.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    savoy1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    не бе то преди пфф на мен не ми пука за него никога не ми е пукало тои е некъф смъкнат офф 4 месеца ми ходеше по гъза са ми се праи.. немога тфа немога онова леле мн се дразна така...
    хахах харесваш го и той тебе затва те отблъсква иди говори с него насаме

Град
    (: Русе :)

Re: Прави ми се на недстъпен!!!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Преди време писах една тема че харесвам едно момче ама приятелите ми не го харесват щот бил смъкнат и т.н..
    И са това момче си доиде...и на мен не ми пукаше за него ама е така му звъннах да го чуя и тои почва ми се зъби и некфи такифа...и пффф цел ден ме дразни викам му аре на кафе тои еми аре ела към 7 а аз бях там в 5 кво да права 2 4аса и тои еми ОК ходи си и са му звъна влезни в skype и тои е са немога тука не ми дават и аз кои бе и тои еми в една приятелка сме и тя не ми дава и некфи такифа..и ми затвара и се дразна много треше са да хода в Брилянтин и ми развали целата вечер...,.
    Е то и по предишната тема личеше че си пача , защо пускаш 2-ра ?
    йессс беее кратко точно и ясно Не виждам ко има да ти помагт хората кат ти си си виновна ... айде моля ти са не ми се прави на жертва и недей пуска тука разни ръпи теми ... б*си за к`во ги пускаш да са похвалиш че ще го преебеш??? Аз ако бях на него същото щех да правя ... да ти ходя след гъза при положение че вече 1 път съм го правил .... съксес ...
    So free

Град
    Там, където е сърцето...
    Е ти пък ко се занимаваш да му звъниш?! Просто спри да го търсиш и ще видиш как ще ти тръгне след "задните части". Просто е видял, че му обръщаш внимание и...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Преди време писах една тема че харесвам едно момче ама приятелите ми не го харесват щот бил смъкнат и т.н..
    И са това момче си доиде...и на мен не ми пукаше за него ама е така му звъннах да го чуя и тои почва ми се зъби и некфи такифа...и пффф цел ден ме дразни викам му аре на кафе тои еми аре ела към 7 а аз бях там в 5 кво да права 2 4аса и тои еми ОК ходи си и са му звъна влезни в skype и тои е са немога тука не ми дават и аз кои бе и тои еми в една приятелка сме и тя не ми дава и некфи такифа..и ми затвара и се дразна много треше са да хода в Брилянтин и ми развали целата вечер...,.
    Е то и по предишната тема личеше че си пача , защо пускаш 2-ра ?
    йессс беее кратко точно и ясно Не виждам ко има да ти помагт хората кат ти си си виновна ... айде моля ти са не ми се прави на жертва и недей пуска тука разни ръпи теми ... б*си за к`во ги пускаш да са похвалиш че ще го преебеш??? Аз ако бях на него същото щех да правя ... да ти ходя след гъза при положение че вече 1 път съм го правил .... съксес ...
    мхм както вече казаха, светът не се върти около теб

[quote="CBupen`3aeK"]
    йессс беее кратко точно и ясно Не виждам ко има да ти помагт хората кат ти си си виновна ... айде моля ти са не ми се прави на жертва и недей пуска тука разни ръпи теми ... б*си за к`во ги пускаш да са похвалиш че ще го преебеш??? Аз ако бях на него същото щех да правя ... да ти ходя след гъза при положение че вече 1 път съм го правил .... съксес ... [/quot

Ем да мн ясно че ще се похваля...Ем даем ти не си на негово място сеш ли се...хаха и не аз съм 10 месеца сама ... хахахахахаххаха

Ми като ше се хвалиш си намери форум "тъпи, надути и кухи" там всички ще ти обърнат сужното внимание. И кво нападаш хората като ти казват истината? Ултра МАЛОУМНО е да пускаш тема 1во от която никой не разбира какво искаш (дори и самата ти) и да очакваш всички да ти подадат ръчичка и дружно да ти помогнат да разрешиш "проблема" който не се знае какъв е. Вземи да порастнеш щото се държиш като пикла в пети клас!Сеш се?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Приятелите ти явно преценяват човека по това как се носи, тъпо.Но може и в случая да са били прави, защото такова държание е меко казано дразнещо или поне на мен така би ми подействало.Като не ти харесва, оставяш го и не го търсиш, това е.

Guest

[quote="GaMe OvEr BoY..."]
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    йессс беее кратко точно и ясно Не виждам ко има да ти помагт хората кат ти си си виновна ... айде моля ти са не ми се прави на жертва и недей пуска тука разни ръпи теми ... б*си за к`во ги пускаш да са похвалиш че ще го преебеш??? Аз ако бях на него същото щех да правя ... да ти ходя след гъза при положение че вече 1 път съм го правил .... съксес ... [/quot

Ем да мн ясно че ще се похваля...Ем даем ти не си на негово място сеш ли се...хаха и не аз съм 10 месеца сама ... хахахахахаххаха
    NFW :

Нужно ли е да доказваш отново и отново колко точно селко парче си?

Мисля, че вече всички го почувстваха. Моля се момчето да си остане на същия акъл, на който е сега...

Guest
    priqtelite ti sa ti mn lo6i kvo kato e smuknat be 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си