.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Цитирай Първоначално написано от LofYou
    Аз маи повече си падам по лудите глави .. но бих била и с друг вид момче ако ме обича и аз го обичам
    Е това вече е приказка))
    Клик ми (:

Град
    Там, където е сърцето...
    Ем такива момчета дето са прекалено добрички и т.н. просто ги приемам за приятели, но рядко за нещо повече. Просто тея дето са грижовни и мислят за теб и така нататък ги приемам по скоро като по-големия брат, който нямам
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Re: Харесвате ли добрите момчета

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Какво мислите за момчетата който се държат прекалено добре с вас само дето по малко говорят малко са мълчеливи според мен
    Oпределението "добро момче" има много тълкувания За едни момичета,това са свитите без мнения момчета.....а за други представител от противополжия пол с добри обноски.....за 3-ти непоправим романтик с чувство за хумор и прочие.
    Може повечето жени да харесват лошите,но коя не би харесала галантен кавалер със страхотно чувство за хумор поканил я на среща
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

на мен ми допадат особено ако могат да обичат задушаващо чак

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от StayClose
    а неможе ли едно момче да се държи добре с гаджето си и да не е мълчалив.
    и аз това викам ,ама явно се държат добре чак като тръгнете иначе докато се направят на интересни край няма

Мега фен Аватара на koalka
    Това "добро момче" е доста разтегливо понятие.Не искам някой, когото да тича след мен като послушно кученце, но не и такъв, на който няма да му пука за мен.Абе, така не мога да кажа.Трябва да срещна човека просто.

Супер фен

Какво мислите за момчетата който се държат прекалено добре с вас само дето по малко говорят малко са мълчеливи според мен
    Такива харесвам

Цитирай Първоначално написано от Ann GI
    А добрите момчета стават за много добри приятели.
    Много вярно Мерси
    Клик ми (:

Ами аз съм лоша , а противоположностите се привличат!! Но до сега съм била с повече лоши момчета
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Град
    plovdiv
    Az p1k s1m na momenti. Naprimer edin mesec xoda s nqkva luda glava najiveem se dvamata i polse aide na nqkbo dobri4ko, deto muxa ne moje da ubie,se pak trqbva da ima malko raznoobrazie
    ТаКаВа СъМ...Аз 3наM!...Hе Съм ИдЕаЛнА, ИнАТ Съм, УсТаТа, РеаЛНа...НаИвНа, ПоНяКоГа ЗлА...Не СъМ ЖаЛка хЛаПаЧкА, Не ПлАчА За ВсЯкА БеДа!...Дa Се пРоМеНяМ аЗ НеуМеЯ!...ТаКаВа СъМ...аЗ зНаМ!

Guest
    Намене пък ми добадат добричките момченца дори да ме обича и аз даго обичам няма да ми пука от това че мълчи и ако се грижи за мен това много ясно че ще искам да съм с него.Щот предишни ако ви кажа къв беше много лошо се държа с мен и нищо добро не направи за мен а сегашния много си го обичкам и дано да продължава да си се държи добре с мен

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от StayClose
    а неможе ли едно момче да се държи добре с гаджето си и да не е мълчалив.
    Може може
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Добрите момчета не винаги са толкова добри, колкото изглеждат... Понякога зад всичко това се крие някоя малка, но жестока истина...

Според мен не трябва да е нито прекалено добър, нито прекалено лошо момче... Всеки иска златната среда (или поне аз!)
    Но т'ва си е моето мнение... другите може и да не мислят така! \/ \/ \/
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Цитирай Първоначално написано от Ou7taControL
    AmI az hodq s edno mom4e, deto e super otka4eno, i ne e ot tezi "dobri mom4enca" i sa6to taka mi obra6ta golqmo vnimanie e super mnogo me glezi i mn se obi4ame
    пссст
    пссст..

Голям фен Аватара на Aicken
    Аз съм много свесно момче и съм много добър

а циганката кадето те хвали каде е
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

аам...като цяло зависи,но ако той не приказва много аз ще го разприказвам,ако ми е направил впечатление...какъв е проблема ;]]] и специално аз държа момчето да се отнася с мен с внимание,но не ми пука като цяло как се държи с другите....има много момчета,които се правят на такива,каквито не са,но като си поговоря с тях разбирам че съвсем друг потенциал крият в себе си

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    Дискусията по този въпрос никога няма да приключи. Така че ето нещо, по което да помислите... (момчешката часто от форума )

Случвало ви се е да спрете и да се зачудите защо повечето жени отиват при “неправилните” мъже поради “неправилни” причини? За да премахна напълно мистерията, в която доста от вас може да са от известно време, повечето жени НАИСТИНА си падат по лошите. Но “лошите” не е точен термин за типа мъже, при който отиват жените.

Жените отиват при мъже, които имат голямо самочувствие с жените? Не е напълно вярно. Те отиват при мъже, които не ги е страх от “пеперудките” им? Не съвсем. Според мен истината е следната: Жените, повечето пъти дори САМИ НЕ ЗНАЯТ защо отиват при съответния мъж. Те много рядко сядат да мислят какъв тип мъж биха желали да имат в живота си. Тяхната представа е в най-добрия случай мъглява.

Така че всичко се свежда до следното. Жените чисто и просто отиват при този, който ги кара да е чувстват най-добре. И точка. ПЪТИЩАТА, по които мъжете ги карат да се чувстват добре, нямат значение. Точно тук и точно заради това, те изпадат в беда. В нашето общество на моментално възнаграждение, те отиват първо при този, който ги възбужда най-много. Ето тук така нареченото “добро момче” (което също не е точен термин) губи. Така нареченото “добро момче” не може да говори правилно. Той няма купища положителни емоции и върхове, които да споделя, и като цяло не е изключително прям.

От женска гледна точка, това се възприема по цял ред грешни начини, по които не трябва. Но такъв е животът и това е съдбата на бедното “добро момче”. Ако трябва да съм точен, трябва да отбележа, че не ВСИЧКИ жени си падат по така наречените лоши. Искаш ли да знаеш кои жени си падат по тях? Само жените, които искаш. Така че според случая, това може да са “всички” жени, нали?

Когато жените продължават да подритват мъжете, на които може би наистина би трябвало ПОНЕ да дадат по-голям шанс, тези мъже в края на краищата, обикновено сравнително бързо, започват да разбират при какъв тип мъже отиват жените, които те искат да имат. Резултатът е, че един ден просто им пада пердето и те започват да се преструват и да действат като “лоши”, които “повечето” жени като че ли харесват толкова много. За да станеш такъв тип мъж, трябва да изминеш целия път, иначе начинът на мислене няма да е налице. Повечето просто стават “лоши момчета”, които говорят много умело с жените, възбуждат ги по многобройни начини, показват им страхотните си емоции. И след като използват жените за секс, ги зарязват най-брутално.

Защо? Защото така правят лошите, а жените харесват лошите. Така че когато жените по невнимание или нарочно превръщат така наречените “добри момчета” в така наречените “лоши момчета”, те несъзнателно прецакват много други жени, от собствения им вид.
    Амин!
    Ето в това има доста голяма доза истина за съжаление.Не само момичетата,но и някои момчета все още не са се оттърсили от животинското в себе си пък то и без това сега е модерно.Явно на някои момичета им харесва да бъдат наранявани,да им се изневерява,да бъдат ругани и понякога дори бити и т.н.Това явно ги възбужда по някакъв перверзен начин.Вие момичета се опитвате да промените едно лошо момче,защото всъщност Вие подсъзнателно това искате,да го промените за да стане добро.Ако не успеете се възползва от вас,вие страдате по него и в крайна сметка се случва да му тичате по гъза.
    Ако пък успеете да го промените,доста често се случва да го зарежете,защото ви бил доскучал.След което нараненото момче се озлобява още повече и вече е абсолютно трудно да се промени.Това беше отправено към момичетата,които харесват и/или си признават че харесват лоши момчета.

Към тези момичета,които харесват добрите момчета и не го казват само за пред другите мога да кажа:Вие често се хвърляте на лошите момчета,защото оприличавате добрите например с мълчаливи,зубъри,задръстен и и т.н. А защо не се опитате да го "моделирате" близко да вашите изисквания.Стига да знаете как и да имате подход,тези момчета са много по податливи от лошите.Е понякога пак Ви доскучава,но поне ще имате тихото благодарство на това момче че сте успяли да му покажете как да се държи и че момичетата не са толкова страшни,че сте му дали начална скорост.Имам един много близък роднина,които едно момиче промени неузнавуемо.Сега си кара напред и въпреки че не си признава че я харесва си личи че таи някакви чувства към нея.Но тя го направи това,което е сега.Много по отракан отпреди,много по отракан и от мен.

Такаче драги момичета вместо във невниманието си да превръщате добрите момчета в лоши и от това да страдат други момичета,а също и Вие от наранени от други момичета момчета постарайте се да запзвате добри спомени от вашият пол и така може взаимно да си помогнете и ако имате желание да намалите бройката на момчетата,на които единственият им принцип спрямо момичетата е:"Чукаш и бегаш".
    Звучи доста примамливо и приемливо спрямо обстановката в днешно време и курвите,които са се навъдили напоследък.

Написано от едно добро,малко срамежливо и понякога мълачаливо момче.

П.П.В живота далеч не съм толкова многословен,просто защото не съм изебал един куп момичета,не съм видял кой знае колко неща и не искам да си говоря само някакви глупави празни приказки или да нараня момичето без да се усетя.Държанито ми се дължи на изпитият алкохол и/или на държанието на отсрещната страна спрямо мен.Гледам да съм искрен обаче в държанието си мога да се опиша и като хамелеон.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Лекцията не е напълно вярна...Вярна е за някой момичета.Аз познавам много момичета които са красиви и си падат по нормални момчета (неупотребяващи цигари , алкохол ,наркотици , умни и добре в училището)...Всеки човек има своите изисквания за човека с който ще е.Тези "лоши момчета" в повечето случаи са тъпи,ограничени и се ползват с популярност само в тийн годините.
    Има жени които харесват обикновенни момчета ,има жени които харесват яко напомпани , има жени които харесват умни момчета.Всичко е до човека ,не може да обединявате всички под един знаменател

--------------------------------------------------------

Приемам ги просто за приятели..Харесват ми по-луди момчета...по импулсивни :P :P :P

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Добър? Да. Мълчалив? Не. Предпочитам, когато съм с някого да има за какво да си говорим, да се смеем, дори да се караме. Разговорът да върви...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ами да има нещо сладко в тях.А и мисля,че те биха се държала много по-добре с приятелките си,отколкото тези по-отворените.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Харесвам ги ...

Супер фен
    Град
    Своге
    Супер мн ме дразнят.

Понякога като гледам некъв такъв схванат и сдухан,чак нерви ми се образуват ...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Хем добри, хем приказливи, перфектно!
    А-а, забравихте да кажете и красиви...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си