- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- инцест-кво мислите за тва
![]()
![]()
ебаси идиота дге
ei verno be q da ida da praskam na6te 4e kato se rodi urod4eto da zvanna na Tarantino za rolqПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Е*ати тъпото мнение. Айде аргументирай се защо според теб се правят на интересни. Аз досега не съм чула някой да се фука и да се прави на интересен за тва, че е чукал майка си.. Та ми е любопитно защо си останала с такова впечатление.Първоначално написано от monityY
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ЩЕ прансеме и майка ти и баща ти па МОЕ И баба ти неа проблеми - краставици намерих по 65ст килото!Първоначално написано от marakuq_baby
тфа мислиме по въПРОСТа
Mildna_PLD , nqma li da se obadish interesno ni e kakwo shte snesesh
Ще изкара бая париПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Темата е глупава, защото явно не си разбрала, че тези, които са правили секс с майките си, се ебават.
по-гадно и от най-гадното.![]()
4ел си го от izpoved.com нали?според мен там много хора се ебават....а и да не сеебават определено съм против кръвосмешението!
![]()
![]()
Някои сигурно лъжат...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
mnoo qko nesto e tva e ...nqkoi ako iska imam free sait4eta i forumi .
ужас!![]()
Супер е извратено
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
spored men ne e izvrateno a po skoro tezi koito pribqgvat do kryvosme6eniq imat nqkakva PSIHI4NA BOLEST !![]()
Първоначално написано от experiment_m
OnLy God CaN Judge Me !
Е,стига бе хора...Това е адски извартено...Та тва е майка ти все пак...Всякви такива отношения с роднини не ме блазни освен ако не е 5 братовчед...Има и много случаи брат и сестра да си се кечат...Имам брат,ама само като си помисля и ми и де да се издрайфам...
![]()
Сексуални отношения между членове на едно семейство, които поради родството си не могат да се оженят. Обикновено са забранени отношенията между родители и деца или между братя и сестри, но забраната може да обхваща и други степени на роднинство. --->![]()
![]()
![]()
![]()
Къв е тоя сайт?!?! За извратеняци е сигурно... Мога да те уверя, че никога не съм го правил и никога няма да го направя.. Тва е перверзно, ама не приятно перверзноПървоначално написано от marakuq_baby
ами ебаси... Нямам думи и аз ...
![]()
![]()
![]()
Това е извратено...
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
извратено е това с майката...
но все повече младежи си падат по братовчедки или малко по-далечни роднини...това също не е нормално :С
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Изтървана работа...
После се чудете защо света е пълен с психопати![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
мн гадно а и темата не е ли малко стараПървоначално написано от NeverTheSame
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Първоначално написано от Obsession
+11![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!