- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- къпане!!!
Сигурно шестгодишна съм била, ама като ходех при баба ми и тя ме къпеше, направо ми идеше да я убия![]()
.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Не знам точно..но мисля,че още ходех на ясла![]()
И аз 2-3 клас почнах.Мака ми само идваше да ми помага.Първоначално написано от valantain_love
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
на 5Заключих се в банята,напълних си ваната и се изкъпах както трябваше
После отидох да се фукам на малкия ми братовче,че съм се изкъпала сама,а той умря от завист
![]()
Bring me to life...
А аз сам невлизам в банятаДруго си е да има кой да ти насапониса гърба
![]()
Иначе за първи път де да знам на 7 или 8, но си спомням като излязох бях целия в сапун![]()
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
не помня от край време сам се къпя![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
ами в 1клас
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Незнам,не помня честно казано,но със сигурност е било преди първи клас...някъде на 5,6 най-вероятно
ами незнам някаде около 6
Цялата рода се къпем заедно,даже някой път идват и съседи и комшии![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
5-6 някъде там :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
първи клас![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
Ако ви кажа,че майка ми ме къпеше до 3ти клас...И тва сигурно щеше да продължи още,само че помня как щяхме да ходим на екскурзия и мама ми приготваше багажа...Аз я попитах кога ще ме къпе и тя ми предложи да пробвам сама =D Оттогава не й давам дори да ме види гола
![]()
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
о0 аз нямам никаква представа..точно за това не съм се замисляла и не помня![]()
На 5 !Първо влизах изкъпвах се,ама само с вода,без шампоан.После майка ми ме пращаше пак в банята да се изкъпя и с шампоан.5-6 пъти така и накрая ми омръзна да влизам по два пъти и започнах да си слагам и шампоан.![]()
бе как на 3 шса къпите сами веаз бях 2 клас кат са окъпах за първи път сама
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Не помня,може би на около 6-7.
Първоначално написано от Dafi`
![]()
иии азПървоначално написано от Dafi`
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !