.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Какво мислите за вашия клас?

къде учите и харесвате ли класа си?
    А в кой клас сте?
    skYpe sWeeTygIrLka

Град
    Непостоянно
    ееем стария клас мн си го уважавам мн си ги обичкам колкото и да ми дигаха нервите някои ауу са като се местя и като се сетя за тях.......оох мъкааа
    .!.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    В 36то СОУ Максим Горки уча, 9 клас ще съм, класа ми е готин ( 21 момичета и 4 момчета сме ) с малки изключения
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Повече от фен
    Не го харесвам.Уча в ЕГ вув В.Търново.Сега че съм 9ти клас.Има всякъкъв вид-който не се къпят,зубари,ФиЕшаНи(само 2 кучки които не знаят какво искат -нямам никави отношения с тях,не ми пречат,но като цяло пречат на часовете,разбирам 1-2 пъти ама то тяхното е болестно състояние),лицемери,непуки ти и нормалните МОМИЧЕТА се броят на пръстите на едната ми ръка!20 момичета сме и 6 момчета-момчетата са изкл. пекани,за пръв път да си допадна с вс. момчета от класа.

П.С.Стария клас страшно много си го уважам,но за съжаление-вс. свърши
    За пръв път да изказвам толкова негативно мнение в този форум,но повярвайте ми имам основание за това!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Уча в МГ-то в Плевен.Ще бъда 8-ми клас.Не знам какъв ще ми бъде класа,но познавам някъде половината.Надявам се да е по-свестен от предишния.В предния се бяхме разделили на някакви групички и беше много тъпо.Въпреки това си обичах класа.Надявам се сега да е по-хубав.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Новия клас още от 1вия ден се разпадна на групички... и аз като най-глупава си намерих фр от другите класове
    абе ... става иначе класа ама някой са много отчуждени

Ами какво да ви кажа 11 клас ще съм.Класа ми не е лош ама повечето не си знаят интересите а и всеки играе сам за себе си и гледа да прецака другите.Иначе като цяло полувината са си пичове
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    mi za 10 kl sam...Oooooooopredeleno ne si haresvam klasa!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    The endless river
    класа ми е супер НЕзадружен..........но се имам с повечето хора,а някои са ми адски добри приятели и се виждаме доста често извън учебно време.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Amii shte sum 10 klas Mg pleven I klasa si go haresvam..malko sme razdeleni po grpichki no kato cqlo sme gotina kompaniq i si dopadame xaxaxa pone taka mislq :P :P
    Когато разсъблечеш душата си пред хората, единственото което хората ще направят, е - да я ИЗЧУКАТ. Затова, когато правиш душевен стриптийз, знай кога да спреш. Надърви ги и спри. Надървените са тези, които няма да издържат [!][!][!]

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Сега ще съм в ново даскало.Строителен техникум е и предполагам ,мом4етата ще са пове4е и ще гледат да привлекат моми4етата към тях,вместо да ги обиждат ,както до сега.В стария ми клас имаше 6 мом4ета и нито един свестен.Класа се беше разделил и вс мом4ета бяха с леките моми4ета,ама има6е и няколко моми4ета,с които ще продължавам да се виждам,защото са незаменими.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    абе...аз съм в 31СУЧЕМ и с няколко изключения не харесвам никой от това смотано училище...а и някои са ми безразлични.Същото се отнася до класа

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi klas kato klas-imame licemeri i egoisti no kato cqlo sme si dobre de....a 6to se otnasq do mom4etata..-mn sa zle gorkite-darjat se kato deca,vapreki 4e ve4e 6te sme 10ti klas
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    уфф....кат се сетя за стария клас и ужас. Имаше няколко изключения ама все пак. А относно сегашния ми клас....не е от най-лошите, но има хора които ме вадят извън релси и направо...... и гадното е че сме на групички, а как ги мразя тея деления!!! А относно момчетата - вече не са 12 годишни лапета а се държат като такива, че ако не и по-зле

Град
    somewhere over the rainbow...
    СЕга ше съм 8ми клас в 18 соу в сф и не си познавам класа !!!дано да е некъв готин..... [-o<

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Уча в Търново, в ПМГ-то, сега ще съм 10клас.
    Обичам си класа!! е с малки изключения ;]
    хъхъ..

Голям фен Аватара на CaSsIe
    9 klas sym i klasa mi e unikalno smotan ponqkoga se 4uda dali ne se systezavat koi e po typ ima to4no dve macki koito sa super pe4eni i vse pak samo na ednata moje da i se ima doverie taaaa mn typ klas

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Уча в Гимназия "Климент Охридски" .. сега ще бъда 11 клас .. като цяло гласа ми е много тъп .. разделени сме на групички
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

8-ми клас съм! Обичам си класа

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Моя клас е много прост и тъп,нямам търпение да се махна оттам.Всички са лицемери и идиоти.Измет.
    <3 ^^

sq 6e sam 9ti klas....i da klasa mi haresva,ima i nqkoi mn drazne6ti sa6testva,ama nqma kak-razni hora,razni ideali
    Just haters make me famous! εĭз

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    не могат да пият и слушат гадни музики

Повече от фен
    Sega sam 8 klas.Stariq mi klas be6e pove4e ot yjasen.Vseki den se dra4ehme.Noviq mi klas e po-svesten i o6te nqma grupi4ki,no mom4etata sa nqkvi sduhani i se nalaga momi4etata da gi zagovarqt.

ами много скапан, 90% олигофрени като се има в предвид, че вече 16 човека останахме те хората почнаха си тръгват от тоя клас, толкова уникално зле индивиди има, че няма накъде. изобщо не сме задружни и не се подкрепяме...само си крещим и се бием...

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ам стария клас беше що годе добър с изключения че само 2 момчета са печени сичко друго е кир а момичетата бяха лицемерки иначе имаше и якички дечица новия май ще бъде с много момичета и малко момчета ма може да има яки хора
    П.С зайче ше съм в 157 Сесар Вайехо
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си