- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- с кого спите
Едно от малкото неща които ми напомнят за така омразните ми родители,сега седи на леглото ми .Слонче,с ужасно големи уши.Слонът от безгрижния ми розов сят е този който винаги 'спи' до мен..А само ако можеше да говори...![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
попринцип спя сама.. обаче като ми е студено понякога спя с мечката ми панда..![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
S Maikati vsqka no6t dage po 2-3 pati !![]()
![]()
![]()
\
/ \
/
МАЧОКА НА САПУН !
arko Filipovic
Ona, ona
Uzalud je, uzalud je da mislim na nju
ko da nikad nije bila tu
nije ona nevernica srca kamenog
zasto, zasto uze mi je Bog
Kao mrlju iz secanja svog
izbrisa
А защо ние да не владеем родния си език? Авторката е объркала нещата и някои си отговарят по заглавието на темата, други по обяснението й за плюшките. Не става ясно какво точно е имала предвид и затова е това объркване.Първоначално написано от alice sw
оф и аз съм една, не чета темата, а само заглавието![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На мене единия край от леглото е зает само от плюшки... Иначе си имам едно голямо мече и си го гушкам него![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
спя, прегърнала възглавницата....въобще, обичам да гушкам разни неща, докато спя
![]()
С нищо. Не обичам да гушкам.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Ами почти всяка вечер спя с приятеля ми той ми е като плюшена играчка.Много лошо сега свикнах да спя при него и като се прибера у нас не ми се спи сама..![]()
Как ме е яд ако знаеш самоо !Първоначално написано от Котарана
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЧОКА НА САПУН !
Отвикна ли? Сега ще се наложи да свиквашПървоначално написано от fаke
Ако си мислиш че с теб може...гръб...съквартиранта какво каза викаш...???Първоначално написано от fаke
![]()
А тогава как ги изритваш от леглото? Теб може трудно да те попреместват, но аз съм малко по-лесничък. А и не си мисли че с мършави се спи много лесно. Само ти ръбят разни кокалиПървоначално написано от exploitedteen
Да Да (двойното потвърдение)
"...и един мармот..."
За една жена продадох си душата,за любовта ...... :![]()
![]()
![]()
![]()
А може и на наркомана от подписа ти + тебПървоначално написано от ErinEverly
![]()
![]()
![]()
Az си спя със себе си![]()
Брао,ше те черпя едно шоколадче "Кума Лиса"Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
Преди спах с един огромен заек... като казвам огромен, наистина имам предвид огромен![]()
На сутринта винаги или заека, или аз се събуждахме на пода, в никакъв случай и двамата едновременно в леглото.
После минах на по-малък съквартирант - кафяво мечеС него нямаме проблеми
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ааа да това го бях забравилПървоначално написано от fаke
Хъркаш Инке...тъжно но факт..ама си сладка де
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Фашист мръсен! С вас се разправяхме веднъж и пак ще го направим!Първоначално написано от Метоман
![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Най-яка е като примлясква или си дрънка с обицата (таз на езика) по зъбитеПървоначално написано от Momchence