.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Мн тъпо

Guest

Мн тъпо

Znachi problema mi e takuv na gadjeto maikai se pribra ot italiq i ima neshto kato cheli se otdalechihme edin ot drug pochti nikakvo vnimanie nemi obrushta kakvo da pravq a i drugoto che posle kato si zamine maikai se obrushtat neshtata!! molq za suvet

темата ти не е за тук

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    темата ти не е за тук

podkrepqm
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Нормално е да обръщам повече внимание на майка си - все пак не я е виждала от известно време,пък и скоро ще си заминава.Опитай се да се поставиш на нейно място.След като си тръгне пак ще си бъдете само двамата.Недей да мислиш толкова егоистично.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    sujalqvam za purvi put puskam tema i nebqh naqsno a otnosno moq sluchei tova se sluchva za vtori put i mi beshe obeshtala che shte otdeli malko vreme i na men sujalqvam che vi zanimah s moq problem blagodarq..

ami normalno e da ne ti obra6ta vse pak ste se vijdali vseki den,a maika si ne e ot dosta vreme,spokoino
    a kolkoto do mqstoto na temata,spokoino moderatorite si znaqt rabotata 6te q premestqt aide yspeh {{}}
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Guest
    i moita maika e v chujbina i trqq da znaesh ,che osobeno na momiche maikata mn lipsva.. normalno e da i obryshta poveche vnimanie (az pravq syshtoto),zashtoto ne sa se vijdali ot mn vreme.No vse pak moje da i kajesh ,che se chuvstvash kofti ot taia situacia i tq shte nameri nachin da obryshta i na teb vnimanie ;]] aide uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си