.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хубава лекция Валар...жалко че няма кой да и обърне внимание...
    Аз я прочетох, но вече съм му казвала впечатлението ми от тези негови "лекции".

За лекцията..и аз я прочетох, но има неща с които не съм съгласна. Определено има истини в думите му, но има и неща които са строго индивидуални и в доста случаи неверни. А и има леко негатовно настроение към женското съсловие...
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    у вас ;]

Re: Харесвате ли добрите момчета

AmI az hodq s edno mom4e, deto e super otka4eno, i ne e ot tezi "dobri mom4enca" i sa6to taka mi obra6ta golqmo vnimanie e super mnogo me glezi i mn se obi4ame
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Момко на тия кат мен лично ... сми ... както казваш ти "добрите момчета" им казват Задръстени :Р сега е модерно да си биеш приятелката, да я експлоатираш (брех че трудна дума), да и го буташ по дупките още докъто не е навършила 15 ... и така
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    За лекцията..и аз я прочетох, но има неща с които не съм съгласна. Определено има истини в думите му, но има и неща които са строго индивидуални и в доста случаи неверни. А и има леко негатовно настроение към женското съсловие...
    Къде пък го видя?
    Light The Universe

Guest
    bate en4o e dobro mom4e

Guest
    Виц! Виц ! Искаме ВИЦ ! ^^

Град
    София
    КЪЦИИИИИ ВЪПЦАРОООВ
    $uperman

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    Koй не обича да се държат добре с него?! Или вече е демоде, а трябва момчетата да са груби с приятелките си и да ги нараняват при най-малка възможност? Пък за това, че не говорят.. явно не могат да намерят обща тема с приятелката си.
    Все пак, предпочитам да има за какво да си говоря с някое момче, отколкото да мълчим и да се гледаме като пънове..
    Тва е моя човек. *kneel*

Всички дето викат "аз харесвам по-палавички" или "падам си по бед бойс"
    ама много ме дразнят. Тука некви педалчета с татоировки на дупетата, облекли кожено яке със повече пух от във възглавницата ми и са праят на големите битки, да се дръвят на гаджетата си и да ги обиждат - още повече ме тварят и ги мразя. Повече от педалите

Супер фен
    Това,което описа не е точното добро момче.Ама за тея,които описа ти ... не ми допадат особено много.Предпочитам лошите момчета.Когато се държат с мен преееекалено мило,постоянно ме обграждат с внимание и т.н. ми омръзват бързо.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Да,харесвам ги до някъде.Обичам да се държат добре с мен,но не и да са затворени в себе си и да не споделят нищо.Не харесвам нито твърде добри(които понякога са и много досадни и смотани,така да се каже),нито лошите.Нещо средно :P
    + това аз съм много бъбрива и ще ми стане неудобно, че само аз говоря.
    В колко много поста натровихте нас добрите момчета... Еми то аз съм много мил и също говоря много
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Дискусията по този въпрос никога няма да приключи. Така че ето нещо, по което да помислите... (момчешката часто от форума )

Случвало ви се е да спрете и да се зачудите защо повечето жени отиват при “неправилните” мъже поради “неправилни” причини? За да премахна напълно мистерията, в която доста от вас може да са от известно време, повечето жени НАИСТИНА си падат по лошите. Но “лошите” не е точен термин за типа мъже, при който отиват жените.

Жените отиват при мъже, които имат голямо самочувствие с жените? Не е напълно вярно. Те отиват при мъже, които не ги е страх от “пеперудките” им? Не съвсем. Според мен истината е следната: Жените, повечето пъти дори САМИ НЕ ЗНАЯТ защо отиват при съответния мъж. Те много рядко сядат да мислят какъв тип мъж биха желали да имат в живота си. Тяхната представа е в най-добрия случай мъглява.

Така че всичко се свежда до следното. Жените чисто и просто отиват при този, който ги кара да е чувстват най-добре. И точка. ПЪТИЩАТА, по които мъжете ги карат да се чувстват добре, нямат значение. Точно тук и точно заради това, те изпадат в беда. В нашето общество на моментално възнаграждение, те отиват първо при този, който ги възбужда най-много. Ето тук така нареченото “добро момче” (което също не е точен термин) губи. Така нареченото “добро момче” не може да говори правилно. Той няма купища положителни емоции и върхове, които да споделя, и като цяло не е изключително прям.

От женска гледна точка, това се възприема по цял ред грешни начини, по които не трябва. Но такъв е животът и това е съдбата на бедното “добро момче”. Ако трябва да съм точен, трябва да отбележа, че не ВСИЧКИ жени си падат по така наречените лоши. Искаш ли да знаеш кои жени си падат по тях? Само жените, които искаш. Така че според случая, това може да са “всички” жени, нали?

Когато жените продължават да подритват мъжете, на които може би наистина би трябвало ПОНЕ да дадат по-голям шанс, тези мъже в края на краищата, обикновено сравнително бързо, започват да разбират при какъв тип мъже отиват жените, които те искат да имат. Резултатът е, че един ден просто им пада пердето и те започват да се преструват и да действат като “лоши”, които “повечето” жени като че ли харесват толкова много. За да станеш такъв тип мъж, трябва да изминеш целия път, иначе начинът на мислене няма да е налице. Повечето просто стават “лоши момчета”, които говорят много умело с жените, възбуждат ги по многобройни начини, показват им страхотните си емоции. И след като използват жените за секс, ги зарязват най-брутално.

Защо? Защото така правят лошите, а жените харесват лошите. Така че когато жените по невнимание или нарочно превръщат така наречените “добри момчета” в така наречените “лоши момчета”, те несъзнателно прецакват много други жени, от собствения им вид.
    Амин!
    Цялата истина в един пост.

Това е в пикъпърски стил,от някой пикъп сайт ли е
    Аз не използвам сайтове!
    Това го знам от личен опит ретард!
    Light The Universe

zavisi ot otno6enieto mu kam men,ot tva dali si imame prikazkata,dali moje da me vpe4atli s ne6to i da zadarji vnimanieto mi,no poprincip si padam po lo6ite mom4eta
    Just haters make me famous! εĭз

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    zavisi ot otno6enieto mu kam men,ot tva dali si imame prikazkata,dali moje da me vpe4atli s ne6to i da zadarji vnimanieto mi,no poprincip si padam po lo6ite mom4eta
    Лошите момчета са тея дето изневеряват.
    Какво ще рече лошо момче?
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Защо просто не прочетеш лекцията ми дълга е но си заслужава!
    Light The Universe

Защо просто не прочетеш лекцията ми дълга е но си заслужава!
    След 20 минутки идвам пак да пиша тогава
    Клик ми (:

Predpo4itam nqkoi ,koito 6te se durji dobre s men i s uvajenie,otkolkoto nqkoi,koito 6te se opitva da ne prai kvot si iska!Tihite vodi sa nai-dulboki sa kazali horata!Opredeleno mi haresvat dobrite mom4eta!Oniq det sa nafukani i se praat na golqmata rabota kato gi vidq mi se povru6ta!Srednoto nivo e nai-dobre!Vseki trqq si znae granicata!Vsi4ko po mnogo e vredno!

В нашето общество на моментално възнаграждение, те отиват първо при този, който ги възбужда най-много.
    АХхА за това ли приятелката ми каза:
    "Аз нямаше да го направя с никой друг освен с теб!"
    ^_^
    Въпреки, че ми каза, че го е направила, защото другите искали само секс от нея ^_^
    Клик ми (:

Атака ок само не бии моля те монитора ми е нов!
    Light The Universe

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    В нашето общество на моментално възнаграждение, те отиват първо при този, който ги възбужда най-много.
    ^_^
    Въпреки, че ми каза, че го е направила, защото другите искали само секс от нея ^_^
    Щото си я метнал. Уж с нея не за секс ама пак ти пусна а . Брао е. Ше ми научиш техниката :P
    Ама ти я такова като добро момче или животински я из***а, а

Цитирай Първоначално написано от Mitizaro
    ^_^
    Щото си я метнал. Уж с нея не за секс ама пак ти пусна а . Брао е. Ше ми научиш техниката :P
    О като гледам по-добре твойта техника да не я учи!
    Light The Universe

^_^
    Както тя иска В началото беше искам нежно сега говори харесва ми като си по-груб... ама първия път бяхме девствени и гледах да е по-лекичко ^_^ Всъщност може да се каже, че тя ме използва повечето, защото аз не исках да правим секс ама тя каза, че ще ме скъса иначе Май тя е тариката ХАхх. Въпреки всичко ми харесва да се чувствам използван Пък и оферта е да говориш на момичетата, че не си с тях само за секс, защото има перспективи и за сериозна връзка
    Клик ми (:

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    То добрите момчета дето само мълчат и нищо не правят и после викат :"Е тая защо ме не харесва,бе.Хубав съм!" Те стават за гаджета ама си падам по по-откачените.А добрите момчета стават за много добри приятели.
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    ^_^
    Както тя иска В началото беше искам нежно сега говори харесва ми като си по-груб... ама първия път бяхме девствени и гледах да е по-лекичко ^_^ Всъщност може да се каже, че тя ме използва повечето, защото аз не исках да правим секс ама тя каза, че ще ме скъса иначе Май тя е тариката ХАхх. Въпреки всичко ми харесва да се чувствам използван Пък и оферта е да говориш на момичетата, че не си с тях само за секс, защото има перспективи и за сериозна връзка
    Ма ти си голям стратег е. Да не цъкаш мидийвъл за разгрявка?
    Начи колко ти е пишката че ше те иска е!?
    Лелеее...аз може и да съм добро момче ама искам нимфоманка

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Аз маи повече си падам по лудите глави .. но бих била и с друг вид момче ако ме обича и аз го обичам
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си