- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- През колко време се епилирате?
Въпроса е по-скоро към момичетата,но ако има момчета,който се епилират може да отговарят и те.![]()
Аз примерно си епилирам краката на 1 седмица..Примерно тази седмица ги епилирах в понеделник и вече са наболи!
Благодаря на всички за отгожорите \/ =D>
az si imam epilator4e i si gi maham na seki 2 sedmici ama ne sa mn golemi stanali!![]()
Аз ги махам на 1 седмица!![]()
При всяко къпане минавам по веднъж(или поне,когато не ме мързи)А иначе 1 седмица
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
На около 2-3 седмици, понеже те не израстват много бързо - тва е за краката.А подмишниците май всяка седмица, ама всъщност не съм се замисляла.
логичноПървоначално написано от Devilka
![]()
Краката и под мишниците веднъж седмично, а ръцете на две седмици.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
През 5-6 дни обикновенно.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
pochti vseki den![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Aко се бръснете уточнявайте,защото няколко човека подред се изредиха да казват всеки ден!Аз ли съм тъпа или наистина не разбирам как с епилатор ще ви порастнат за 1 ден космите!?![]()
![]()
![]()
ми секи път ден или през ден има ново косъмче поникнало и чакащо дискчетата на епилатора да го изтръгнат от мястото му
няма любов
Ami na sedmica i nee6to max dve.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
По принцип на седмицата веднъж, но понякога и по-често, понякога (когато ме мързи) и на 10 дни..![]()
1,2 седмици
На 1 седмица, на 7-ят ден те вече са наболи ама много малко, почти не си личат, ама ако ги научите всечки ден да ги махате ще растат по-бързо, затова колкото повече толкова по-добре, но разбира се не да ходите космати![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
На по-малко от седмица![]()
Кви ти 4 седмици , кви ти 5 леа![]()
Да и при мен така.Обикновено на 3-4 ден вече поникват малки косъмчета,които не са забелижими,но ме дразнят,та на седмия ден вече най-късно ги махам - когато е топло,де.А когато е като така - студено,не си обезкосмявам краката - няма смисъл.Първоначално написано от Mimka_sweet
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Хуху да! Аз тая зима бая вълна бях пусналаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
2 седмици г/д,а да питам тоя епилатор на браун от 55 лв незнам дали се се6тате да знаете къде го има?6тото карам с тоя на майка ми и са искам да си зимам като нейния ама от там дето го е зела може да няма ве4е 4е отдавна си го е купила... той е един такъв бяло и розовко има отгоре![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
През една седмица![]()