- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- къпане!!!
Ми то и аз тогава май..много се карах с мама..се исках по-раноПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
мии 6 -7 не помна ..![]()
~cLose t0 yoU~
на 6-7 някъде..не помня![]()
нз що преди т'ва все исках с майка ми...не че сама не съм можела![]()
6/7![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
на четири
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Както тогава бих казал на четли. Но пък е била голяма битка когато е ставало време![]()
am mislq 4e na 111 godinki bqh kat se okypah sama...
бях на 7-8годинки и бях мн горда, че се къпя самичкадетска радост
...Ch0k0LaDa
...
...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!
Па знам ли и аз...ама баба ми вечно ме проверяваше,чак докато станах на девет...ужас.
6-7 НЕЗНАМ ТОчНО,НЕ ПОМНЯ
да не се удавиш ли те е било страх!!!????Първоначално написано от LofYou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hxuahx na 13![]()
![]()
![]()
![]()
nAaa hMm pomnq li nqkude na 5-6
![]()
Ами в първи клас някъде![]()
![]()
Трябва да почвам да обмислям да се къпя сам, 4е мама не е разговаряла с мен по тоя въпрос![]()
Ако имате въпрос, можете да ми го зададете по всяко време на скайпа ми, който ще ви дам на ЛС
Първи клас някъде.![]()
5-6![]()
pomnq da znai6 4ovek![]()
Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.
Момче съм
Бях някъде на 5-6 годинки![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не помня точно, но мисля, че бях в детската градина още. Само помня, че майка ми жестоко беше увиквана при всеки опит да влезе да гледа как се къпя. ХАХахха![]()
![]()
Memento moriendum esse!
и аз там някъде......и точно косата ми беше проблема.....щото нещо баба ми беше ме наплашила от водата от малка....и като м е къпеше ми влизаше вода в очите и много ме беше страх....Първоначално написано от ThePowerOfLove
но във 2 или 3 клас...майка ми мн ми се накара и имаше сделки.....(шото много исках един часовник) Тя ше ми купи часовника-аз ше се изкъпя сама
...сега ми е смешно обаче преди..
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!