.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    мърррррррррр
    Guest

Какво да направя?

Това е поредния глупав въпрос, но ми трябва отговор на него. Та въпросът е Как да превлека вниманието на някое момиче? наприменро виждам хубаво момиче как да я заговоря без тя да си "Тоя е поредния сваляч който иска само да ме ......." или да се притесни ?

Re: Какво да направя?

Цитирай Първоначално написано от мърррррррррр
    Това е поредния глупав въпрос, но ми трябва отговор на него. Та въпросът е Как да превлека вниманието на някое момиче? наприменро виждам хубаво момиче как да я заговоря без тя да си "Тоя е поредния сваляч който иска само да ме ......." или да се притесни ?
    Няма такъв варианта, винаги в началото си "порединия"

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    иди се запознай по нормалния на4ин,без да използва6 свалки
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Дръж се естествено,бъди себе си и не използвай изтъркани свалячешки номера.Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    :))
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Дръж се естествено,бъди себе си и не използвай изтъркани свалячешки номера.Успех!
    =D>
    *Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GaBsI
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    =D>
    обяснетв ми по подробно как да се държа естествно, според вас

Еми ти кво разбираш под естествено бе Да бъдеш себе си,не да се правиш на някав мухлио за да я впечатлиш

Фен
    Град
    Sofia =)
    da

прави се на клоун,последно време тва се харесва
    нямам повод да сънувам....

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Не последно време се харесва Мъже тип "Емо"
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Фен
    Град
    Sofia =)
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Емотата не са мъже , те дори не стават да лъскат обувките на мъжете а кой ще им даде пък да ми лъскат бастуна ЕМОТА ВИЕ СТЕ ПОМЯРИ

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    аз за мъж "емо" не съм чувал...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    mr0b1 щте ти обясни най добре
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Ми незнам бе пич , пробвай да си го извадиш пред нея и я остави тя да реши...

Какво толкова има да привличаш ?

Просто отиваш и се запознаваш с момичето което ти е хванало окото и готово.
    То другото си идва от самосебеси , ако й допаднеш може да се получи нещо , иначе можеш и на челна стойка да застанеш но тя пак няма дори да те погледне.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Град
    при мама
    Ми отиваш при нея и казваш:'Кефиш ма шти звънна'
    Не бе базик .....
    Ми запознайте се и бъди себе си....

Ако целта ти е да впечатлиш момичето или да спечелиш нейното одобрение, никога няма да я впечатлиш.

Знам, звучи странно. Но най-добрият начин да впечатлиш момичето е да я третираш така, сякаш ти си този, който трябва да бъде впечатлен, а не тя. Така, секаш тя се опитва да получи ТВОЕТО одобрение, вместо да се опитваш да получиш НЕЙНОТО. Знам, че това изглежда точно обратното на това, което повечето начинаещи са учени от родителите си и от обществото, но ако искаш да "впечатлиш" момичето, трябва да спреш да се опитваш да я впечатлиш и да запонеш да е третираш така, като че ли ТЯ има нужда да впечатли ТЕБ.
    За повечето момчета е трудно заговарянето на момичета. Има нещо, от което се страхуват, което прави нещата трудни. Най-добрият начин да заговориш момиче е да се подготвиш за това. Да, наистина някой ден седни и ЗАПИШИ най-честите ситуации, в които срещаш жени и измисли по една добра начална фраза (или повече, ако искаш) за начало на разговора. Репетирай фразите много пъти. Не репетирай само това, което казваш, а и КАК го казваш, това е изключително важно. Когато си в ситуация и видиш момиче, което искаш да заговориш, ако се чувстваш удобно и комфортно за началната фраза, ще бъдеш с повече самочувствие при заговарянето. Погледни я в очите и кажи фразата точно по начина, по който си я репетирал - тон на гласа, език на тялото и всичко друго. Запомни, с практика ще го направиш перфектно.

Как да заговоря момиче в група?

Като цяло хубавите момичета вървят накуп Най-добрият начин да заговориш момиче в група е да не се фокусираш само върху момичето, а в началото да се обърнеш към цялата група и постепенно да се насочиш към нея. просто опитай да заговориш цвлата група като че ли тя е само едно момиче. Например:

Към 1 момиче: "Хей, в добро настроение съм и обичам да се запонавам с нови хора. Как си?"

Промени за група: "Хей, в добро настроение съм и обичам да се запонавам с нови хора. Как сте?"
    Айде успех и повече смелост!
    Light The Universe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си