- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли добрите момчета
Ем такива момчета дето са прекалено добрички и т.н. просто ги приемам за приятели, но рядко за нещо повече. Просто тея дето са грижовни и мислят за теб и така нататък ги приемам по скоро като по-големия брат, който нямам![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Oпределението "добро момче" има много тълкуванияПървоначално написано от Анонимко
За едни момичета,това са свитите без мнения момчета.....а за други представител от противополжия пол с добри обноски.....за 3-ти непоправим романтик с чувство за хумор и прочие.
![]()
Може повечето жени да харесват лошите,но коя не би харесала галантен кавалер със страхотно чувство за хумор поканил я на среща![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
и аз това викам ,ама явно се държат добре чак като тръгнете иначе докато се направят на интересни край нямаПървоначално написано от StayClose
![]()
Това "добро момче" е доста разтегливо понятие.Не искам някой, когото да тича след мен като послушно кученце, но не и такъв, на който няма да му пука за мен.Абе, така не мога да кажа.Трябва да срещна човека просто.
Такива харесвамПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ами аз съм лоша , а противоположностите се привличат!! Но до сега съм била с повече лоши момчета![]()
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
Az p1k s1m na momenti. Naprimer edin mesec xoda s nqkva luda glava najiveem se dvamata i polse aide na nqkbo dobri4ko, deto muxa ne moje da ubie,se pak trqbva da ima malko raznoobrazie![]()
ТаКаВа СъМ...Аз 3наM!...Hе Съм ИдЕаЛнА, ИнАТ Съм, УсТаТа, РеаЛНа...НаИвНа, ПоНяКоГа ЗлА...Не СъМ ЖаЛка хЛаПаЧкА, Не ПлАчА За ВсЯкА БеДа!...Дa Се пРоМеНяМ аЗ НеуМеЯ!...ТаКаВа СъМ...аЗ зНаМ!
Намене пък ми добадат добричките момченца дори да ме обича и аз даго обичам няма да ми пука от това че мълчи и ако се грижи за мен това много ясно че ще искам да съм с него.Щот предишни ако ви кажа къв беше много лошо се държа с мен и нищо добро не направи за мен а сегашния много си го обичкам и дано да продължава да си се държи добре с мен
Може можеПървоначално написано от StayClose
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Добрите момчета не винаги са толкова добри, колкото изглеждат... Понякога зад всичко това се крие някоя малка, но жестока истина...
Според мен не трябва да е нито прекалено добър, нито прекалено лошо момче... Всеки иска златната среда (или поне аз!)
Но т'ва си е моето мнение... другите може и да не мислят така! \/ \
/ \
/
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
пссстПървоначално написано от Ou7taControL
![]()
пссст..
Първоначално написано от Анонимко
а циганката кадето те хвали каде е
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
аам...като цяло зависи,но ако той не приказва много аз ще го разприказвам,ако ми е направил впечатление...какъв е проблема ;]]] и специално аз държа момчето да се отнася с мен с внимание,но не ми пука като цяло как се държи с другите....има много момчета,които се правят на такива,каквито не са,но като си поговоря с тях разбирам че съвсем друг потенциал крият в себе си![]()
Ето в това има доста голяма доза истина за съжаление.Не само момичетата,но и някои момчета все още не са се оттърсили от животинското в себе си пък то и без това сега е модерно.Явно на някои момичета им харесва да бъдат наранявани,да им се изневерява,да бъдат ругани и понякога дори бити и т.н.Това явно ги възбужда по някакъв перверзен начин.Вие момичета се опитвате да промените едно лошо момче,защото всъщност Вие подсъзнателно това искате,да го промените за да стане добро.Ако не успеете се възползва от вас,вие страдате по него и в крайна сметка се случва да му тичате по гъза.Първоначално написано от Valar
Ако пък успеете да го промените,доста често се случва да го зарежете,защото ви бил доскучал.След което нараненото момче се озлобява още повече и вече е абсолютно трудно да се промени.Това беше отправено към момичетата,които харесват и/или си признават че харесват лоши момчета.
Към тези момичета,които харесват добрите момчета и не го казват само за пред другите мога да кажа:Вие често се хвърляте на лошите момчета,защото оприличавате добрите например с мълчаливи,зубъри,задръстен и и т.н. А защо не се опитате да го "моделирате" близко да вашите изисквания.Стига да знаете как и да имате подход,тези момчета са много по податливи от лошите.Е понякога пак Ви доскучава,но поне ще имате тихото благодарство на това момче че сте успяли да му покажете как да се държи и че момичетата не са толкова страшни,че сте му дали начална скорост.Имам един много близък роднина,които едно момиче промени неузнавуемо.Сега си кара напред и въпреки че не си признава че я харесва си личи че таи някакви чувства към нея.Но тя го направи това,което е сега.Много по отракан отпреди,много по отракан и от мен.
Такаче драги момичета вместо във невниманието си да превръщате добрите момчета в лоши и от това да страдат други момичета,а също и Вие от наранени от други момичета момчета постарайте се да запзвате добри спомени от вашият пол и така може взаимно да си помогнете и ако имате желание да намалите бройката на момчетата,на които единственият им принцип спрямо момичетата е:"Чукаш и бегаш".
Звучи доста примамливо и приемливо спрямо обстановката в днешно време и курвите,които са се навъдили напоследък.
Написано от едно добро,малко срамежливо и понякога мълачаливо момче.
П.П.В живота далеч не съм толкова многословен,просто защото не съм изебал един куп момичета,не съм видял кой знае колко неща и не искам да си говоря само някакви глупави празни приказки или да нараня момичето без да се усетя.Държанито ми се дължи на изпитият алкохол и/или на държанието на отсрещната страна спрямо мен.Гледам да съм искрен обаче в държанието си мога да се опиша и като хамелеон.
Лекцията не е напълно вярна...Вярна е за някой момичета.Аз познавам много момичета които са красиви и си падат по нормални момчета (неупотребяващи цигари , алкохол ,наркотици , умни и добре в училището)...Всеки човек има своите изисквания за човека с който ще е.Тези "лоши момчета" в повечето случаи са тъпи,ограничени и се ползват с популярност само в тийн годините.
Има жени които харесват обикновенни момчета ,има жени които харесват яко напомпани , има жени които харесват умни момчета.Всичко е до човека ,не може да обединявате всички под един знаменател![]()
--------------------------------------------------------
Приемам ги просто за приятели..Харесват ми по-луди момчета...по импулсивни :P :P :P
Добър? Да. Мълчалив? Не. Предпочитам, когато съм с някого да има за какво да си говорим, да се смеем, дори да се караме. Разговорът да върви...![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами да има нещо сладко в тях.А и мисля,че те биха се държала много по-добре с приятелките си,отколкото тези по-отворените.
Харесвам ги ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Супер мн ме дразнят.
Понякога като гледам некъв такъв схванат и сдухан,чак нерви ми се образуват ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Хем добри, хем приказливи, перфектно!
А-а, забравихте да кажете и красиви...