.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Прави ми се на недстъпен!!!

Преди време писах една тема че харесвам едно момче ама приятелите ми не го харесват щот бил смъкнат и т.н..
    И са това момче си доиде...и на мен не ми пукаше за него ама е така му звъннах да го чуя и тои почва ми се зъби и некфи такифа...и пффф цел ден ме дразни викам му аре на кафе тои еми аре ела към 7 а аз бях там в 5 кво да права 2 4аса и тои еми ОК ходи си и са му звъна влезни в skype и тои е са немога тука не ми дават и аз кои бе и тои еми в една приятелка сме и тя не ми дава и некфи такифа..и ми затвара и се дразна много треше са да хода в Брилянтин и ми развали целата вечер...,.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Само не разбрах ощте ли го харесваш или ти е приятел вече с който излизаш
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

не бе то преди пфф на мен не ми пука за него никога не ми е пукало тои е некъф смъкнат офф 4 месеца ми ходеше по гъза са ми се праи.. немога тфа немога онова леле мн се дразна така...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми като ти се дръвчиш и те дразни, просто не му звъни За какво ти е некъв надут човек до теб?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Виж какво Живота трябва и малко Непукист да си да не ти пука за другите не е само той нали намери някое добро момче и излезте не виждам смисъл да се нервиш.Друг път му го върни и ти.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

ми какво да ти кажа аз съм в същата ситуация..Той ме сваляше 3 месеца,питаше приятелите ми за мен,а когато започнах да гледам на него не като приятел,а като момче той почна да ми се прай на недостъпен и постоянно аз му говоря мило той не и след 2 часа ми се извинява -изроди колкото искаш.Сега ми е все тая един игнор от живота ми и тфа осъзнах,че не си заслужава за такиа кат него и го отписах от сейде

Ае спирам,че аз си излях душата вместо да помогна
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Ходил ти е по гъза? А ти си се правила на супермацката? И сега той ти го връща.Е т'ва е печен човек.А к'во разбираш под смъкнат? А и да ти кажа е доста прав,защото като гледам к'во е отношението ти към него..(дори във форума).
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Виж какво Живота трябва и малко Непукист да си да не ти пука за другите не е само той нали намери някое добро момче и излезте не виждам смисъл да се нервиш.Друг път му го върни и ти.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    ...и се научи да пишеш, надуто момиченце. Фактът, че споменаваш Брилянтин => си от Варна само ме кара да се срамувам от жените в града.

Демн ит.

Прави ти се на недостъпен ?! Прави му се и ти... Ебати тъпата история ... Нема пффффффф нема уффффффф аз кво да напраа,че не те харесва ?!
    Една патка мислила,мислила ... и се удавила Препоръчвам ви да не правите нейната грешка

Хамут
    Guest
    Как сте младоженци ?

Цитирай Първоначално написано от *nejna_droga*
    Прави ти се на недостъпен ?! Прави му се и ти... Ебати тъпата история ... Нема пффффффф нема уффффффф аз кво да напраа,че не те харесва ?!
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Интересен ник... Ти всъщност какво искаш да ти се отговори по темата? Аз лично схванах само пффф и уффф. Ако не ти пука за него, няма да се дразниш, че ти се дърви. Щом ти се дърви явно си има причина, а и честно казано не забелязах точно кое смяташ за дървене, човека просто се държи хладно. Моля те оточни какво точно те интересува в дадената история?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Guest
    Превеждам:

Пфффф: Пича мн ме кефи..
    Уфффф: Ядосвам се понеже пича се прави на 'лошо момче'

И поради тая причина и тя е решила да се прави на надута пикла ( или може да си е такава по природа просто)...пича я е свалял преди известно време...и сега и тя го харесва...ама той се прави на непукист...и сега въпросната шматка се чуди кво да прави...

Не съм от Варна .. от София съм!
    На мен не ми пука за тфа момче бе некъф не ме кефи как се облича и приятелите му са пълни идиоти..и никога не бих тръгнала с такъф като него..4 месеца ми разправяше обичам те искам да сме заедно кво ли не а са аз му звъннах да го чуя и тои ми се праи на недостъпен...Са ще го прееба много...хаха объркал е моми4ето на което да не обръща внимание!!

Guest
    ami osven da tegli6 edna karta na kasmeta?

Ми къв ти е проблема, че не ти обръща внимание като не те кефи? Ебати пуберските изказвания правиш. Четири месеца, четири месеца, ама са минали. Айде реши какво искаш и всъщност какво искаш ние да ти кажем и пусни по-смислена тема!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Guest
    Дам..вече е ясно...ти си ТЪПА НАДУТА ПИКЛА...като не те кефи кво ти пука дали ти обръща внимание ?
    Светът не се върти около тебе бе мила...аман от грандомания...
    През тея 4 месеца ти не си му обръщала внимание...сега е негов ред..добре е постъпил пича...заслужаваш си го..

Супер фен
    Оставяй го.няма смисал да са занимаваш с него като се прави на много отворен ...
    Обичам те <3 !!!

Тъпо, че си отишла в 5
    Клик ми (:

Ми като не ти пука за него как така ти е развалил вечерта. Ти беше момичето, дето се зарибяваше със скейтъра, нали? Ми, явно на човека му е писнало да го въртиш.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Ми като не ти пука за него как така ти е развалил вечерта. Ти беше момичето, дето се зарибяваше със скейтъра, нали? Ми, явно на човека му е писнало да го въртиш.
    Това е че се чуда за кво се дразна!! Мда аз съм...същата.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Не се ядосваи толкова не е полезно .. Пък и тои явно не заслужава да си губиш времеот с него
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Това е че се чуда за кво се дразна!! Мда аз съм...същата.
    Идея : Реши най-после дали го искаш или не. Ако да, пробвай да оправиш нещата. Ако не, както ти е ника - Game Over. Винаги можеш да излизеш с номера, че изобщо не се е променил и, ч ее станал нетърпим след като се е върнал и т.н. Обаче, после да не каже някой, че я уча на лоши работи
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Guest
    NFW :

По-скоро си мисля, че ти не заслужаваш въпросното момче да се занимава с теб. "Не е познал на кого няма да обръща внимание"?!

Я се осъзнай малко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си