Zna4i istoriqta mi e slednata. Toi e malko po-golqm ot men ve4e neu4i, a raboti a a sam oshte u4eni4ka, ta znam ot priqteli 4e ot lqtoto me haresva togava toi si imashe gadje i az si imah gadje po nqkva slu4ainost avgust mesec i toi skasa s gadjeto si i az s moeto ot togava toimi klika prashta mi sms ot roda "kak si kvo praish" ma ne i drugi Ta i toi i az sme ot edno selo oba4e toi minaliq mesec se hvana na rabota v grada blizo do tova selo. I si idva samo petak i sabota i kato si doide vednaga mi se obajda da me pita kade shte badem dove4era s pritelite i sme zaedno vseki petak i sabota. Daje kat re4em da si tragnem ve4e toi nastoqva da me zakara i ne me puska da si hodq dokato az ne se saglasq da me zakara. Ta az zapo4nah da go haresvam i az oba4e ve4e vakanciqta svashi po4va me u4ilishte az shte u4a v sashtiq grad kadeto toi raboti, oba4e nqma da me puskat sama da izlizam zashto gi e strah 4e nepoznavam grada oshte. Ta misalta mi e ako napravq kra4ka i mu pokaja 4e i az go haresvam i stanem gadjeta shte se polu4ili neshto kato shte se vijdame sigurno samo petak i sabota

Moderated by Barbie
7т. от правилника
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.