- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да подаря на гаджето?
Molq vi pomognete mi kakvo da podarq na priqtelqt mi.Ve4e 1 godina hodimi tova e mnogo vajno za men.Neznam kakvo da mu podarq za R.D.PLS pomognete mi.
4akam umni otgovori a ne nqkvi tapotii!!!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
От една година ходите, а не знаеш какво харесва, какви предпочитания има..на какво би се зарадвал..Еми щом е така, опитай се да му намекнеш по някакъв начин да сподели с теб за нещо, което иска да получи, за което има голямо желание.. И успех!
You are broken, I can fix you...
opitah no toi vednaga se seti 4e za tova pitam i kaza 4e ne iska ni6to.No nemoje bez ni6to.Razbirase 4e znam kakvo haresva no vsi4ko kakvoto haresva toi si go ima i toq variqnt otpada.A e i mnogo kaprizen.![]()
В една малка кутийка,слагаш един презерватив....опаковаш я мнооого хубаво и готинко!И му казваш,че не трябва да я отвара докато не кажеш,утивате у тях преластяваш го и той казва ми нямам...и ти тогава"отвори кутията"и оп презерватив и всичко е ОКи всички са доволни
...Ми незнам,ако ти не знаеш,а го познаваш от година,ние как можем да ти помогнем като въобще не го познаваме![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Какво ще кажеш за това
http://www.gillettem3power.com/uk/
Тази самобръсначка не е от най-евтините, но за сметка на това ако вече не си я е купил и ако изобщо ползва такова нещо ще остане доволен, а и всеки път като я ползва ще си мисли за теб. С един коршум два заека. Можеш да я комплектоваш с някоя пяна за бръснене на Nivea или aftershave и подаръкът е готов.
П.П. Има и много други подходящи неща в препратката от LoVe_RuSlAn.
Tova za samobrasna4kata e mn gotina ideq i moje da q probvam.A tva za prezarvativa opredelqno 6te go imam za ispredvit![]()