- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли сменили пола си?
Бихте ли си сменили пола и защо?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Никога.Обичам всяка част от тялото ми,колкото и надуто и тъпо да звучи.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от bEbsI
![]()
Преди исках,но в последните години изгубих интерес...Да речем,че съм свикнал да съм момче
![]()
Първоначално написано от Kras4eto_lp
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
бих си сменила пола за 1 ден и после пак да съм си от женски пол![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
естествено 4е не,да не съм луда да искам да съм мом4е![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
За кво да си го сменям?харесвам се кретен в мъжки пол![]()
никога! Харесва ми да съм момиче
![]()
Не бих,въпреки че на момчетата им е по-лесно в живота:
-не ги боли по време на секс
-не забременяват
-не раждат
-не кърмят
-и според мен родителите винаги са били по-спокойни за синовете си,ако примерно закъснеят или се върнат пияни през нощта и т.н. , докато отношението към дъщерите си е по-различно...
сега не искам, но ако бях момче пак нямаше да искам..![]()
NE!!!haresvam se kato momi4e..prekaleno sam hubava,za da se pravq na maj....![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
В някои моменти,когато ми е било много тежко,ми се е искало да съм момче,защото на тях сякаш им е по-лесно,както каза девилка.Но не се възприемам като момче.Ако можеше за един ден да видя как е,но не.Чувствам се добре в тялото си![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Определено не! Харесва ми да съм си момиче
![]()
*Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*
mmmmmmmm ne
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
i na menПървоначално написано от maLkO_LudO_F
Не.Да не съм луда!!!Може на момчетата да им е по-лесно,но не бих станала момче,даже и за 1 час!!!![]()
emi nemz kato momi4e mi e extra , no sum zabelqzala 4e pove4ety mom4eta iskat da sa momi4eta , no mn po malko momi4eta iskat da sa mom4eta...to tva si e qsno : DA SI MOMI4E E KUDE KUDE PO INTERESNO!![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Винаги съм бил доволен от това, че съм момче, защото обстоятелствата около мен са такива, че ако бях момиче, живота ми щеше да бъде ад. А и като цяло мисля, че е по-лесно да си момче.
+1.Първоначално написано от Devilka
И въпреки всичко,ако имах възможност да съм момче САМО за 1 ден бих я използвала!![]()
Не
Не и пак Неееее
![]()
![]()
![]()
никога![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()