- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва да сме простаци !!!
NEznam dali ste zabelqzali ama vinagi amaaa abosiutno vinagi kogato se bazikash sas nqkakvo momi4e tq ti obrashta pove4e vnimaniee .... a kogato i obrashtash vnimaniee tq se pravi na ludaa zashto e takaa aa !!! ???
Послепис: vie momi4etata qvnooo bi4ate prostaci a ?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1, 6 и 7 точка от правилника!
Ami ne 4e obi4ame prostaci, ami prosto pove4eto momi4eta si padat po "lo6i mom4eta"... i sa6to taka obi4at takiva, koito se bazikat, praqt prostotii i tei natatak... :PПървоначално написано от MIR00
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Ако някое момиче си пада по така наречени лоши момчета(това не е правилно определение),след време е възможно да промени предпочитанията си.Имам желание да поговоря за съвестта.Тя е във всеки един от нас(при някои по силно а при други по слабо развита).Тук е мястото да попитам момичетата,когато за първи път са правили секс,не са ли изпитвали поне малко чуство за вина(с времето това чувство намалява).
В днешно време навсякъде се пропогандира че нашите безчинства всъщност са напълно нормални.Много е удобно за обществото да прикрива греховете си зад измислени понятия и неправилно използвани думи.Задоволяването на страстите извън брака се нарича „любов”, „истинска любов”... Участниците в содомската „любов” се наричат „гейове” и прочие.
Момичетата търсят лоши момчета,защото те ще ги задоволят материално,но след време ще разберат своите лоши постъпки.
Със сигурност простак не би ме впечатлил.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
spored men momi4etata haresvat hora kato moq priqtel bate en4o
Не харесвам скучни момчета и но върлата простотия определено ме дразни...За свалка предпочитам закачки,някоя друга четка,нежни погледи и тн...Гаврите се приемат с игнор.
Ноо разбира се трябва да има доза глупост![]()
Автора, искаш да кажеш, че едно момиче ще те хареса като ходиш по Витошка и подсвиркваш и крещин на мацките, от колкото да отидеш да се запознаеш с нея и нещата да потр1гнат ?
Да я обижаш и да се обр1щаш к1м нея с епитети ?
Да се правиш на кои с1м аз пред приятели и да я игнорираш тотално ?
Да си с високо самочувствие и да показваш ниската си култура пред останалите включително и пред нея?
Е извинявай, но това едно момиче неможе да го впечатли.По точно би го отбл1снало... поне така мисля аз..
И мен също.Първоначално написано от Aleandra
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Хах, мен простаците никога не са ме впечатлявали![]()
Има разлика между момче, което се закача с теб и един простак![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
CbrJlaCHaПървоначално написано от miloto_girl-4e
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
+1Първоначално написано от Jamalska
![]()
So free
100% e verno tva,az sam mnoo otka4en v u4ilishte!Първоначално написано от MIR00
I SAMO LEVSKI ALE,I SAMOLEVSKI,ALE I SAMO LEVSKI OBI4AME TE!!! 98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
и кат се базикаш с момичетата начи си простак?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първо едно е да се базикаш с някой и да имаш чувство за хумор и съвсем друго е да си простак.... Вярно е, че едно "лошо момче" би направило повече впечатление, просто защото е по-атрактивен, това незначи че е простак. Мен лично не би ме впечатлил някакъф простак, който се мисли за много отворен и който разбира от всичко и т.н. Всичко си има граници![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Хъхъ ся ше дам пример от лично естество...Вървим си аз и мойто момиче ама аз нали съм малко цапнат в устата и не си меря приказките ръся тъпотии нон-стоп и тя викай аи стига де престани...Аз казах ок спирам ся ше бъда сероизен...3минс по късно реплика "е то кат сме сериозни не е интересно'... сами си вадете изводите...
има такива които харесват СилветоПървоначално написано от veseliq kuci
![]()
, но пък теб всички искат да те
![]()
![]()
![]()
Тфа 4е се базика6 и праи6 веселба не озна4ва 4е си простак.
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
И аз това съм забелязъл, момичетата се кефят на момчета, които дрънкат простотии![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Жените обичат да се ебават,както и тях да ги бъзикат...Интересно им еИма още много по тая тема,ма не ми се пише...
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Просто тъпите момичета обичат простаци...Първоначално написано от MIR00
+1Първоначално написано от koalka
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy