.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Аматьори!

HePeAJIeH93
    Guest
    ako bee takav za kakavto se smqta6 sq shte6e da si po diskotekite a ne da kisne6 pred kompa aide stiga shits

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Xixi1.9
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH93
    xixi zemi si 1 styden dy6 legni si i ostavi spamerite da si vur6at rabotata shtoto qvno ti ne moje6 da v1r6i6 tqxnata =D>

Аз не се изявавам като спамер, а като свръхинтелегентен и красив, божествен образ с дълбока емоционалност и брилянтен ум.
    И не върша работа, безработен съм плащат ми да съществувам.

хахахахахахаххахахахаххах ахахах Господ ще ти прати един гръм сега защото жестоко излъга , и се опита да вземеш късче от неговата слава.

Това щеше да се случи ако Господ не беше мегаочарован от мен.
    Не, че го виня все пак съм толкова чаровен.

Господ ще ти прати един гръм сега защото жестоко излъга , и се опита да вземеш късче от неговата слава.
    Аз пък не съм забелязал хихи да се опитва да се прави на Джийзъс. о.О

Просто си идиот и разбираш нещата погрешно.
    Нях нях нях нях нях!

HePeAJIeH93
    Guest
    apolon rqpa da qde

Guest
    ako bee takav za kakavto se smqta6 sq shte6e da si po diskotekite a ne da kisne6 pred kompa aide stiga shits

Съжалявам, че го разкривам пред теб, но всеки с три или повече мозъчни клетки не смята подскачането, в дискотека под звуците на нещо като удряне на тиган в тиган за особено забавно. И нямам нужда от лесните курви защото всички трудни идват при мен така или иначе.

Guest
    Абе, Xixi, при положение, че имаш тези дадености, защо се задоволяваш с публика като този форум? Вземи се захвани с някое по-голямо предизвикателство, тук или ще те плюят разни неосъзнати индивиди, или ще имаш някакво извратено подобие на фен клуб, какъв е смисълът?

Guest
    виждам че си атеист

...това не е защото си много наблюдателен --.--

Цитирай Първоначално написано от Актрис х.Х
    Господ ще ти прати един гръм сега защото жестоко излъга , и се опита да вземеш късче от неговата слава.
    Аз пък не съм забелязал хихи да се опитва да се прави на Джийзъс. о.О

Просто си идиот и разбираш нещата погрешно.
    Разбирам правилно думите му, доказват точно , ти си идиота щото не си ги прочел както трябва
    Втф? Думите му доказват точно, че аз съм идиота, щото не съм прочел както трябва?

Чакай.. И аз мога да си измислям разни неща... Баба ми купи свръхмощен хеликоптер, но за съжаление златната ми рибка обърка скоростите и го разби.

\/
    Нях нях нях нях нях!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе, Xixi, при положение, че имаш тези дадености, защо се задоволяваш с публика като този форум? Вземи се захвани с някое по-голямо предизвикателство, тук или ще те плюят разни неосъзнати индивиди, или ще имаш някакво извратено подобие на фен клуб, какъв е смисълът?

... избивам комплекси при умствено увредени. Забавно е

HePeAJIeH93
    Guest
    moga da kaja samo 1- i edin 6OKOLAD uviva MARMOTA v staniol xixi dobre 4e sa le6peri kato tebe koito da moga da ironiziram poklon pred tebe,o velikii bulgarski Apolone

Guest

Баа, забавно си е, а и евтино излиза, ама омръзва бързо Средата не предполага каквото и да било усилие, за какво ти е да залиняваш?

Guest
    moga da kaja samo 1- i edin 6OKOLAD uviva MARMOTA v staniol xixi dobre 4e sa le6peri kato tebe koito da moga da ironiziram poklon pred tebe,o velikii bulgarski Apolone

ама ти много забавна ирония. Издай книжка.
    П.П. Ето това имах предвид със чувството за хумор на нечифтокопитни

е вие сте умните а си противоречите , ама поне сте забавни за разлика от мен
    Хм... Не си противоречим....
    Аха... като махнем грешната информация... И това, че сме забавни...
    ДА!

Така е по-добре:
    е вие сте умните за разлика от мен
    Нях нях нях нях нях!

Guest

Баа, забавно си е, а и евтино излиза, ама омръзва бързо Средата не предполага каквото и да било усилие, за какво ти е да залиняваш?

Безинтересен живот. Проблемът на всяко средностатистическо дете в идеалния ни свят лишен от реални проблеми.

HePeAJIeH93
    Guest
    mhm shte izdam cqla stixosbirka vse pak sam dobar v teq ralti a ti ne mi se pravi na genii to si li4i prosto 4e i da iska6 ne moje6 da byde6

ralti
    Ще ти издам една тайна.... която само ти не знаеш.... Ти си дебил.
    Нях нях нях нях нях!

Guest
    mhm shte izdam cqla stixosbirka vse pak sam dobar v teq ralti a ti ne mi se pravi na genii to si li4i prosto 4e i da iska6 ne moje6 da byde6

И да си личеше ти не би могъл да го забележиш. Причината е, че си идиот, но уви и това неможеш да забележиш.

Guest
    А.
    Щом това е диагнозата, то мога да препоръчам няколко цяра за нея.
    Съвсем добронамерено, по спамерски.
    Много е гот да гледаш как ти се връзват, че и насериозно те взимат някои , но това си е отрова. Все едно е защо влизаш тука, пак си редови потребител и пак си пристрастен (за статуси няма да говорим).
    Махни го тоя форум и излез да си създадеш малко проблеми. Друг начин няма. Е, освен някой услужлив ритник по задника. Тук се затъпява прогресивно и никой не бива пощаден.

Guest
    А.
    Щом това е диагнозата, то мога да препоръчам няколко цяра за нея.
    Съвсем добронамерено, по спамерски.
    Много е гот да гледаш как ти се връзват, че и насериозно те взимат някои , но това си е отрова. Все едно е защо влизаш тука, пак си редови потребител и пак си пристрастен (за статуси няма да говорим).
    Махни го тоя форум и излез да си създадеш малко проблеми. Друг начин няма. Е, освен някой услужлив ритник по задника. Тук се затъпява прогресивно и никой не бива пощаден.

... Добре мамо

Guest
    Браво. Добро момче.

HePeAJIeH93
    Guest
    pone si priznavam 4e sam idiot (IDIOT SAM pone za takav me mislete) redno e i ti da go napravi6 xixi

pone si priznavam 4e sam idiot (IDIOT SAM pone za takav me mislete) redno e i ti da go napravi6 xixi
    Недей да караш хората да лъжат!
    Нях нях нях нях нях!

Guest
    (IDIOT SAM pone za takav me mislete)

Ние те мислим за такъв така или иначе о.О
    Няма да говоря небивалици. Ай кюто ми е над 130 => не съм идиот.

ааайде и с тази тема дотук
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си