- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Това е поредния глупав въпрос, но ми трябва отговор на него. Та въпросът е Как да превлека вниманието на някое момиче? наприменро виждам хубаво момиче как да я заговоря без тя да си "Тоя е поредния сваляч който иска само да ме ......." или да се притесни ?
иди се запознай по нормалния на4ин,без да използва6 свалки
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Дръж се естествено,бъди себе си и не използвай изтъркани свалячешки номера.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
=D>Първоначално написано от sexy_for_you
![]()
*Не Се МиСлЯ зА вЕлИкА, ЗаЩоТо Не СъМ[!] Не ХвЪрЧа В оБлАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа[!] ПоНяКоГа ГрЕшА, Но ПрИзНаВаМ гРеШкИтЕ си[!] СъВеСтТа Ми Е ЧиСтА, ПрОсТо, ЗаЩоТо Не Я ИзПоЛзВаМ[!]*
обяснетв ми по подробно как да се държа естествно, според васПървоначално написано от GaBsI
![]()
Еми ти кво разбираш под естествено беДа бъдеш себе си,не да се правиш на някав мухлио за да я впечатлиш
da
прави се на клоун,последно време тва се харесваПървоначално написано от мърррррррррр
нямам повод да сънувам....
Не последно време се харесва Мъже тип "Емо"![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Емотата не са мъже , те дори не стават да лъскат обувките на мъжете а кой ще им даде пък да ми лъскат бастуна ЕМОТА ВИЕ СТЕ ПОМЯРИПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
![]()
![]()
аз за мъж "емо" не съм чувал...Първоначално написано от Anf3tamin4o
mr0b1 щте ти обясни най добре![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ми незнам бе пич , пробвай да си го извадиш пред нея и я остави тя да реши...Първоначално написано от мърррррррррр
![]()
Какво толкова има да привличаш ?
Просто отиваш и се запознаваш с момичето което ти е хванало окото и готово.
То другото си идва от самосебеси , ако й допаднеш може да се получи нещо , иначе можеш и на челна стойка да застанеш но тя пак няма дори да те погледне.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Ми отиваш при нея и казваш:'Кефиш ма шти звънна'![]()
Не бе базик .....
Ми запознайте се и бъди себе си....
Ако целта ти е да впечатлиш момичето или да спечелиш нейното одобрение, никога няма да я впечатлиш.Първоначално написано от мърррррррррр
Знам, звучи странно. Но най-добрият начин да впечатлиш момичето е да я третираш така, сякаш ти си този, който трябва да бъде впечатлен, а не тя. Така, секаш тя се опитва да получи ТВОЕТО одобрение, вместо да се опитваш да получиш НЕЙНОТО. Знам, че това изглежда точно обратното на това, което повечето начинаещи са учени от родителите си и от обществото, но ако искаш да "впечатлиш" момичето, трябва да спреш да се опитваш да я впечатлиш и да запонеш да е третираш така, като че ли ТЯ има нужда да впечатли ТЕБ.
За повечето момчета е трудно заговарянето на момичета. Има нещо, от което се страхуват, което прави нещата трудни. Най-добрият начин да заговориш момиче е да се подготвиш за това. Да, наистина някой ден седни и ЗАПИШИ най-честите ситуации, в които срещаш жени и измисли по една добра начална фраза (или повече, ако искаш) за начало на разговора. Репетирай фразите много пъти. Не репетирай само това, което казваш, а и КАК го казваш, това е изключително важно. Когато си в ситуация и видиш момиче, което искаш да заговориш, ако се чувстваш удобно и комфортно за началната фраза, ще бъдеш с повече самочувствие при заговарянето. Погледни я в очите и кажи фразата точно по начина, по който си я репетирал - тон на гласа, език на тялото и всичко друго. Запомни, с практика ще го направиш перфектно.
Как да заговоря момиче в група?
Като цяло хубавите момичета вървят накупНай-добрият начин да заговориш момиче в група е да не се фокусираш само върху момичето, а в началото да се обърнеш към цялата група и постепенно да се насочиш към нея. просто опитай да заговориш цвлата група като че ли тя е само едно момиче. Например:
Към 1 момиче: "Хей, в добро настроение съм и обичам да се запонавам с нови хора. Как си?"
Промени за група: "Хей, в добро настроение съм и обичам да се запонавам с нови хора. Как сте?"
Айде успех и повече смелост!![]()
Light The Universe