.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    zzzaz
    Guest

как да начупя косата си?

Значиии..естествената ми коса е идеално права ,но вече ми писна да съм с права.Проблема ми е ,че съм се опитвала да си я начупя с бира и пяна,но резултатът е нулев Опитвала съм по някакви начини ииии не става..моля ако някой знае някой по-ефикасен начин да ми каже

ами скъпа ако косата ти просто не е на4упена не виждам на4ин да я на4упи6.пробвай с пяна но не гарантирам. например моята коса е като хамелион...като малка ми беше съвършенно права...като поотраснах ми стана на4упена...на вълни4ки и сега е къдрава и на4упена абе объркана работа

Guest
    ем аз имам в предвид под начупване -къдрене ,но не искам някфи къдрици както стават с маша или с ролки,просто искам да стане чуплива,но не става

ами няма на4ин виж за къдрене има маша но за на4упване не съм 4увала! повярвай ми ако ти се на4упи после ще искаш да е права

Guest
    оки мерси все пак

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Като се изкъпе6 докато ти е о6те мокра си я връзва6 на кок ама такъв нисък кок всми. да не ти е отгоре на главата и я 4ака6 да изсъхне и като я пусне6 е на4упена и я пръска6 малко с лак и тфа е...
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Пф с чук!....Как може да си начупиш косата...може да я сплетеш на плитки докато е мокра,може с пяна....ама да не е няква ефтина..и от бирата косата само става лъскава...не очаквай къдрици да се вият от нея маша,преса с приставки за накъдряне??!!?!?!?!?!? да продължавам ли...
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

difuzer :P
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Град
    О-в Тамбокту
    М моята коса също не се начупва лесно единственно с пяна за бръснене Gilette значе мокря си косата слагам пяна после я хващам с шнола за известно време след това я пускам пръскам я с лак за коса черен тафт и я суша със сешоара и после пак пръскам с лак!!!!!!!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Измиваш е и със сешоара е изсушаваш да остане много леко влажна! Взимаш малко бира, накланяш главата надолу и почваш енергично да мачкаш, след това като си обедена, че има навсякъде взимаш ластици и щипки (щноли) и на 4-5 части е разделяш мачкаш и слагаш ластиците и шнолите както е намачкана! Пръскаш лак отгоре и стоиш така 2-3 часа! И след това е пускаш и гаранция, ако всичко си го изпълнила е безупречна, даже моята дето е мн права става баячка начупена и може да е понамачкаш още малко с бира или аз накрая ползвам фиксиращо жиле на Christian of Roma Успех
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами скъпа ако косата ти просто не е на4упена не виждам на4ин да я на4упи6.пробвай с пяна но не гарантирам. например моята коса е като хамелион...като малка ми беше съвършенно права...като поотраснах ми стана на4упена...на вълни4ки и сега е къдрава и на4упена абе объркана работа
    moqta e syshtata

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Dobre de kat si q ponakudrq q pruskam s lak za kosa taka li?A s kakuv lak e nai-dobre v smisal na kva marka i gore-dolu kolko struva.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Dobre de kat si q ponakudrq q pruskam s lak za kosa taka li?A s kakuv lak e nai-dobre v smisal na kva marka i gore-dolu kolko struva.
    Черен тафт той е с най-силна фиксация-5 лева струва!!!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Измиваш е и със сешоара е изсушаваш да остане много леко влажна! Взимаш малко бира, накланяш главата надолу и почваш енергично да мачкаш, след това като си обедена, че има навсякъде взимаш ластици и щипки (щноли) и на 4-5 части е разделяш мачкаш и слагаш ластиците и шнолите както е намачкана! Пръскаш лак отгоре и стоиш така 2-3 часа! И след това е пускаш и гаранция, ако всичко си го изпълнила е безупречна, даже моята дето е мн права става баячка начупена и може да е понамачкаш още малко с бира или аз накрая ползвам фиксиращо жиле на Christian of Roma Успех
    и как мирише след като си я таковала с бира
    за чупенето - мокря или къпя косата,слагам ролки на горните пластове,спя с тях. на сутринта,ако е мн къдрава я изправяш с мокри ръце. после слагаш пяна и не се изправя до следващото къпане
    няма любов

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    за чупенето - мокря или къпя косата,слагам ролки на горните пластове,спя с тях. на сутринта,ако е мн къдрава я изправяш с мокри ръце. после слагаш пяна и не се изправя до следващото къпане
    Гаранция въобще не мирише, то бирата изветрява
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    Гаранция въобще не мирише, то бирата изветрява
    щом казваш - вярвам ти
    няма любов

Супер фен
    С чук

..........или пяна

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Лесно, копуваш со гел - има специални на Гарние, като си измиеш косата и я втриваш в кърпа, сложи гел из цялата коса и почни много да я мачкаш и после я изсуши надолу с главата и докато я сушиш също я мачкаи много.
    Аз това ползвах на Фруктис, но има много различни продукти
    I am the substance and the one who has no substance.

sled kato se izkape6 i izsu6i6 kosata si s karpa q mqta6 nadolo i zapo4va6 da q 4upi6 s pqna za kosa (ako iska6 kosata ti po dalgo vreme da e na4upena praskai v pqnata lak za kosa) za obem izpolzvai se6oara s difuzer (su6eneto s se6oara i 4upeneto na kosata trqbva da stava po edno i sa6to vreme ,kato se6oara trqbva da se dokosva do korenite na kosata) moje da ma4ka6 i s gel za kosa za da stanat kadricite ti po tvardi no kolkoto pove4e vreme 4upi6 i su6i6 kosata si tolkova po dalgo vreme kosata ti 6te bade na4upena(na men li4no kosata mi trae na4upena 3-4 dni) nezabraviai oba4e nakraia da napraska6 pri4eskata si s lak za kosa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си