- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще се получи нещо?
Какъв е проблема- ми аз съм на 17, а тя на 22.Тя е сестра на най-добрия ми приятел.Направих купон вкъщи и дойде и тя - пийнахме, забихме се и се натискахме цяла вечер, после заспа в моето легло.Сутринта се целунахме само като си тръгваше.Спомена че и се ходи на кино, нз тва някакъв намек ли е или не.Много я харесах, обаче се притеснявам че разликата е прекалено голямаАз попринцип предпочитам по-големи момичета ама до сега рекорда ми беше година и половина разлика.Некви идеи кво да правя?
Според мене разликата хич не е голяма но се радвай че е тръгнала с по малко момче защото повечето момичета сега тръгват с големи младежи,а всъщност те са по малки.Ми до колкото е сестра не виждам какво пречи да тръгнеш с нея
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Мии след като ти е намекнала за кино, а ти я харесваш ... какво чакаш???
So free
za liubovta nqma granici
ako tq te haresva i ti neq n vijdam problem
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
брао,4е си надминал рекорда се пак,ни6то 4е не сте гаджета![]()
МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб
давай баце аз съм с тебе![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ем тя си го е казала....КИНО....покани я...пък времето ще покаже. След като тя сама е намекнала какво те притеснява?
Първоначално написано от CBupen`3aeK
Подкрепям. Идете на кино и после нещата ще си станат от самосебе си..
Първоначално написано от tuzaro
Имаш моралната подкрепа на хомосексуалист, с умстевни увреждания.
Трябва да се чувстваш спокоен.
Не мисля,че разликата е голяма.Щом сте се харесали...Любов да имаСериозно,щом е казала,че и се ходи на кино,не го е казала просто така.Покани я и виж какво ще излезе.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ти явно си екстрасенс =D>Първоначално написано от Xixi1.9
Що за извратена тройка ще се получи?Първоначално написано от Xixi1.9
Баси...
Нях нях нях нях нях!
Хм.... не знаех, че това, да говориш за очевидни неща, те прави екстрасенс... Та това е адски анти-екстрасенско. о.@Първоначално написано от tuzaro
Нях нях нях нях нях!
88 за Актрис х.Х и Xixi1.9
Незнам удоволствие ли ти доставя да се изказваш адски неподготвен?
Отидете заедно на кино, после кафенце ала-бала ...
Наистина разликата ви не е никак малка, но ако и двамата не го считате за проблем, значи просто няма причина да не сте заедно![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
да голямоПървоначално написано от Xixi1.9
![]()
Хм... предлагам да започнем залагания какво би трябвало да означава това...Първоначално написано от tuzaro
1) 88... ъъъ... лева?
2) Две свински зурли.
3) Два малки снежни човека.
Нях нях нях нях нях!
Това обяснява факта, че не си се самоубил. Просто ти е приятно да си олигофрен.
ако прочетеш малко книги може и да налучкаш какво е...Първоначално написано от Актрис х.Х
Аз знам, аз знам ах ти палавнико!
бтв това незначи, че не си олигофрен нали знаеш о.О
Знаех си че трябва да чета малко....Първоначално написано от tuzaro
И все пак... аз предпочитам 1).
Нях нях нях нях нях!
Аз предлагам да си вдигнеш ръцете от клавиатурата и да ги държиш далеч от нея. Не толкова конкретния пост, колкото общото впечатление от изказванията ти ме стряска. Дъмбшит.Първоначално написано от Актрис х.Х
П.П. Аватарът ти е lame. А, и ще помоля гаджето ти хихи да не се втурва да те защитава. Не се препокрива с егоистично-божествения образ, който се опитва да си изгради.
кажи нещо ново тва че съм олигофрен ми е ясно..Първоначално написано от Xixi1.9
Давай не са сдухвай зарад годините щом се харесвате имате благословията ми
Неподходящ размер на снимка в подпис!