- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли добрите момчета
Първоначално написано от StayClose
Аз съм си мълчалив тип по природа и хах такива като "лошите" момчета, колко ли съм ги бил по улиците. Като четох сега коментарите... оле мале това е супер повърхностно мислене ве.. тц тц... И сега като съм мълчалив автоматично влизам в Сдухани и ко. Ходите с Гъзарите™ и после ревете по форумите що тоз ви е ебал и изоставил, колко лошо е постъпил с вас и т.н.
Както и да е... поздрав с Tech N9ne - Going Bad ^^ и мир!
"Губи онзи, който знае какво ще стори, ако спечели. Печели онзи, който знае какво ще загуби."
Niccolo Machiavelli
е аз се съм добро момче не пия не пуша държа се добре с гаджето угаждам и всякак (не се оставям да ме върти на малкия си пръст)
тя самата казва че съм романтик и никога не ми е казвала че съм скучен или мълчалив имал съм общо 6 връзки досега и никога не са ми казвали такова нещо напротив едно е да си добър друго е да можеш да говориш с хората и то си личи не влизам често ама като вляза посипвам божието слово(спама) и другото което е може да не се правя на голяма работа но не се оставям да ме мачкат![]()
Харесваме лоши,обичаме добри.При повече късмет![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
+1 :PПървоначално написано от woshata
Ами.. зависи си от момчето.. но предпочитам по-добрите, по-милите и дори малко романтични момчета, които уважават приятелките си и знаят как да се държът към тях.. а доколкото "лошите момчета" .. еми не ми допадат, защото се мислят и правят на голямата работа..Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
хах ем аз не съм станал педал просто вече не съм нито чак толкова мълчалив, нито чак толкова добричъкПървоначално написано от demons_of_my_soul
![]()
p.s. за автора на темата : братле намери къде да питашв тоя форум средната възраст е около 15-16 години, и отговорите които ще получиш са : не не и нееееееееееее . защо ли ? защото при момичетата на тази възраст обикновенно трябва да се праиш на идиот за да ги накараш да те забележат, ама да не ти пука особено ще им доиде ъкълът в главата някой ден
![]()
факт : ))Първоначално написано от killuminati
не знам за другите..но аз имам чувството,че точно това ме привлича..знам ли-точно тази тръпка,,несигурност..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Много зависи от момчето. Хубаво е да се сдържи добре с теб, обаче... ако само стои и мълчи няма как да стане нещо м/у нас![]()
Всеки обича да се държат добре с него .. но човекът до теб да е мълчаливвв .. това е малко .. не като за мен![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
+1 абсолютно същото е и при мен,ама после мрънкам що не е добърПървоначално написано от Sunshineeee
![]()
и на мен това ми е интересноПървоначално написано от StayClose
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами ходих известно ереме с такъв индивид.Беше тихичък,кротък,до втората седмица и после нещо мн се отвориПървоначално написано от Анонимко
Разделихме се по бързата процедура
А тръпката ми е един 28 годишен батко,с който се разделяме,събираме.То са панаири,изневери и пак към него бягам.Нз защо е така но ми е голяма слабост
![]()
Всяко момче се държи добре с гаджето си![]()
Дай да е мълчалив и през цялото време да говоря аз![]()
Пфф.. бахти скучната работа ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Тихите води са най-дълбоки.Първоначално написано от FCB
Всяко момче се държи добре с гаджето си
Дай да е мълчалив и през цялото време да говоря аз
Пфф.. бахти скучната работа ..
с това съм напълно съгласнаобаче на мен добрите момчета изобщо не ми се нравят
напълно съм съгласна да пуши и пий даже ще ме кефи повече
![]()
![]()
ако може по малко и от дветесмисъл не искам да е арогантен и да се мисли за центара на вселената,но не и някъв дет неможе 2 думи да ми каже..
да приятелят ми е точно такъв - държи се страхотно с мен и не говори много (това не значи че постоянно си мълчим , просто говори доста по-малко от мен) чувствам се прекрасно с него
вдъхва ми сигурност и никога не се съмнявам в чувстата му
![]()
няма тръпка... за съжаление... ако имаше, щяха да бъдат идеални
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
Много зависи от човека. Аз лично си предпочитам лошите и палави момчета![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
моят приятел е добър ,държи се много внимателно и добре с мен..Теми на разговор имаме всякви и не е мълчалив не бих го сменила ...![]()
хaресвам "добрите момчета".. а относно това,че били мълчаливи не е вярно..просто не ръсят само простотии и са по-възпитани от другите човекоподбни![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Първоначално написано от dragonfly92