- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте ми съвет какво да правя,че..
Брат,виж сега...ако целта ти е тя да се стресне за теб..по -добре недей взима наркотика,но й кажи че си го взел..измисли там някой да я стресне,че си в болница..направи го колкото се може по-реално..така хем няма да се притесняваме,че може да ти стане нещо..хем ще разбереш дали държи на теб..а с оня ходят ли?кво?не мисля,че на тази възраст{ако и тя е колкото теб} ще взима наркотици и оня къв е,на седемнадесет.....мисля,че и да й е дал нещо е некачествено..нямаш ли си поне идея какъв наркотик е?Питай някой,който разбира..колко голям плик е?поне ше знаем дали и да го вземеш ще ти стане нещо... тва момиче,ако те обича..ами накарай я да не взима.Тя на петнадесет години мисля,че няма да е трудно..не мисля,че е неква наркоманка..а и оня другия не мисля,че е дилърче..на седемнадесет...пфф
така,че споко..малко вероятно е приятелката ти да е наркоманка,може да е пробвала един път..амфет примерно или нещо такова..леко..към тва не се пристрастяваш лесно..Хмм кво друго да кажа..
казвам ти,че ако тя не те обича не виждам смисъл да взимаш наркотика..нали ти казах,ако целта ти е да се притесни..а и ваще може да разберат..6 месеца след тва могат да разберат..имаш наркотици в кръвта..още на толкова години..лелее
ще те ибияяяят..тва също е причина да не взимаш нищо...или пък най-много да се надрусаш с амфетче на аванта и да идиш някъде да се разбиеш ... :P ..бъзикам се..аде пиши кво мислиш за тва..ама недей го взима,няма смисъл..нищо няма да докажеш..най-много че си страхливец и че заради едно момиче искаш да умираш..недей така
и внимавай след някой друг ден да се решиш наново..казваме ти всички,че НЯМА СМИСЪЪЪЪЛ
..аде кажи квото стане..и умната
![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING!JUST BE YOURSELF!