- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Търся хора от Горна Оряховица
zdr. hora az sam ot Gorna Orqhovica i tazi godina 6te sam 8 klas v novo u4ili6te ako ima nqkoi ot Gorna Pls! da pi6e!!!![]()
![]()
тука не сме чат!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mi az znam 4e ne e 4at no prosto tarsq hora 6toto mn hora pitat za kakvi li ne gluposti taka 4e vseki ima pravo
![]()
От село Тъпоград има ли някого ? Абе , деца малки не разбирам какво се притеснявате толкова , че сте в нов клас. Максимум до 1-2 месеца ще свикнете и за какво вдигате толкова шум "как ще ме приеме класа" и всякакви такива. Ще ви приеме така , както вие се покажете пред обществото!
първо драга заглавието ти трябва да е на БГ не на латиница.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
В Горна Оряховица сам роден иначе не уча там
mi predi bqh vav vtoro ama sega sam v Burov a ti?![]()
абе зависи от класа и щото на по-голямата част от моя клас преди време им трябваше доста повече от годинаПървоначално написано от ArTanDra
докато се усетиха...
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Бъди такъв/ава,какъвто/каквато си обикновено и сигурно ще има хора,коитоще те харесат такава,каквато си наистина.Успеххх!!!![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
ami nadqvam se da e taka kakto kazvate
![]()
^Angel_KisS^ ти каде у4и6![]()
Хораааааааааа защо не пишете![]()
vij ne se pritesnqvai.okolo 95%ot kandidatstva6tite sled 7 klas otivat v nqkoe dr daskalo kudeto nikoi ne poznavat taka 4e ne se pritesnqvai.eto i az sum 8 klas ama ne se pritesnqvam a i nqma za kakvo-vlqzox si v daskaloto daje i paralelkata v koqto iskax i sega u4a v mn xubavo daskalo.taka 4e nqpravi kato men usmixni se i se ostavi jivota da te vodi bez da se pritesnqva6 mn mn za razni ne6ta!
Mersi bobka no predi6niq mi klas be6e mn gaden makar 4e poslednata godina si q izkarahme qko i za tova malko se pritesnqvam no kakto kaza ti nikoi ne se poznava s nikogo
![]()
za6to nikoi ne pi6e vsi4ki pitat dali pri tqh 6te ima uniformi mi i az sa6to pitam v Gorna 6e ima li uniformi
![]()
![]()
пиша.И аз съм от Горна и аз ше съм заек и кво?Първоначално написано от mia27
Devil_AsS ti kade u4i6![]()
ami az 6te bada Bankovo delo 8 klas atiПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
aha i az 6tqh da u4a tam no ne iskah da e geodeziq i se otkaz\ah a pak to nqma6e drugo sled 7 klasПървоначално написано от DeviL_AsS
![]()
![]()
Евалата градскиПървоначално написано от PR0
![]()
![]()
![]()
Princesata ti ot Gorna li si i ako da kade u4i6 i koi klas si?![]()
![]()