Има един ... мъж бих го нарекла.На около 30 години е.Запознах се с него края на миналата учебна година.То какво се запознах ... той дойде да ми нахалства.Търси ме цяла вечр в заведението,а аз само се криех от него.Приятелите ми го лъжеха че съм отишла при приятеля ми и т.н.Но той не се отказа от мен.Намерил ми е номера и от време на време ми звани,но е на сметка и си крие номера.Говори ми някакви глупости.Как искал да е с мен,как ме желаел,как щел да ме лижи и т.н.Отначало като ми се обаждаше давах на моята приятелка да говори с мен и да му обясни да не ми досажда.Не се спря.Веднъж ми званя и един приятел беше с мен.Говори с него уж че ми е гадве и да не ми досажда.Да,ама не!Беше се спрял от месец,че и повече да ми звани.И сега почна пак.Преди седмица - две ми званя и аз го отрязах и му затворих.Сега ми се обади и ми каза,че бил пред дома.Естествено не беше и аз знаех,защото не знае къде живея.Аз му се развиках да престани да ми звани и да не ме тормози повече.Той обаче ми каза,че утре пак щял да се обади.Незнам какво да правя.незнам и номера му,че да му се обади някой приятел да го насмете.Пък щом е научил номера ми,може да научи и къде живея.А той ми каза,че щял да дойде до дома.Казах му,че няма да научи адреса ми,а той само ми каза "Ще видим!" и се изсмя.Бях уплашена и му казах д ане ми звани повече,че не ми е интересен и не искам да го чувам,още повече пък да го виждам.Помогнете!Кажете какво да правя?Как да разбера номера му?Как да го накарам да ме остави намира.Страх ме от него.

П.П. Съжелявам,че стана толкова дълго,но просто съм объркана и не успях да го напиша по - кратко.