- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- къпане!!!
xaxa bqh na 5 godini nqkade.otnachalo mamcheto idvashe da mi napravi vodata zashtoto ne mojeh sama..spomnqm si che vinagi mi vlizashe shampoan v ochite i imashe golqm rev.togava mi kupiha purviq shampoan "krq krq"![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
[b][ами ние имаме вана и душ кабина та започнах на 5 /b]
Ами първо исках да започна когато бях на 4 ама мама не ми разрешаваше нещо,защото последния опит беше че потънах във ваната и замалко да се издавя![]()
![]()
![]()
Но постепенно започнах с доверие и така мама ми разреши...ами на 5 годинки![]()
На 6.
Ako ti kaja nqma da povqrva6![]()
ou ne pomnq to4no... moje bi 6 ili 7
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
na 5 mai be6e
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
ayyy men po edno vreme me be6e strah ot sapun4o..mn zlobno duh4eПървоначално написано от punkrock
![]()
misleh 4e 6e me izqdeee ..yaaa ...yaaa....ama tva be6e ve4e kato po4nah da se kupq ..
![]()
.!.
6-7
аз квот дете съм била сигурно съм щяла да се одавя ....
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
na 14
колежка съм ти....само дето ако не излезна...топлата вода не свършва...на ТЕЦ смеПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ооо не помня отдавна беше!![]()
![]()
ПП:на 13 съм
![]()
Първоначално написано от mistral
![]()
![]()
и аз съм била такава!
Помня,4е като много малка...на 4-5 годинки съм крещяла на баба ми,която ме е къпала''Бабо,бабо не те ли е жал за мен?! Бабооо...ще се одавя,бабооо...!!!
![]()
![]()
![]()
Тва никога няма да го забравя
![]()
5-6
18
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
daje o6te ne se kapa sam,tapo es nekoq kaki4ka..
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Мммм до колкото си спомням май някъде 6-7 год. започнах сама![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
не помня![]()
4-5 nqkade![]()