- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-добрата спирала?
Знам,че има хиляди такива теми и някои от тях дори съм чела,но реших и аз да пусна една,защото мисля да си купувам нова спирала.Предишната ми беше на L'oreal Lash Arquitect(не съм сигурна дали се пише точно така,защото надписа на спиралата вече се е изтъркал).Доволна съм от нея,но искам да опитам и нещо ново.И реших да ви попитам,защото не смятам да дам 20лв. и след това да се разочаровам.Ако може казвайте и цената на спиралата,от която сте доволни.Да е до 25-30лв.![]()
Блягодаря за отговорите предварително! =D>
Telescopic 21лв....уникална е![]()
А,и забравих да кажа,че очите са ми по-чувствителни и ако може да е спирала,която да не се маха трудно,защото преди имах една докато я махна ми изпадваха половината мигли!![]()
Ам както писах в 1 подобна тема мн съм доволна от Maybelline-VOLUM'Express![]()
ами миглите ми стават супер от Волююм Експрес и от новата спирала на Орифлейм "Уондърлаш",като този месец "Уондърлаш" е по-евтина от Волююм-а![]()
няма любов
ZA MEN TOVA E PERFEKTNATA SPIRALA =D>Първоначално написано от merilin_
=D> Extra e \Първоначално написано от VeRdiSSima
/
Estelauder 25-30 lv e ,no e mn ka4estvena.
Next Time I`ll be True...
Аз ползвам Maybaline синята с извитата четка, страхотна е много съм доволна и е 9 и 90 лв
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Аз ползвам Volume Glamour на Bourjois Paris и съм много доволна, струва към 11 лв![]()
аз използвам една за 3 кинта,супер е![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз използвам на L'OREAL VOLUME SHOCKING. Струва 25 лв. и е страхотна, прави миглите ми като кукленски.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
аз ползвам Telescopic (около 20 лв мисля че беше) и също на Maxfactor Masterpiece ( взех я на промоция за 12 лв нямам си и напредстава колко е сега
) и от двете съм доволна
![]()
На Maybelline са ми любимите спирали..миглите стават супер яки не като една стара спирала на Loreal от която ми се слепваха ужасно
Ти луда ли си да дадеш толкова пари, но ти си решаваш?
Аз дадох за най-новата спирала на Орифлейм 8 лв. и е най-добрата, която съм ползвала до сега.
Абе,честно да ти кажа и аз преди като ги слушах тей си виках,обаче моите очи са по-чувствителни(не съм лигла,наистина е така),защото от няколко спирали на АVON ми лютеше!Първоначално написано от koalka
И реших от тея евтините да не вземам повече,все пак спирала си купувам на годината 2-3 пъти..Струва ли си да си разваля очите заради едната му спирала там?
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз ползвам Maybaline синята с извитата четка мн ми допада :P
TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.
и аз такамПървоначално написано от koalka
![]()
няма любов
хора мъчи ме една мисъл...спиралите много ли вредят![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Мда,наистина е много добра спирала.Първоначално написано от merilin_
<3 ^^
ми като всяка химия предполагамПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
![]()
няма любов
suglasna sum mn dobra spiralaПървоначално написано от Maimunche_f
no nai ve4e polzvam vs spirali na Loreal !! spored men te sa nai dobri osobeno L'oreal Lash Architect ne6to ot roda a sega sum s L'oreal Telescopic su6to sum mn dovolna !
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
грейтлаш на мейбълин
Трябва ми спирала за много обем коя е най-подходяща?