- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли добрите момчета
ми май не са ми по вкуса...![]()
харесвам момчета от типа добрички, но да си споделят, да можеж да си говориш с тях без да се чудиш с кво да им изкараш думите...се пак аз съм ср. приказлива и едва ли ще ми е удобно да си говоря сама...![]()
П.П. То си е до момчето понякога добричките са сладки, но пак лошите момчета са си друго...![]()
добри момчета..лоши момчета.. всичко прекалено е кофти
ако ми се държи като некъв боклук-да забрави; ако е лигльо-същото
50% добро момче и 50% лошо..... да не е някой да не смее да ме пипне,да знае кога точно да спре и да не досажда,но и да усеща какво трябва да прави ..![]()
![]()
живее ми се! добри момчета не ми трябват... аз намерих това което търся...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Идеала ми за момче:
лудо
шумно
непоправим бунтар
дължина на косата:средна
очи: сини
ръст: (165-175)
мил
грижовен
жертвоготовен
да слуша рок или метъл
да не му пука за чуждото мнение, а само от това на близките му
да не се друсa
да е трудолюбив(за да може бъдещето му до е подсигурено) и да ми заема пари когато наистина много се нуждая(мразя да заемам пари или да ми купуват неща)
За моя радост съм открила перфектното за мен момче и много държа на него![]()
Да![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Определено.
Ама те тихите води, са най - дълбоки.![]()
ЛоЛ лОшИтЕ рлз![]()
![]()
Мани ги тея добри момчета
добри ,ама то да имаш чувство за хумор и да не мълчиш не са лоши .. допадат ми забавни .. бла бла![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.