- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра
Щом едно нещо се случи веднъж, значи ще се случи отново и отново. Вярвате ли, че е така? Ако един човек изневери, дали ще продължава да го прави, според вас?
Аха![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Эависи от човека.
[size=7][b][u]fosse cos
зависи от човека, но в повечето случей се повтаря![]()
много то4но казаноПървоначално написано от Presley`n`Sum
но може после да съжали за това което е направил и ако оби4а приятелката/приятеля си да не го повтори
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
6te se povtorii obedena sym.....![]()
Напълно е възможно, но е възможно и да си вземе поука и да не го прави повече.Зависи от това какъв човек е и от това дали съжалява.
Всичко зависи от човека и от ситуациата при която е станала изневярата...в смисъл може да е бил/а пиян/а или нещо от сорта...абе нз...зависи си---при всеки човек е различно
Със сигурност ще се повтори. Този човек просто търси разнообразие.
Зависи.Примерно, ако човека принципно не изневерява и е било грешка мисля, че няма шанс да се повтори, особенно ако обича половинката си. Но ако си изневерява ей така за разнообразие и вие го знаете, няма смисъл да влагате дълбоки чувста в тази връзка, а ако сте вложили горко ви, не сте за завиждане!
За съжаление аз все попадам на индивиди от вторият тип![]()
да така е...щом веднъж е опитал що да не повториПървоначално написано от experiment_m
![]()
.!.
Ako edno neshto se sluchi vednaj,moje nikoga pove4e da ne se povtori,no sluchi li se vtori pat sas sigurnost shte prodalji.
Next Time I`ll be True...
zavisi ot 4oveka..ako darji na polovinkata sled iznevqrata bi mu bilo kofti..no ako e nqkoi jenkar/ka moje da zareje pitomnoto za da goni divoto![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
да
Ако едно нещо се случи един път,това не означава,че непременно ще се случи втори..! Но,ако се случи два пъти.. това означава , че задължително ще има и трети път !
т.е. Ако едно нещо се случи два пъти,то вероятността да се потрети е много голяма..![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Още по-голяма е вероятността да се повтори, ако половинката на тая изневеряваща личност прощава всеки път..защото ще свикне, че всеки път като сгреши, ще му се прощава и ще може да прави каквото си иска с тая мисъл.
You are broken, I can fix you...
Зависи от чувствата на въпросния човек ( ако изобщо има такива )![]()
![]()
*Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*
Първоначално написано от kameliqbaby
Неподходящ размер на снимка в подпис!
на4и не знам за него,ама аз прекратявам с него МОМЕНТАЛНО!
Зависи...
но, като че ли повече клоня към варианта, че щом го е направил веднъж, нищо не му пречи (или поне няма да му мисли толкоз много) следващия път..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ХАхА мн ясно че ще се повтори хаха аз преди си викам ае 1 път изневерих поече няма хахах да бе... тфа си е болест и аз съм мн болна хахах ИЗНЕВЯРАТА е мннннннннн яко нещо доставя удоволствие
Не е гаранция...!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
a kakvo razbirate pod iznerverq osven seksa...zashtoto ako 1 momi4e spi pri 1 mom4e no samo spqt gushnati primerno ..i ne pravqt nishto pove4e tova iznevqra li e ?