.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    sladulankata :P
    Guest

Мустачките..

zna4i az do sega si mahah mustacite sas lentite na veet za drugo ne gi biva no za mustacite mi gi maha SUPER.. oba4e mi svarshisha te mi bqha ot mnogo vreme i naskoro bqh da si vzema pak nose okaza 4e ne se prodavat nali po dve slepni kakto predi emi cqla kutiika pak e 7-8 lv.. nqkade.. pak na men mi trqbva savsem malko koloto da si mahna mustacite ..
    ta vaprosa mi e ima li nqakvi drugi nehsta pak vav vida na kola maska.. nali nqkakvi podobni lenti i ako da na kava ceha sa ot kade moga da is gi kupq i kak se kazvat...
    10x predvaritelno

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

emi nz,ama az sam ot burgas i tuk gi ima pootdelno.Smisal edna lenti4ka si se prodava otdelna,potarsi li i v drug magazin ili v apeteka.....ima gi i pootdelno i edna lenti4ka mislq,4e struva 1 lv
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    О-в Тамбокту
    Иди на козметик взимат от 1 до 3 лева!Или си купи лентички тъкмо ще имаш за другият път!

Guest
    saglasna sam s VeRdiSSima

Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Иди на козметик взимат от 1 до 3 лева!Или си купи лентички тъкмо ще имаш за другият път!
    tova e nai-dobriq variant

Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    tova e nai-dobriq variant
    и аз така мисля

Град
    Пловдив
    А след като си ги махнете, след колко време ви избиват пак косъмчетата. и с тия лентички косъмчетата оредяват ли.

Guest
    Da и аз искам да разбера оредяжат ли и колко време трае.А и ии колко дълги трябва да са косам4етата за да се епилира?

Guest
    Emi da az li4no ot lentite na Veet sam dovolna samo za mustacite ina4e vaobshte ne mahat.,. ppoemoite kosmi na moq pr na racete gi mahna pak na moiet ne iska.. no kato i da e az vi gi prepora4vam za musta4kite ian4e 2 sdmici li4nop az nqmam nikakvi kosam4eta i sled tova zapo4vat leko da rastat e sam gi mahala veche mesec i 10 dena g/d oba4e men tiq malkite me draznqt .. i taka .. ta za tova popitah.......
    bqh 4uvala nqkade tuk mai behse za nqkakvi lenti strep li kfi bqha tam.. za musta4ki stavat li i pakna principa na kolata maska li sa...?

Guest
    zabravih da kaja 4e trqbva da sa dalgi g/d nqkolko milimetra.. to4no za tova sam dovolna ot tiq lenti4ki zashtot hvashtat i malkite.. \/ \/ \/ \/

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си