.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110

Hybrid View

Мега фен Аватара на teenems
    дааа
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от StayClose
    а неможе ли едно момче да се държи добре с гаджето си и да не е мълчалив.

Аз съм си мълчалив тип по природа и хах такива като "лошите" момчета, колко ли съм ги бил по улиците. Като четох сега коментарите... оле мале това е супер повърхностно мислене ве.. тц тц... И сега като съм мълчалив автоматично влизам в Сдухани и ко . Ходите с Гъзарите™ и после ревете по форумите що тоз ви е ебал и изоставил, колко лошо е постъпил с вас и т.н.
    Както и да е... поздрав с Tech N9ne - Going Bad ^^ и мир!
    "Губи онзи, който знае какво ще стори, ако спечели. Печели онзи, който знае какво ще загуби."

Niccolo Machiavelli

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    е аз се съм добро момче не пия не пуша държа се добре с гаджето угаждам и всякак (не се оставям да ме върти на малкия си пръст)
    тя самата казва че съм романтик и никога не ми е казвала че съм скучен или мълчалив имал съм общо 6 връзки досега и никога не са ми казвали такова нещо напротив едно е да си добър друго е да можеш да говориш с хората и то си личи не влизам често ама като вляза посипвам божието слово(спама) и другото което е може да не се правя на голяма работа но не се оставям да ме мачкат

Харесваме лоши,обичаме добри.При повече късмет
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от woshata
    ммм аз си падам по по-лудички....такива дето ми мълчат не им се кефа мн мн ..а иначе тва е хубаво да се отнасят добре с теб \/
    +1 :P

Re: Харесвате ли добрите момчета

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Какво мислите за момчетата който се държат прекалено добре с вас само дето по малко говорят малко са мълчеливи според мен
    Ами.. зависи си от момчето.. но предпочитам по-добрите, по-милите и дори малко романтични момчета, които уважават приятелките си и знаят как да се държът към тях.. а доколкото "лошите момчета" .. еми не ми допадат, защото се мислят и правят на голямата работа..

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от demons_of_my_soul
    те след време стават педали - доказано е!
    хах ем аз не съм станал педал просто вече не съм нито чак толкова мълчалив, нито чак толкова добричък
    p.s. за автора на темата : братле намери къде да питаш в тоя форум средната възраст е около 15-16 години, и отговорите които ще получиш са : не не и нееееееееееее . защо ли ? защото при момичетата на тази възраст обикновенно трябва да се праиш на идиот за да ги накараш да те забележат, ама да не ти пука особено ще им доиде ъкълът в главата някой ден

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от killuminati
    Ходите с Гъзарите™ и после ревете по форумите що тоз ви е е*** и изоставил, колко лошо е постъпил с вас и т.н.
    факт : ))

не знам за другите..но аз имам чувството,че точно това ме привлича..знам ли-точно тази тръпка,,несигурност..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Много зависи от момчето. Хубаво е да се сдържи добре с теб, обаче... ако само стои и мълчи няма как да стане нещо м/у нас

Всеки обича да се държат добре с него .. но човекът до теб да е мълчаливвв .. това е малко .. не като за мен
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Sunshineeee
    Всеки обича да се държат добре с него .. но човекът до теб да е мълчаливвв .. това е малко .. не като за мен
    +1 абсолютно същото е и при мен,ама после мрънкам що не е добър

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от StayClose
    а неможе ли едно момче да се държи добре с гаджето си и да не е мълчалив.
    и на мен това ми е интересно
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

И от кога за да си добър трябва да си мълчелив?Какви са тези глупости дето ги говорите.
    Иначе да аз харесвам добрите момчета.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Какво мислите за момчетата който се държат прекалено добре с вас само дето по малко говорят малко са мълчеливи според мен
    Ами ходих известно ереме с такъв индивид.Беше тихичък,кротък,до втората седмица и после нещо мн се отвори Разделихме се по бързата процедура А тръпката ми е един 28 годишен батко,с който се разделяме,събираме.То са панаири,изневери и пак към него бягам.Нз защо е така но ми е голяма слабост
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Град
    < 33
    Всяко момче се държи добре с гаджето си
    Дай да е мълчалив и през цялото време да говоря аз
    Пфф.. бахти скучната работа ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Цитирай Първоначално написано от FCB
    Ами ходих известно ереме с такъв индивид.Беше тихичък,кротък,до втората седмица и после нещо мн се отвори Разделихме се по бързата процедура
    Тихите води са най-дълбоки.

Всяко момче се държи добре с гаджето си
    Дай да е мълчалив и през цялото време да говоря аз
    Пфф.. бахти скучната работа ..

с това съм напълно съгласна обаче на мен добрите момчета изобщо не ми се нравят напълно съм съгласна да пуши и пий даже ще ме кефи повече

Град
    ПлОвДиВ
    ако може по малко и от двете смисъл не искам да е арогантен и да се мисли за центара на вселената,но не и някъв дет неможе 2 думи да ми каже..

да приятелят ми е точно такъв - държи се страхотно с мен и не говори много (това не значи че постоянно си мълчим , просто говори доста по-малко от мен ) чувствам се прекрасно с него вдъхва ми сигурност и никога не се съмнявам в чувстата му

Град
    Varna
    няма тръпка... за съжаление... ако имаше, щяха да бъдат идеални
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

Много зависи от човека. Аз лично си предпочитам лошите и палави момчета
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

моят приятел е добър ,държи се много внимателно и добре с мен..Теми на разговор имаме всякви и не е мълчалив не бих го сменила ...

хaресвам "добрите момчета".. а относно това,че били мълчаливи не е вярно..просто не ръсят само простотии и са по-възпитани от другите човекоподбни
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dragonfly92
    да приятелят ми е точно такъв - държи се страхотно с мен и не говори много (това не значи че постоянно си мълчим , просто говори доста по-малко от мен ) чувствам се прекрасно с него вдъхва ми сигурност и никога не се съмнявам в чувстата му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си