.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82
    Боби
    Guest

Един бой ще оправи ли работата?

Мама му стара хора,писнало ми е Приятелката ми не спира да тича по старата и "любов". Вече 6 месеца сме заедно и направо откачам. Оня смотаняк я оставил, а тя уж го била обичала. Абе незнам, тя не си признава ама знам, че са се виждали няколко пъти пак и по скайпа си са писали. Аз не съм ревнив ама вече ми е писнало. Днеска пак се е била видяла с оня мухлио и ест пак се скарахме
    Кажете ми кво да правя.Говорил съм не веднъж с нея и уж трябвало да и вярвам ама... Мацката е много яка и смея да кажа, че я обичам и неща да я давам на мухлиото.Да му хварля един бой на оня, а? Дали ще свърши работа?

Град
    София
    Върши работа, безотказно

Град
    Hard Rock Cafe
    ne ne, nedei barza tolkova, 6toto nai-veroqtno 6te te zareji mackata. Opitai se po-hubu da i vlei6 malko razum, pokaji i koi e Mastera xD da ne prai takiva mizerii drug pyt.. ako pyk prodalji, otidi i mu ebi mamata ;P

Град
    София
    жените обичат силни мъже. не го слушай тоя , не може да си сигурен, че ти ще го биеш, може и той теб да шамари

С бой не можеш да повлияеш на чувствата и.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    kato mu hvurli6 edin boi moje da stane po zle,mackata da si se razsurdi ili naprao da te skusa,nz,ti si q znae6 nai dobre,kaji i 4e ili trqbva prestane ili 6te q zareje6,i ako ne spre q zareji,tova zaslujava,a za boq nz
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Боят е като здравия секс... или оправя или развала, аз лично бих му хвърлил един бой, и при мен има подобна ситуациа...
    Мойта вика че го мрази ама като пуснат накоя по такава песен знам че си мисли за него...
    Звъни и постоянно, и ся съм решил да му тегла едни шамари...
    Боят е нещо много хубвао, не го разваляйте с приказки!

Цитирай Първоначално написано от demons_of_my_soul
    Боят е като здравия секс... или оправя или развала, аз лично бих му хвърлил един бой, и при мен има подобна ситуациа...
    Мойта вика че го мрази ама като пуснат накоя по такава песен знам че си мисли за него...
    Звъни и постоянно, и ся съм решил да му тегла едни шамари...
    Боят е нещо много хубвао, не го разваляйте с приказки!
    Айде,после ще кажеш к'во е станало.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Да е аз ако някой ме ебава зад гърба ми с момичето ше зема да ги набия и двамата
    Иначе е хубаво да му теглиш един нечовешки...ама както се изказаха по-горе не се знае дали няма да те намрази мацката.
    Сам трябва прецениш.
    ----------------------------------------
    Другата опция е да действаш умно ( ) и да прецакаш него. Демек да го натопиш нещо или да накараш момичето ти да го намрази. Бе дразни го там па като се сбиете направи се на жертва (ше трябва да изядеш 2-3 юмрука и реномето ти на боец отива в кенефа).

Втория е по-ефективния вариант (може би), но първия е по-забавния

Град
    София
    кръв, сополи, спермааааааааааааассс
    $uperman

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Бой ,бой

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    С бой не можеш да повлияеш на чувствата и.
    taka e ti hubavo 6te go nabie6 ama na neq ne moje6 taka da i promeni6 4uvstvata daje moje po-lo6o da stane...mani moje tq da ti se razsurdi za taq postupka.po-skoro govorete s neq mnogo seriozno kaji i pak 4e ti e gadno i 4e predpo4ita6 da sprat da se vijdat
    Uspeh
    Because all I want is u ....

Дори и да го пребиеш, няма да я накараш да те обича. ако наистина толкова държи на него, най-много да се скарате и да се разделите.
    Говори открито с нея и и обясни, че не ти е приятно, че се вижда с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Hard Rock Cafe
    hm vie ste mnoo stranni... :/
    6tom puska taq tema, qvno e s po-buistven mantalitet, i 6tom mu idva da mu razmaje musurata, za kvo go spirate. Vseki normalen tip bi za6titil 4estta si po takav na4in.. verno, po 6te e hubavo da pogovorite parvo, NO ako nqma promqna, ostava6 bez druga alternativa.. pone ti si napravi kefa, 4upi go ot boi, pyk da ne ti puka ko 6e stava

kolkoto do tova 4e toi moje da te bie- moje, no ti otiva6 s nqkfa cel, 6e se bie6 za gorespomenatite ne6ta, a toi samo 6te se za6titava, => veznite sa nakloneni v tvoq polza xd

Guest
    pitai silveto

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Дори и да го пребиеш, няма да я накараш да те обича. ако наистина толкова държи на него, най-много да се скарате и да се разделите.
    Така е,но ако бях на нея бих се направила на сърдита,но ще се впечатля 100%,че на някой му пука за мен и даже би се сбил,но и обясни,4е не е било от ревност,а защото я обичаш прекалено,за да глегаш как оня се подиграва с нея!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Guest
    и аз бях така, но ще и отмине. Сподели това с нея и кажи да избира или да го забрави като престане да общува с него и да бъде с теб или да е с него.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    hm vie ste mnoo stranni... :/
    6tom puska taq tema, qvno e s po-buistven mantalitet, i 6tom mu idva da mu razmaje musurata, za kvo go spirate. Vseki normalen tip bi za6titil 4estta si po takav na4in.. verno, po 6te e hubavo da pogovorite parvo, NO ako nqma promqna, ostava6 bez druga alternativa.. pone ti si napravi kefa, 4upi go ot boi, pyk da ne ti puka ko 6e stava

kolkoto do tova 4e toi moje da te bie- moje, no ti otiva6 s nqkfa cel, 6e se bie6 za gorespomenatite ne6ta, a toi samo 6te se za6titava, => veznite sa nakloneni v tvoq polza xd
    Грешиш. Щом е пуснал темата, значи е кух, защото найстина с бой нищо не се Оправя.
    Но щом така или иначе си е такава си прав че не трябва да го спираме.
    П.П - Запиши го на гсм-а и го покажи тука

Guest
    Абе..трябвало да и вярваш...глупости...'На жена вяра нямай..хващай я за ден-два и веднага бягай'...шаляля :>
    Хвърли му един як бой преди да е станала дебела работата...бившите винаги са слабост на момичетата...така че действай преди да се станало по-лошо...
    Давай,разпилей го по асфалта...с тебе сме !

мислите ли че като го набие нещо ще се промени не само гаджето му ще му се разсърди и наи-много да избере другия. По добре поговорете или нещо такова, но с бои няма да стане ще ядосаш приятелката си и наи- много да я загубиш в стремега си да я задържиш

И на края ти ще изядеш боя много лошо!
    Light The Universe

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Съгласна.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    София
    Ако тя още го обича, с бой няма да махнеш чувствата и'. Напротив - само рискуваш да те намрази, защото биеш човека, когото обича.
    Постави въпроса директно и и' кажи, ако толкова иска него, да си ходи при него, а не да те разиграва като кученце.
    Ти и да го набиеш, той пак ще е там... пак ще е в живота и в сърцето и'.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Guest
    Абе да ти кажа,най-добре го хвани дет няма къде да бяга и не го спуквай от бой ми просто му плясни 2 шамара,и му кажи,че ако не се спре ше му се случи лоша случка...това е кфо да праиш с него,а с нея си поговори и й ЗАЯВИ че това трябва да престане...

Az mislq che edin boi nqma da svyr6i nikakva rabota osobenno tq ako go obicha moje da q zagubish po toq nachin syshto taka.Shtom pravi taka kolkoto i da q obicha6 ne biva da go pozvolqvash taka da se otnasq s teb Tq znachi ne te obicha spored men.Ili izchakai da vidish kvo shte stane ako mojesh ili q reji oshte sega da i stane qsno che ne trqbva da pravi taka pyk ako naistina te obicha shte se promeni i shte iska da se vyrne.
    ....SnoOp Doggy....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си