.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    минки4ка
    Guest

кажете плс...

Здравейте на всики. Понеже виждам че помагате на доста хора бих искала и да помогнете на мен. Та значи харесвам си едно момче с него си пишеме мн често в скъпе на вън се виждаме по рядко (но все пак се виждаме) и от мн отдавна се познаваме но аз чак сега започнах да изпитвам нещо към него.Когато си пишеме в скъпе той ми праща целувки лигавиме се караме се но винаги когато се скараме той ми се включва да се сдобриме.Та да спомена че до сега аз нито един път не съм му писала всмисъл в момента в които влезна в чата в същата секунда той ми пише казва ми че го кефя и понякога ме нарича че съм негова,но проблема е там че той доста се лигави и когато аз започна да говоря сериозно той се лигави или пък обратното та исках да ви попитам според ва дали той си падаа по мен и ме харесва и как да му покажа че и а го харесвам но по по заобиколен път зашото ако му го кажа направо съм сигурна че няма да ме разбере.Темата не е ебавка и за всички които ще изкажат глупавите си мнения моля не си правете труда защото наистина имам нужда от помощ,само ако някои наистина може да изкаже това което мисли без да се лигави нека пише много ви благодаря и се надявам да ми помогнете.

Град
    Hard Rock Cafe
    predlagam ti nai-prostata i efikasna alternativa-> zarejete skype zaribqvkite, prenesete flirta navan ;P

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз как да ти кажа дали те харесва не съм му в главата...пък ти що не му кажеш направо? така е най-добре
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Значи със сигурност изпитва някакви чувства към тебе. за да каже че си "негова". А относно лигавенето трябва да говориш бая с Него за да го промениш.Лично аз не харесвам такъв тип хора,който аз да му говоря сериозно а той да се лигави.А ако той не се промени да се лигави тогава не виждам смисъл да го обичаш след като и ти не обичаш като мене да приказваш сериозно, а той да се лигави
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз как да ти кажа дали те харесва не съм му в главата...пък ти що не му кажеш направо? така е най-добре
    абе вече не останаха ли момчета дето да казват първи ... ба*и .... се ние трябва да се първи ....
    по темата: съгласна съм с първото мнение ... флирта навън...
    So free

Фен
    Град
    Sofia =)

Re: кажете плс...

Цитирай Първоначално написано от минки4ка
    с него си пишеме мн често в скъпе
    по кво викаш си пишете ?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Цитирай Първоначално написано от mr0b1
    Цитирай Първоначално написано от минки4ка
    с него си пишеме мн често в скъпе
    по кво викаш си пишете ?
    лафят си по скайпито
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

mi.. nai dobre izlelezte i pogovori nego 6tot to v skype dali sa ligavi ili ne ili talk ser ne moje6 da zn cakata e da si go kajete o4i v o4i
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    Hard Rock Cafe
    tei mi, pove4eto se vazpolzvat ot skype mirc icq i t.n. da omaqt momi4eto, posle kato izlqzat navan, tq ve4e e vlubena v nego, i q pe4eli nacqlo mega lesno.. ne mu se vrazvai tolkova mnogo, vse pak internet ob6tuvaneto e napalno izkustveno, nai-malkoto za6toto ne vijda6 sabesednika si, izrajenieto mu, jestovete mu i t.n.. imenno zaradi tova namiram horata, tarse6ti flirtove i pobodobni v neta za kraino jalki xD

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Спрете се с той скайп.Вие нормални отношения знаете ли какво е?Излезте,вижте се,спрете с тия онлайн чатчета.Живеем в 21 век,ама то пък чак толкова...
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ЗНАЧИИИИ ПРОБЛЕМА МИ ЕЕЕ,чеееее едно момче мн ме сваля и много ме харесвааа обачеееее и аз многооо го харесваааам,ужас ви казвам!!! не знам какво да правяя тоооолкова съм объркана!!!Той някакъв само ме търси и излизаме и се виждаме,ама ужааас ужааас да не сте ми на мястото!!! И как да му покажа,че го харесвам ама той да не разбере!!! БЪРЗОООО НЯКОЙ ДА МИ ДОНЕСЕ ЛЕГЕН,повръща ми сееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Град
    у вас ;]

Vij sq... 6tom toi ti pra6ta celuvki po skype zna4i pone malko si pada po teb ;p... a za tfa 4e kazva 4e si negova... e tfa trqa ti govori mnogo, mnogo qsno 4e ima nqkfi 4uvstva kam tebeee, a ako iska6 da mu kaje6 4e i ti ima6 4uvstva kam nego nai-dobre 6 e napravo da mu kaje6 ama ti neiska6... taka 4e drugiq variant e da po4ne6 i ti da mu pra6ta6 celuvki, i otveme na vreme kam celuvkite moje da pi6e6 4e go obi4ka6 uj na maitap i tei postepenno trqa sabere6 smelost da mu kaje6 napravo... da ti kaja spored men ne se zanimavai s gluposti a napravo si mu pi6i 4e go haresva6 mnogo ot dosta vreme i toi 100% nqma da reagira gadno a ili 6ti kaja 4e i toi te haresva, ili prosto 6 ti kaje 4e iska da ste samo fr i nqma 4uvstva kam teb, are UsPehh!! :P
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Guest
    най-накрая един човек да мисли като мен. бинго. така де, няма да те изяде, що не говориш направо? най-много да не е така, но - какво пък? поне ще знаеш а и никой няма да може да каже, че мацките сме неинициативни

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    най-накрая един човек да мисли като мен. бинго. така де, няма да те изяде, що не говориш направо? най-много да не е така, но - какво пък? поне ще знаеш а и никой няма да може да каже, че мацките сме неинициативни

И аз съм на това мнение ... няма какво да загубиш поне ще си сигурна че ако му го кажеш направо няма да се чудиш после дали ме е разбрал правилно ...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

той,че те харесва е повече от ясно,няма място за съмнения,а за несериозността му,кажи му просто,че когато тръгнеш да говориш сериозно,той се държи лигаво и ти става гадно оттова,така казано,направи му забележка
    нямам повод да сънувам....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си