- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прави ми се на недстъпен!!!
хахах харесваш го и той тебе затва те отблъсква иди говори с него насамеПървоначално написано от GaMe OvEr BoY...
![]()
![]()
йессс беее кратко точно и ясноПървоначално написано от KillSwitchEngage
Не виждам ко има да ти помагт хората кат ти си си виновна ... айде моля ти са не ми се прави на жертва и недей пуска тука разни ръпи теми ... б*си за к`во ги пускаш да са похвалиш че ще го преебеш??? Аз ако бях на него същото щех да правя ... да ти ходя след гъза при положение че вече 1 път съм го правил .... съксес ...
![]()
So free
Е ти пък ко се занимаваш да му звъниш?! Просто спри да го търсиш и ще видиш как ще ти тръгне след "задните части". Просто е видял, че му обръщаш внимание и...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
мхмПървоначално написано от CBupen`3aeK
както вече казаха, светът не се върти около теб
[quote="CBupen`3aeK"]
йессс беее кратко точно и ясноНе виждам ко има да ти помагт хората кат ти си си виновна ... айде моля ти са не ми се прави на жертва и недей пуска тука разни ръпи теми ... б*си за к`во ги пускаш да са похвалиш че ще го преебеш??? Аз ако бях на него същото щех да правя ... да ти ходя след гъза при положение че вече 1 път съм го правил .... съксес ...
[/quot
Ем да мн ясно че ще се похваля...Ем даем ти не си на негово място сеш ли се...хаха и не аз съм 10 месеца сама ... хахахахахаххаха
Ми като ше се хвалиш си намери форум "тъпи, надути и кухи" там всички ще ти обърнат сужното внимание. И кво нападаш хората като ти казват истината? Ултра МАЛОУМНО е да пускаш тема 1во от която никой не разбира какво искаш (дори и самата ти) и да очакваш всички да ти подадат ръчичка и дружно да ти помогнат да разрешиш "проблема" който не се знае какъв е. Вземи да порастнеш щото се държиш като пикла в пети клас!Сеш се?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Приятелите ти явно преценяват човека по това как се носи, тъпо.Но може и в случая да са били прави, защото такова държание е меко казано дразнещо или поне на мен така би ми подействало.Като не ти харесва, оставяш го и не го търсиш, това е.
[quote="GaMe OvEr BoY..."]NFW :Първоначално написано от CBupen`3aeK
Нужно ли е да доказваш отново и отново колко точно селко парче си?
Мисля, че вече всички го почувстваха. Моля се момчето да си остане на същия акъл, на който е сега...
priqtelite ti sa ti mn lo6i kvo kato e smuknat be 4ovek
![]()