ne znam kolko sa. Legloto mi e dvuetajno i e dosto nepodredenoImam edin golqm tigur, kum 1,50 cm dulug
Me4ka 80 cm i Slon pak tolkova i drugi malki pateta i gluposti :P Ama sega e raz4isteno, kato malka iskah da spq s vsi4kite, no v edin moment stanaha dosta i nqma6e mqsto za men, to i sega mi e tqsno, de
![]()
С прасеРозАво от сестра ми
Много е яко, прилича на мен
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
А майката на machoka![]()
С едно кафяво мече от моя приятелка
![]()
Ммм..кат няма кой да гушкам в студените нощи
![]()
С една плюшена овца и с едно плюшено куче.. И двете си имат история.. но сега не ми е до това..![]()
Това любов ли е?!?
Свикнала съм да спя с едно плюшено лъвче..пък като не е наблизо гушкам възглавницата![]()
С едно мече,което го имам от мноооогооо време,ама не мога без него. Дори и когато спахме с предишния мечето беше между насТака де,да има поне преграда,че иначе цяла нощ няма спане
![]()