- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- къпане!!!
6![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ммм доста късничко...към 7-8![]()
Ууу мамоу О.о 4-5 години?!
Аз чак 2ри-3ри клас.![]()
![]()
![]()
и аз 2-3 класПървоначално написано от the fairy of the evil
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
7 mai :P
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
Към седем години... Там някъде...ама майка ми идваше да ми помогне с косата...
![]()
На 6 години
Ами нямам спомен от кога се къпя сама.От както се помня .... сама се къпя.Иначе преди влизах в банята с мама и тя само ме наглеждаше какво правя пък аз си се къпех самичка.Беше ми хубаво да седя под душа докато всърши топлата вода,ама все ми се караха и ме изкарваха на бързо от банята.Ама сега като съм си сама в банята заклучвам и седя докато свърши .... :P
И аз, и аз!Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Еми към 7-8 годишна да съм била.
Много ме беше страх. Помня, че все сънувах кошмари, като отивам в банята и там все ме чакаха вещици и искаха да ме убият, или че докато се къпя и цялата стая ще се напълни с вода и ще се удавя![]()
![]()
И затова много се плашех, когато майка ме караше да се къпя и почваха едни ревове...
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
5-6 god.
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
4-5 годишна съм била.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
oу бях малко по големи4ка,сиг на 7-8![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
И аз бях така.Първоначално написано от BunnYY_f
![]()
6 , pfff и като ходих при баба ми все искаше тя да ме къпеебаси банята ставаше бойна арена докато не се отърва от нея
а де... не помня беше някъде по времето когато с леля живеехме в 1 град.. значии горе долу 6 7 годишна....![]()
На 8 бях май..........![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
mii ne pomna na kolko bqh,oba4e se se6tam 4e bqh s zatvoreni o4i(zaradi pqnata) i si misleh 4e mama q nqma,i po4nah da si se kefa 4e se kupa sama (predstavete si kak se kefeh) i kogato si otvorih o4ite mama vse o6te be6e tam..
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
ми не помня маи на 5-6 нз не съм сигурен![]()
The pain is undividable part of the life.