Цитирай Първоначално написано от 4on4i
Аз тази година кандидатствах, биология с химия и обиколих София, Пловдив и Варна. София си е най-доброто то си е ясно, но все пак всички Медицински вузовде поддържат добро ниво и където и да сте няма да сбъркате стига да искате да учите медицина. Конспектите на Варна и София са едни и същи, на Плевен и Пловдив са различни от всички останали. В София и Варна - химията се състои и от 4 задачи (2 органична и 2 неорганична химия) и тема, изпита по биология се състои от 3 теми, съответно от 8,9 и 10 клас. Пловдив - химията се състои от 2 теми и 2 задачи като задачите са си ебало майката и съотношението задачи : теми е към 20:80 процента от оценката (докато при софиянци всичко е по 20%), биологията е от 8,9 и 10 клас като мисля, че се комбинираха 2 теми от 8 и 9 клас и една 10 или нещо такова . Плевен - химията е от .....забравил съм май 2-3 задачи и тема (като задачите са леки), а изпита по био от 3 теми съответно по една от 8,9 и 10 клас.
Това е от мен ако имате нещо да питате не се притеснявайте ще помагам каквото мога.

Да те поправя ако може:
Биология Плевен по една тема от трите учебника 8,9,10 клас
Химия Плевен 2 теми и 4 задачи

Биология Стз три теми по една от трите учебника 8,9,10 клас
Химия 2 теми и 4 задачи

Другото е така както си казал