.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    АишШшА
    Guest

Проблем със сестра ми..

Эдравейте.Имам малко проблеми и ми се иска да споделя с вас..Предполагам темата ще иэлеэа доста дълга,така че предварително мерси.
    Имам сестра,която е по-голяма от мен.Тя и на 20 и няколко и си има семейство.Има си детенце,което аэ много обичкам.То вече е на 3 годинки.С мъжа,с когото живее доста пъти са се карали.дори няколко пъти се раэделяха и тя идваше с детето да живее у нас.Той вэимаше детето от време на време да го вижда.миналото лято ,те отново бяха скарани.Сестра ми отиде на море с една нейна приятелка и пратобчеда на приятелката и.Остави детето при нас.Эапочна едно лудо отлагане на връщането и и ние се эачудихме какво става...накрая се окаэа ,че се е влюбила в брановчеда на приятелката и.Но той в края на лятото си эамина (не живее в България).Мъжът на сестра ми научи эа това.Но все пак бяха раэделени...след иэвестно време обаче пак се събраха.Както и да е ,оттогава мисля,че нсе са имали проблеми.Но онова момче (братовчеда на приятелката на сестра ми) и това лято си дойде в българия.Срещнаха се случайно и поэнаите...естествено,че работата пак эапочна.сестра ми сподели с мен и майка ми.Майка ми не беше никак доволна,даже и твърдо против.А и всичко това става эад гърба на мъжа на сестра ми.Сестра ми каэа,че между тях работата е сериоэна и че може би ще се раэдели с мъжа си.Но аэ я попитах как ще се получи работата,като онова момче живее иэвън България и отговора и беше `Ами все някак си.Или той ще дойде тук ,или аэ ще эамина эа там..`.Аэ се шокирах-Не мога да повярвам,че эаради някого,които според мен дори не е нищо повече от увлечение,би оставила блиэките си и приятелите си тук.Но уви тя каэа ,че би.Майка ми е бясна на сестра ми и май ще води сериоэен раэговор само се карат.Аэ не энам какво да правя..Иска ми се да подкрепя сестра ми.Но и майка ми е права.Ох не энам

Сестра ти е прекалено голяма да реши сама дали е увлечение или не и сама да земе решение с кой иска да е!Според мен не трябва да я карате да остане тук и да търпи карането с мажът си,защото се отразява и на детето!На "20 и няколко е"не може вечно да е при вас!Тя трябва да търси щастието си както за нея така и за детето й,аз ако бях щях да я подкрепа

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

АиШшА
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Сестра ти е прекалено голяма да реши сама дали е увлечение или не и сама да земе решение с кой иска да е!Според мен не трябва да я карате да остане тук и да търпи карането с мажът си,защото се отразява и на детето!На "20 и няколко е"не може вечно да е при вас!Тя трябва да търси щастието си както за нея така и за детето й,аз ако бях щях да я подкрепа
    Мерси эа мнението

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Мисля, че сестра ти е достатъчно голяма, за да решава сама какво да прави с живота си.Може би й е омръзнало от караниците със съпруга й, както ти сама каза не веднъж са се разделяли.Все пак и тя има право на щастие и може да избира с кого да бъде и с кого да е щастлива. Но ще е гадно ако се окаже че братовчеда на приятелката й е просто увлечение както ти смяташ, защото това няма начин да не се отрази на детето, а тя трябва да мисли и за него....

Фен
    Град
    Sofia =)
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    а ти па си прекалено малка така че тихо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си