.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 110
    Guest

Харесвате ли добрите момчета

Какво мислите за момчетата който се държат прекалено добре с вас само дето по малко говорят малко са мълчеливи според мен

Град
    Непостоянно
    ммм аз си падам по по-лудички....такива дето ми мълчат не им се кефа мн мн ..а иначе тва е хубаво да се отнасят добре с теб \/
    .!.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    ммм аз си падам по по-лудички....такива дето ми мълчат не им се кефа мн мн ..а иначе тва е хубаво да се отнасят добре с теб \/
    ъъъ...то ако не се отнасят добре с теб, за какво са ти?

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    а неможе ли едно момче да се държи добре с гаджето си и да не е мълчалив.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    namiram gi za sku4ni
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

те след време стават педали - доказано е!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Koй не обича да се държат добре с него?! Или вече е демоде, а трябва момчетата да са груби с приятелките си и да ги нараняват при най-малка възможност? Пък за това, че не говорят.. явно не могат да намерят обща тема с приятелката си.
    Все пак, предпочитам да има за какво да си говоря с някое момче, отколкото да мълчим и да се гледаме като пънове..
    You are broken, I can fix you...

Град
    КъДетО пОжЕлАя !
    Харесвам лошите момчета и този стил... Ляляля... Хах..
    Мда харесвам ги.. Но ако е лошо момче, нека е лош с другите... Да е забавен, но не да прекалява... Но щом е лошо момче с другите да е лош, а за мен да е мойто "мече"..
    ААА темата беше за добрите момче... Ми нз... Някак не ми харесва да ме обгрижват така... Не ми е удобно..
    Това любов ли е?!?

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    da haresvam dobrite mom4eta no vse pak da ne e 4ak tolkova mal4aliv 4e da trqbva da mu vadq dumite s 4engel.ina4e dobri4kite mi sa v kravta
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    вие сте зле, не всички мили и учтиви хора са скучни или мълчаливи

и дам, харесвам тоя тип мъже
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    namiram gi za sku4ni
    И аз така

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    или 4е не са толкова добри за колкото ги мисля или 4е са някфи смотлиовци или зубари,или пък сдухлуовци,абе пи4ове са кфо?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    момичетата по принцип в една доста по-късна възраст оценяваме "добрите момчета". с някои изключения, колкото да потвърдят правилото.

Повече от фен
    Haresvam dobrite mom4eta,no ne i mal4alivite.
    Vednaj bqh s edno mom4e na restorant i edinstvenite dumi koito mi kaza bqha "Tq mai e zabravila" (stva6e vapros za servitiorkata).Na men p1k togava mi be6e hiper sme6no i se hileh t1po.Dobre 4e posle malko se razprikazva ina4e be6e ujasno i to kato se ima predvid 4e bqhme izlezli kato priqteli!
    Za tova ve4e gledam da ne se zanimavam s takiva.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Да,харесвам ги до някъде.Обичам да се държат добре с мен,но не и да са затворени в себе си и да не споделят нищо.Не харесвам нито твърде добри(които понякога са и много досадни и смотани,така да се каже),нито лошите.Нещо средно :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Да,харесвам ги до някъде.Обичам да се държат добре с мен,но не и да са затворени в себе си и да не споделят нищо.Не харесвам нито твърде добри(които понякога са и много досадни и смотани,така да се каже),нито лошите.Нещо средно :P
    + това аз съм много бъбрива и ще ми стане неудобно, че само аз говоря.

Град
    София,мамка й фрашкана!
    скромни ок,,,ама смотани не!!! не знам не е хуууу така да определям 6тот накрая се тфа дет не ме кефи,,,,се след него тръгвам
    МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб

Всеобщото понятие че доброто момче е кротно, кавалер, ученолюбив, не пуши, не пие, не е простак, и е достаа срамежливо спрямо останалите е вече много изтъркано!
    Пп: аз не обичам някой да ми мълчи, обичам да разговарям с някои с които има за кво да си говоря, а не да водя монолог цяла вечер за глада в сумалия бла бла
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Guest
    Аз съм много свесно момче и съм много добър

Guest

Дискусията по този въпрос никога няма да приключи. Така че ето нещо, по което да помислите... (момчешката часто от форума )

Случвало ви се е да спрете и да се зачудите защо повечето жени отиват при “неправилните” мъже поради “неправилни” причини? За да премахна напълно мистерията, в която доста от вас може да са от известно време, повечето жени НАИСТИНА си падат по лошите. Но “лошите” не е точен термин за типа мъже, при който отиват жените.

Жените отиват при мъже, които имат голямо самочувствие с жените? Не е напълно вярно. Те отиват при мъже, които не ги е страх от “пеперудките” им? Не съвсем. Според мен истината е следната: Жените, повечето пъти дори САМИ НЕ ЗНАЯТ защо отиват при съответния мъж. Те много рядко сядат да мислят какъв тип мъж биха желали да имат в живота си. Тяхната представа е в най-добрия случай мъглява.

Така че всичко се свежда до следното. Жените чисто и просто отиват при този, който ги кара да е чувстват най-добре. И точка. ПЪТИЩАТА, по които мъжете ги карат да се чувстват добре, нямат значение. Точно тук и точно заради това, те изпадат в беда. В нашето общество на моментално възнаграждение, те отиват първо при този, който ги възбужда най-много. Ето тук така нареченото “добро момче” (което също не е точен термин) губи. Така нареченото “добро момче” не може да говори правилно. Той няма купища положителни емоции и върхове, които да споделя, и като цяло не е изключително прям.

От женска гледна точка, това се възприема по цял ред грешни начини, по които не трябва. Но такъв е животът и това е съдбата на бедното “добро момче”. Ако трябва да съм точен, трябва да отбележа, че не ВСИЧКИ жени си падат по така наречените лоши. Искаш ли да знаеш кои жени си падат по тях? Само жените, които искаш. Така че според случая, това може да са “всички” жени, нали?

Когато жените продължават да подритват мъжете, на които може би наистина би трябвало ПОНЕ да дадат по-голям шанс, тези мъже в края на краищата, обикновено сравнително бързо, започват да разбират при какъв тип мъже отиват жените, които те искат да имат. Резултатът е, че един ден просто им пада пердето и те започват да се преструват и да действат като “лоши”, които “повечето” жени като че ли харесват толкова много. За да станеш такъв тип мъж, трябва да изминеш целия път, иначе начинът на мислене няма да е налице. Повечето просто стават “лоши момчета”, които говорят много умело с жените, възбуждат ги по многобройни начини, показват им страхотните си емоции. И след като използват жените за секс, ги зарязват най-брутално.

Защо? Защото така правят лошите, а жените харесват лошите. Така че когато жените по невнимание или нарочно превръщат така наречените “добри момчета” в така наречените “лоши момчета”, те несъзнателно прецакват много други жени, от собствения им вид.
    Амин!
    Light The Universe

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    твааа някав вид реклама ли ще да бъде
    .!.

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    момичетата по принцип в една доста по-късна възраст оценяваме "добрите момчета". с някои изключения, колкото да потвърдят правилото.
    и аз тва щях да кажа ма ма изпревари

-->все пак ше добавя 4е тая възраст е някаде към 25-30 годинки
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Харесвам ги да. Но зависи и от самия човек.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Guest
    Хубава лекция Валар...жалко че няма кой да и обърне внимание...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си