- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- къпане!!!
Ами някаде на 5- 6 ще е било
Хаха аз бях глезоранчо - на 6 или 7 почнах сам![]()
6-7 години някъде...ама мама ми гласеше водата![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
o da i az taka bqh se zadavila ama nqmam predstava kak sam uspqla i po4nah da kashlqm i dalga istПървоначално написано от woshia_style
![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
ami nz Sravnitelno rano no ako trqbva6e samo kosata da si miq i kakvo 4udo be6eZatova kosata mama mi q mie6e do kym 8-9godini
Moje da e sme6no no s navedena glava vyv mivkata ne mi be6e mn lesno na otkriq 6ampoana i da si sloja na glavata bez krqsyci i mn pqna![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
аа чесно ви каам не си спомням ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
и аз!Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
5-6
Не помня точно,когато настъпи моментът.![]()
miii.. okolo 5-6 godini![]()
И аз не помня ама там някъде беше...Първоначално написано от lizzard_92
И аз тогава някъдеПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
5 или 6 някаде там
Ами мисля че на 4... Ей голямо мъчение беше с мойта дълга коса, хубаво че мама ми помагаше!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Мале аз нямам никакъв спомен,кога е било за първи път.
Ще взема да попитам майка,дано тя си спомня![]()
Ами бях на 7-8 годинки , ама майка ми идваше през 5 мин. да ме види да не направя някоя беля , както винаги![]()
![]()
![]()
![]()
Обичаш ли , Обичай завинаги и не този , който те привлича , а този , който ИСТИНСКИ те Обича !!!