- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- къпане!!!
10 az si s1m si princesa![]()
На 5 ама има6е 2-3 месеца през които се къпах щото се къпах и полях крушката и тя гръмна.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми на 6 ама не можех сама да си мия косата така че 7
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
ми.. ъъ.. 5 май..
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Сама в банята ме пуснаха като бях на 5-6.
Иначе преди това имаше някой при мен, ама аз сама си се къпех... Само водата не можех да си настройвам колко топла да е![]()
па не помна баш ама беше трудно щото мислех че ще се удава![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми 5-6,но помня че в началото мама идваше да ми изтърка гърба,щото не можех самасъщо ми хващаше душа и го държеше на моята височина и аз много се кефих..не знам защо
май май не съм се къпала "сама"
![]()
Първоначално написано от Presley`n`Sum
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
на 5 , може би 6
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
na 205....xax mi nz to4no na 4-5 sig![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
4-5![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
ohh o6te me kupe maika mi taka i ne se nau4ih
taka e nqkoi se razvivame po -kusno
mi taka de i az imam edin poznat det e na 23 puk o6te se kupe s gymenoto si pateПървоначално написано от therichbitch
![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
mi toi za6toto si nqma svoe sig ne 4e moga da kaga 100% ama....Първоначално написано от ND4SPD_f
awe po ne osobeno potvurdeno info si ima,ama moje da mu trqbva o6te 1.... za vseki slu4aiПървоначално написано от therichbitch
4e 23 sa si 23 vse pak... po4ti pred pensiq e 4oveka
![]()
23 kakvo ako e 23 e dobre mn dageПървоначално написано от ND4SPD_f