.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    плс кажете
    Guest

Оправя се само с рестартиране...

Имам следния проблем...както правя нещо на компютъра така изведнъж лентата долу експлорер-а става цвета както е класическия стил на Windows ,интернета прекъсва и после като дам да го включа иконката премигва и не става...оправя се само с рестартиране а е много неприятно плс кажете как да го оправя незнам защо става така (последно преинсталирах преди няма и месец)

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

...на4и нещо ти блоква...
    при4ини:
    вирус (рууткитс може би)
    някой ти хаква компа или се опитва да влезе в нета през твойто АйПи
    ...викни някой да ти погледне операционната система, ако не разбираш и също защитната стена

бтв като вклю4ваш компа не ти ли излиза некфо извънредно съобщение?
    или пък предупредителен ппозорец??

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
    ...на4и нещо ти блоква...
    при4ини:
    вирус (рууткитс може би)
    някой ти хаква компа или се опитва да влезе в нета през твойто АйПи
    ...викни някой да ти погледне операционната система, ако не разбираш и също защитната стена

бтв като вклю4ваш компа не ти ли излиза некфо извънредно съобщение?
    или пък предупредителен ппозорец??
    Съгласен....Повикай приятл да ти погледне ОС-то и евентуално таск мениджъра....Ако разбираш погледни го сам...Там се регистриат разни действащи прграмки и процеси....Така може да откриеш кое ти забива компа....Аз така си оправих моя....ключи си защитна стена....Не знам другите какво ползват но аз ползвам новата версия на ЗонАларм и съм много доволен...Нищо не влиза..и излиза....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Виж за вируси на компа.
    Нов човек съм

.............
    Guest
    нямам вируси в пц-то ...като го включвам няма никакви предупредителни прозорци ...освен че ми липсва некав файл в C:\Program Files\........
    и то след като махнах интерфейсния пакет Vists Inspirat

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от .............
    нямам вируси в пц-то ...като го включвам няма никакви предупредителни прозорци ...освен че ми липсва некав файл в C:\Program Files\........
    и то след като махнах интерфейсния пакет Vists Inspirat
    BricoPack Vista Ispirit модифицира голяма част от Уиндоуса ти...предвид че в него има файлви библиотеки не се очудвам че ти липсва файла....Вероятно е някой от графичните системни файлове...знам ли....

Направи си СИП диагностика....програмата лесно се намира....Пусни евентуално и РАМ СКАН....НАправи си графичен тест....Провери за нови инсталации....вируси....спайо ве....дъги....и "подводни течения"....Това последното е страхотна измишлъотина от последните няколко месеца....Когато го открих в моя комп се шокирах просто от възможностите му....

Успех...
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Guest
    Имах същия проблем на пс-то.Бяха големи ядове докато не сложих защитна стена и проблема се оправи...Продваи и ти дано стане..Стискам палци

o.c.``
    Guest
    aktivirai si za6titnata stena we ako te interesuva kak regni se i drasni edno ls na o.c.` . t.e na men

Почисти с някоя anti-spyware програмка. Защитна стена... еми щом на други се е оправяло след активирането и ... пробвай
    Клик ми (:

блякс
    Guest
    сложих една защитна стена - Comodo ще видим сега как е положението

абе... рууткитс напоследък много вървят по сайтовете! тва е вируса според мен. из4исти си здраво компа щото ако наистина е тва здраво ще пострада

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си